Bioderma Greece | ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Allez au contenu Allez à la navigation

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ - ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΑΝΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΥΠΟ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Previous Next
 • Sensibio

  Ευαίσθητη επιδερμίδα

  Γνωρίσματα της ευαίσθητης επιδερμίδας είναι η αίσθηση καύσου και η διάχυτη ή τοπική ερυθρότητα. Η ευαίσθητη επιδερμίδα αφυδατώνεται εύκολα και η επακόλουθη ξηρότητα συντηρεί την εύθραυστη φύση της, προκαλώντας δυσάρεστες αισθήσεις τραβήγματος.
   
  Ανάλογα με την αιτία, τη σοβαρότητα και το στάδιο ευαισθησίας του δέρματος, η σειρά Sensibio προτείνει ενεργά συστατικά με κατάλληλες υφές. 
   
  Η BIODERMA, πρωτοπόρος στα νερά micellaire με το Sensibio H2O, είναι σήμερα leader στις συνταγογραφούμενες αγωγές και στα φαρμακεία*. Τα προϊόντα Sensibio είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους ευαίσθητης και αντιδραστικής επιδερμίδας.
   
  *IMS – Xponent CMA τέλη 2012
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ Sensibio
 • Hydrabio

  Ξηρή, πολύ ξηρή, αφυδατωμένη επιδερμίδα

  Καθημερινά, η ρύπανση, το άγχος και το κλίμα διαταράσσουν την κυτταρική δραστηριότητα της επιδερμίδας. Το δέρμα δεν μπορεί πια να παράγει στο βάθος ή να διατηρεί στην επιφάνεια το νερό που έχει ανάγκη για τη φυσική  ισορροπία του. Η επιδερμίδα αφυδατώνεται, γίνεται πιο ευαίσθητη, χάνει την αίσθηση άνεσης και τη λάμψη της.
   
  Σε ολόκληρη τη σειρά Hydrabio υπάρχει το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύμπλοκο Aquagenium™, που ενεργοποιεί τα κύτταρα του δέρματος και επανενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία της ενυδάτωσής* του.
   
  *ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ Hydrabio
 • Atoderm

  Ξηρή, πολύ ξηρή, ατοπική επιδερμίδα

  Με τη σειρά Atoderm, η BIODERMA παρέχει μια διαφορετική λύση στην ξηρή, πολύ ξηρή και ευαίσθητη ατοπική επιδερμίδα. Χάρη στις δερματολογικές συνθέσεις της που είναι κατοχυρωμένες με διπλώματα ευρεσιτεχνίας, η Atoderm αποκαθιστά με βιολογικό τρόπο και με διάρκεια το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας που έχει ανάγκη από υγρασία και λιπίδια.

  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ Atoderm
 • Sébium

  Μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα με τάση για ακμή

  Κατά τη διάρκεια της εφηβείας, η επιδερμίδα αλλάζει: γίνεται πιο παχιά, αποκτά γυαλάδα και γίνεται λιγότερο απαλή. Eμφανίζονται λιγότερο ή περισσότερο σοβαρές ατέλειες οι οποίες διαρκούν, μερικές φορές, ως την ενηλικίωση.

  Για την ευαίσθητη και ευαισθητοποιημένη επιδερμίδα με τάση για ακμή, η τεχνολογία SeboRestore (κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία Fluidactiv™ - Bakuchiol) εξισορροπεί τη σύνθεση του σμήγματος ώστε να ανακτήσει τις φυσικές ενυδατικές λειτουργίες του, ενώ εμποδίζει και τον σχηματισμό νέων ατελειών.

  Η BIODERMA προσφέρει νέας γενιάς θεραπείες κατά των ατελειών που δρουν άμεσα στην ποιότητα του σμήγματος χάρη στο κατοχυρωμένο με ευρεσιτεχνία σύμπλοκο Fluidactiv που υπάρχει σε όλα τα προϊόντα σειράς.

  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ Sébium
 • Nodé

  μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής

  Ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας και του τριχωτού της κεφαλής, η σειρά Nodé προσφέρει συνδυασμούς ενεργών συστατικών και κατάλληλες υφές που εγγυώνται εξαιρετική ανεκτικότητα.

  Με το Nodé, η Bioderma εφηύρε το 1977 τα Νon-DÉtergents σαμπουάν για την προστασία του ευαίσθητου τριχωτού της κεφαλής.

  Σήμερα η σειρά Nodé αποτελεί σημείο αναφοράς στη δερματολογία για τη θεραπεία της πιτυρίδας.

  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ Nodé
 • Photoderm

  επιδερμίδα και ήλιος

  Ανάλογα με τον τύπο δέρματος, την ηλιοφάνεια (εποχή, ώρα) και τις γεωγραφικές συνθήκες (υψόμετρο, γεωγραφικό πλάτος), η σειρά Photoderm προσφέρει μία εξατομικευμένη λύση για κάθε ανάγκη και για προστασία από τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου.

