Στοχεύουμε πιο συγκεκριμένα στο δικό σας τύπο δέρματος

Όλα τα άρθα και οι συμβουλές σχετικό με eρεθισμένο, ατοπικό δέρμα με αίσθηση κνησμού

Ειδικός
Σε ποιον απευθύνεται;
Τύπος Άρθρου
 • Dr Michèle Sayag, allergologist
  Dr Michèle Sayag, Αλλεργιολόγος.

  Ερώτηση από έναν χρήστη: Υποφέρω από αλλεργίες (έκζεμα, έρπη.) Η κόρη μου έχει περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσει τα συγκεκριμένα δερματικά προβλήματα;

  Ο έρπης δεν είναι αλλεργία αλλά ιογενής λοίμωξη. Αν όμως υποφέρετε από ατοπικές αλλεργικές αντιδράσεις.

  Dr Michèle Sayag, Αλλεργιολόγος.
 • Dr Michèle Sayag, allergologist
  Dr Michèle Sayag, Αλλεργιολόγος.

  Ερώτηση από έναν χρήστη: Πώς μπορεί να αποφευχθεί και να αντιμετωπιστεί η ατοπική δερματίτιδα;

  Ο όρος πρόληψη χρησιμοποιείται για τα παιδιά που "κινδυνεύουν", δηλαδή τα παιδιά που έχουν τουλάχιτον ένα γονιό με αλλεργίες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, για παράδειγμα, γνωρίζουμε πως το καλύτερο είναι να αποφεύγουμε τις επαφές με γάτες κατά τις πρώτες εβδομάδες. Σχετικά με τη θεραπεία, εξάρσεις εκζέματος πρέπει να αντιμετωπίζονται όσο πιο νωρίς, με τοπικά αντι-φλεγμονώδη στεροειδή. Αλλαγές στο δερματικό φραγμό πρέπει να αντιμετωπίζονται καθημερινά με μαλακτικά προϊόντα.

  Dr Michèle Sayag, Αλλεργιολόγος.
Range Atoderm

Υγιεινή & φροντίδα

Κανονικό, ξηρό, ερεθισμένο ή ατοπικό δέρμα

Η σειρά Atoderm

Range Atoderm

Το ξηρό δέρμα χαρακτηρίζεται από αίσθηση τραβήγματος και έλλειψη ελαστικότητας που πολλές φορές μπορεί να συνδυαστεί με κνησμό.

Η λύση της BIODERMA: η σειρά Atoderm περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού και φροντίδας για το πρόσωπο και το σώμα, εξειδικευμένα για το ξηρό, πολύ ξηρό ή ατοπικό δέρμα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούνται καθημερινά ή σε συνδυασμό με θεραπείες για το έκζεμα ή τον κνησμό... τα απαραίτητα προϊόντα για απαλό, άνετο δέρμα! Αποχαιρετήστε μετά το ντους το δέρμα με κνησμό και αίσθηση τραβήγματος!