Photoderm AR SPF50+

Αντηλιακή προστασία για το δέρμα με κοκκινίλες. Καταπραϋντικό αποτέλεσμα, ομοιόμορφος τόνος στην επιδερμίδα.

Εξειδικευμένη φωτοπροστασία

Ευαίσθητο δέρμα με τάση ερυθρότητας

Rosactiv™ patent

Για ποιον;

Ενήλικες, Έφηβοι

Τι συστατικά έχει;

Δες τα συστατικά
Συνταγογραφείται από δερματολόγους

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

-31% Βαθμολογία σοβαρότητας ροδόχρου*

  • Εγγυάται πολύ υψηλή προστασία UVA/UVB
  • SUN ACTIVE DEFENSE: αντηλιακή προστασία υψηλής τεχνολογίας, ενισχυμένη ενάντια στις ακτίνες UVA
  • Καταπραΰνει και μειώνει την ερυθρότητα χάρη στο σύμπλεγμα Rosactiv™
  • Βοηθά στον έλεγχο της αντίδρασης του δέρματος και αποτρέπει την εμφάνιση νέων εξανθημάτων
  • 8ωρη ενυδάτωση
  • Μπεζ απόχρωση για ομοιόμορφο αποτέλεσμα

Κρεμώδης υφή - Δεν κολλάει- Μη λιπαρή - Χωρίς άρωμα - Πολύ καλή δερματική και οφθαλμική ανοχή - Μη φαγεσωρογόνο - Ανθεκτικό στο νερό

Δες τις πηγές

Όλα τα προϊόντα της BIODERMA στηρίζονται στην οικοβιολογία που αποτελεί την καρδιά του Γαλλικού ομίλου Naos. Με αυτό τον τρόπο σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του.

Όταν το δέρμα υποφέρει από επίμονη ερυθρότητα, η ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να είναι επιβαρυντικός παράγοντας. Για να περιοριστεί η εξέλιξη της ερυθρότητας, η πρόληψη είναι απαραίτητη, αλλά όχι μόνο. Απαιτείται μια προσαρμοσμένη αντηλιακή προστασία που παρέχει την καλύτερη προστασία UVA-UVB.

Το Photoderm AR SPF50+ παρέχει αντηλιακή προστασία υψηλής ανοχής με βιολογική καταπραϋντική βιομιμητική δράση που συνδυάζει:
- το σύμπλεγμα Rosactiv™ που περιορίζει την εμφάνιση ερυθρότητας
- Βιταμίνη Ε, η οποία προστατεύει φυσικά από το οξειδωτικό στρες
- Την τεχνολογία SUN ACTIVE DEFENSE, αντί να μπουκώνει το δέρμα με φίλτρα, ενισχύει τις ικανότητες αυτοάμυνας του δέρματος για να αντισταθμίσει τις βιολογικές επιπτώσεις της UVA. Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και διατηρεί την άμυνα του δέρματος κάτω από τον ήλιο.

Αυτή η σύνθεση είναι η τέλεια λύση φροντίδας για τον ήλιο και για τη μείωση της ερυθρότητας. Με φυσική απόχρωση, προσφέρει ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και στο πιο ευαίσθητο.

Πρόσωπο
Λαιμός

Εφαρμόστε πολλές φορές μέσα στη μέρα.

  • Βήμα 1 Εφαρμόστε ομοιόμορφα και γενναιόδωρα σε πρόσωπο και λαιμό πριν από την έκθεση στον ήλιο (μικρή ποσότητα προϊόντος μειώνει το επίπεδο αντηλιακής προστασίας).
  • Βήμα 2 Εφαρμόστε ξανά μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή στέγνωμα με πετσέτα για να διατηρήσετε την προστασία.

Αποφύγετε την επαφή με υφάσματα. Ενήλικες, έφηβοι. Εφαρμόστε μόνο σε υγιές δέρμα. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να βλάψει την υγεία ακόμα και με αντηλιακή προστασία.

"Οικολογικός σχεδιασμός των προϊόντων μας: Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των προϊόντων μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Όλα τα εξερχόμενά μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα από χαρτί από αειφόρο διαχείριση δασών Οδηγίες ταξινόμησης: Ανατρέξτε στις τοπικές οδηγίες ταξινόμησης για να ανακυκλώσετε το προϊόν σας πιο σωστά "

Η ερυθρότητα οφείλεται κυρίως στη διαστολή και την αποδυνάμωση των μικροσκοπικών αιμοφόρων αγγείων στο δέρμα. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύμπλεγμα Rosactiv™ λειτουργεί στον παράγοντα που προκαλεί την αλλοίωση των μικροαγγείων.

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα από κλινικές μελέτες

Καταπραΰνει

Καταπραΰνει το δέρμα για το 92% των χρηστών (1)

Αφήνει το δέρμα άνετο για το 100% των χρηστών (1)


Ενυδατώνει

8ωρη ενυδάτωση (2)


Ομοιόμορφο αποτέλεσμα

Ομοιόμορφο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα για το 92% των χρηστών (1)

Δες τις πηγές

Περιορίζει και προλαμβάνει τις κοκκινίλες

Η ερυθρότητα περιορίζεται για το 96% των χρηστών (1)

Βοηθάει στον έλεγχο της αντιδραστικότητας του δέρματος για το 88% των χρηστών (1)

Προλαμβάνει την εμφάνιση νέων ερεθισμών για το 92% των χρηστών (1)


Διατηρεί την υγεία του δέρματος

+24% Προστασία της αυτοάμυνας του δέρματος (3)

+26% Προστασία από το οξειδωτικό στρες (3)


Δες τις πηγές

Αυτό το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την οικοβιολογική προσέγγιση των εργαστηρίων της NAOS με σκοπό να σε φροντίσει. Στην καρδιά αυτού του προΊόντος:

Η ερυθρότητα οφείλεται κυρίως στη διαστολή και την αποδυνάμωση των μικρο-αγγείων του δέρματος. Η συγκεκριμένη πατέντα οδηγεί σε αλλαγές σε αυτά τα μικρο-αγγεία.

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT : high-technology sun protection, reinforced against UVA rays. An association of UV filters and a biological protection that improves the self defense capacity of the skin to help maintain long-lasting care of its health in the sun.

Δες τη λίστα με τα συστατικά: