Photoderm M SPF50+ light

Υψηλή αντηλιακή προστασία με χρώμα, για το ευαίσθητο δέρμα με σημάδια υπερμελάγχρωσης, καφέ κηλίδες, μάσκα εγκυμοσύνης.

Εξειδικευμένη φωτοπροστασία

Δέρμα με υπερμελάγχρωση Υπερμελάγχρωση από το μπλε φως

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕ ΦΩΣ

Για ποιον;

Ενήλικες, Έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες

Τι συστατικά έχει;

Δες τα συστατικά
Συνταγογραφείται από δερματολόγους

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Πατενταρισμένη καινοτομία: Η πιο υψηλή ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕ ΦΩΣ στην αγορά*

-66% ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕ ΦΩΣ: Αποτρέπει την επανεμφάνιση του μελάσματος

-SUN ACTIVE DEFENSE: αντηλιακή προστασία υψηλής τεχνολογίας, ενισχυμένη κατά των UVA

-Περιορίζει τις υπάρχουσες καφέ κηλίδες χάρη στη γλαβριδίνη

-Ομοιόμορφο αποτέλεσμα: Υψηλή συγκέντρωση χρωστικών, υψηλή κάλυψη χωρίς αποτέλεσμα  μάσκας

-8ωρο ματ και πουδρένιο αποτέλεσμα

Κατάλληλο για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες - Υφή gel-κρέμας - Δεν κολλάει - Μη λιπαρό - Χωρίς  άρωμα - Πολύ καλή δερματική και οφθαλμική ανοχή - Μη φαγεσωρογόνο - Ανθεκτικό στο νερό, τη  θερμότητα και την έντονη υγρασία

Δες τις πηγές

Όλα τα προϊόντα της BIODERMA στηρίζονται στην οικοβιολογία που αποτελεί την καρδιά του Γαλλικού ομίλου Naos. Με αυτό τον τρόπο σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του.

Οι ακτίνες UVB και UVA είναι οι κύριοι παράγοντες πυροδότησης της υπερμελάγχρωσης. Έχει  επίσης αποδειχθεί πρόσφατα ότι το κύριο στοιχείο που προκαλεί το μέλασμα είναι το ορατό φως και  ιδιαίτερα ένα μέρος του, το μπλε φως.

Το Photoderm M SPF50+ σχεδιάστηκε μαζί με τους δερματολόγους για την αντιμετώπιση των αιτιών  και των συνεπειών του μελάσματος:

-Παρέχει την υψηλότερη προστασία μπλε φωτός στην αγορά: 61%* για την αποφυγή  υποτροπών.

-Εμπλουτισμένη με γλαβριδίνη, η νέα κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύνθεση ρυθμίζει  βιολογικά τη διαδικασία μελάγχρωσης και έτσι βοηθά στην πρόληψη των κηλίδων  μελάγχρωσης, στη μείωση της εμφάνισής τους και στον περιορισμό της επανεμφάνισής τους.

 υψηλή συγκέντρωση χρωστικών έχει τη δύναμη να σταματήσει τις βλάβες του μπλε φωτός.  Επιτρέπει επίσης την υψηλή κάλυψη για τέλειο καμουφλάζ των καφέ κηλίδων με ευχάριστο  πουδρένιο και ματ αποτέλεσμα.

-Η τεχνολογία SUN ACTIVE DEFENSE, αντί να μπουκώνει το δέρμα με φίλτρα, ενισχύει τις  ικανότητες αυτοάμυνας του δέρματος για να αντισταθμίσει τις βιολογικές επιπτώσεις της UVA.  Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και διατηρεί την άμυνα του δέρματος κάτω από τον ήλιο.

Ένα πραγματικό δερματολογικό προϊόν αντηλιακής περιποίησης, αυτό το gel-cream συνδυάζει την  υψηλή τεχνολογία και την ευχάριστη χρήση για να προωθήσει την καθημερινή εφαρμογή του, να  αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας στην πρόληψη της παθολογίας και της επανεμφάνισής της.

Πρόσωπο
Λαιμός
Πώς να χρησιμοποιήσετε το προϊόν της Bioderma βήμα- βήμα
Πώς να χρησιμοποιήσετε το προϊόν της Bioderma βήμα- βήμα

Εφαρμόστε καθημερινά για να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους μελάγχρωσης.