  Με τη σειρά Photoderm, η BIODERMA δεσμεύεται για την υγεία της επιδερμίδας προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ισορροπία UVA/UVB στην αγορά με καινοτόμες υφές. Αποκλειστικότητα της BIODERMA, η κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία Cellular Bioprotection, που υπάρχει σε όλα τα προϊόντα της σειράς, προστατεύει τα κύτταρα και το DNA του δέρματος.

  Η σειρά Photoderm συνταγογραφείται από τους δερματολόγους.

  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ Photoderm
 • Pigmentbio

  Δέρμα με υπερμελάγχρωση & απώλεια λάμψης

  Ο ήλιος, η ρύπανση, η γήρανση, η εγκυμοσύνη ή οι ερεθισμοί μπορούν να προκαλέσουν στο δέρμα σημάδια και καφέ κηλίδες, φανερώνοντας το χρόνο που περνάει. Πίσω από τα σημάδια υπερμελάγχρωσης κρύβεται μία ασυνήθιστη υπερπαραγωγή μελανίνης η οποία διαταράσσει την εμφάνιση της επιδερμίδας.

  Εμπνευσμένη από τις πρωτοποριακές θεραπείες στη δερματολογία, η σειρά Pigmentbio προσφέρει ένα ιδανικό πρόγραμμα φροντίδας για το ευαίσθητο δέρμα που θέλει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα προβλήματα υπερμελάγχρωσης και πρόωρης γήρανσης. Η τεχνολογία LumiReveal™ Technology στοχεύει στη μείωση των καφέ κηλίδων, στην αποφυγή δημιουργίας νέων και στην αποκατάσταση της φυσικής λάμψης του δέρματος, με αποτέλεσμα που διαρκεί.Η μοναδική της ισορροπία ανάμεσα στην αποτελεσματικότητα και την ανοχή επιτρέπει την επίτευξη άμεσων και με διάρκεια αποτελεσμάτων, πάντα με σεβασμό στο ευαίσθητο δέρμα.
  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σα συνέχεια σε δερματολογικές θεραπείες κατά της υπερμελάγχρωσης, για την παράταση των αποτελεσμάτων και την καλύτερη αποκατάσταση του δέρματος, αλλά και ως μονοθεραπεία.

  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ Pigmentbio

  ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ;

 • Cicabio

  ταλαιπωρημένη επιδερμίδα

  Το δέρμα μας λειτουργεί ως πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις, μας μονώνει και μας προστατεύει. Όταν αλλοιώνεται, η ερεθισμένη επιδερμίδα είναι πιο ευαίσθητη και ευάλωτη στις εξωτερικές επιθέσεις, ενώ η εμφάνισή της υφίσταται επίσης βλάβες. Συνεπώς, είναι απαραίτητα διάφορα στάδια αναδόμησης της επιδερμίδας για ποιοτική επανόρθωση του δέρματος.

  Η σειρά Cicabio εγγυάται μία υψηλής ποιότητας επανόρθωση της επιδερμίδας.

  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ Cicabio
 • White Objective

  Λεύκανση της ευαίσθητης επιδερμίδας

  Με τη σειρά White Objective η BIODERMA προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αποχρωματισμού της ευαίσθητης επιδερμίδας για την αποτελεσματική καταπολέμηση των δυσχρωμιών. Το White Objective δρα σε όλες τις φάσεις σύνθεσης της μελανίνης.

  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ White Objective

  ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ;

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΑΝΑ ΑΝΑΓΚΗ

ΚΑΘΑΡΙΖΩ
Nερά Micellaire, Γαλακτώματα αφαίρεσης make-up, αφρίζον gel, αφροί καθαρισμoύ, gel απολέπισης, λοσιόν τόνωσης.

ΘΕΡΑΠΕΥΩ
Καθημερινές καταπραϋντικές θεραπείες, κρέμες ενάντια στην ερυθρότητα και κρέμες με χρώμα.

ΔΙΑΤΗΡΩ
Ενυδατικές μάσκες, κρέμες απολέπισης και gel, χαλαρωτικά και αναζωογονητικά νερά.

ΚΑΘΑΡΙΖΩ
Αφρόλουτρα, κρέμες καθαρισμού, μπάρες καθαρισμού, αφρίζον gel 

ΘΕΡΑΠΕΥΩ
Ενυδατικά γαλακτώματα σώματος, κρέμες θρέψης.

ΔΙΑΤΗΡΩ
Αποσμητικά για τον έλεγχο της εφίδρωσης, αποσμητικά για την εξουδετέρωση των οσμών 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΚΑΘΑΡΙΖΩ
Σαμπουάν για συχνή χρήση και ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής, κατάλληλο για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλία. 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ
Δυσανεκτικό στον ήλιο δέρμα, προστασία του ευαίσθητου δέρματος, ματ προστασία

ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΩ
Φροντίδα μετά τον ήλιο (ενυδατική, καταπραϋντική κλπ) 

NEA

Sensibio Tolerance+

Sensibio Tolerance+

Sensibio Tolerance+: Eιδική φροντίδα σε δέρματα που παρουσιάζουν υπερευαισθησία, σε δυσανεκτικό ή αλλεργικό δέρμα. Η Sensibio Tolerance+ μια καινοτομία από τα εργαστήρια της BIODERMA, αυξάνει την ανεκτικότητα του δέρματος.

Sensibio Tolerance+