  • Βήμα 1 Εφαρμόστε ομοιόμορφα και γενναιόδωρα καθημερινά σε πρόσωπο και λαιμό πριν από την έκθεση στον ήλιο (μικρή ποσότητα προϊόντος μειώνει το επίπεδο αντηλιακής προστασίας).
  • Βήμα 2 Εφαρμόστε ξανά μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή στέγνωμα με πετσέτα για να διατηρήσετε την προστασία.

Χρησιμοποιήστε το Photoderm M SPF50+ καθημερινά το πρωί και επαναλάβετε συχνά. Συνδυάστε  με τη σειρά Pigmentbio για βέλτιστη δράση κατά των κηλίδων.

  • Βήμα 1 Καθαρίστε και απολεπίστε το δέρμα με το Pigmentbio Foaming Cream
  • Βήμα 2 Εφαρμόστε το Photoderm M SPF50+ ομοιόμορφα και γενναιόδωρα καθημερινά σε πρόσωπο και λαιμό πριν από την έκθεση στον ήλιο (μικρή ποσότητα προϊόντος μειώνει το επίπεδο αντηλιακής προστασίας).
  • Βήμα 3 Επαναλάβετε συχνά.
  • Βήμα 4 Apply Pigmentbio C-Concentrate at night.
  • Βήμα 5 Εφαρμόστε το βράδυ το Pigmentbio C-Concentrate.

Αποφύγετε τις επαφές με υφάσματα. Ενήλικες. Εφαρμόστε σε υγιές δέρμα. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να βλάψει την  υγεία ακόμα και με αντηλιακή προστασία.

"Οικολογικός σχεδιασμός των προϊόντων μας: Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των προϊόντων μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Όλα τα εξερχόμενά μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα από χαρτί από αειφόρο διαχείριση δασών Οδηγίες ταξινόμησης: Ανατρέξτε στις τοπικές οδηγίες ταξινόμησης για να ανακυκλώσετε το προϊόν σας πιο σωστά "

Η έκθεση στην UV ακτινοβολία φαίνεται να είναι ο πρωταρχικός παράγοντας για την ανάπτυξη και  την επανεμφάνιση του μελάσματος και ανακαλύφθηκε πιο πρόσφατα ότι το ορατό φως, ειδικά το  μπλε φως, επηρεάζει τη μελάγχρωση, επιδεινώνοντας τις συνθήκες του μελάσματος.

Το δέρμα πρέπει να προστατεύεται όχι μόνο από τις ακτίνες UVB και UVA, αλλά κυρίως από το μπλε  φως για να αποφευχθεί το μέλασμα και να ελεγχθούν οι υποτροπές του. Οι συνθέσεις με χρώμα  προστατεύουν καλύτερα από το ορατό φως, επειδή οι χρωστικές που υπάρχουν στη σύνθεση έχουν  τη δύναμη να σταματήσουν τις βλάβες που προκαλεί το μπλε φως.

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα από κλινικές μελέτες

Υψηλή κάλυψη

Καλύπτει τέλεια τα σημάδια υπερμελάγχρωσης για το 98% των χρηστών(2)


Ματ Αποτέλεσμα

Χαρίζει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί για το 97% των χρηστών (2)


Δεν αφήνει αποτέλεσμα μάσκας

Ομοιόμορφο αποτέλεσμα που δεν αφήνει την αίσθηση "μάσκας" στο πρόσωπο για το 88% των  χρηστών (2)


Αποτέλεσμα πούδρας

Ευχάριστο αποτέλεσμα πούδρας για το 90% των χρηστών(3)

Δες τις πηγές

Προλαμβάνει το μέλασμα

Σταματάει την επιδείνωση του μελάσματος για το 96% των χρηστών (2)


Διορθώνει το μέλασμα

Μείωση του τροποποιημένου δείκτη σοβαρότητας περιοχής με μέλασμα (mMASI) κατά σχεδόν 1/3 (3)

Πιο ομοιόμορφο δέρμα για το 90% των χρηστών (2)

Δες τις πηγές

Αυτό το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την οικοβιολογική προσέγγιση των εργαστηρίων της NAOS με σκοπό να σε φροντίσει. Στην καρδιά αυτού του προΊόντος:

Ένας πατενταρισμένος συνδυασμός συστατικών με υψηλή συγκέντρωση χρωστικών για την πρόληψη του μελάσματος, της υποτροπής του και νέων σημαδιών υπερμελάγχρωσης.

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT : high-technology sun protection, reinforced against UVA rays. An association of UV filters and a biological protection that improves the self defense capacity of the skin to help maintain long-lasting care of its health in the sun.

Δες τη λίστα με τα συστατικά: