Photoderm Eau solaire ANTI-OX SPF50


Αντιοξειδωτικό ενυδατικό αντηλιακό νερό. Αποτρέπει τις κυτταρικές βλάβες.

Κλασική φωτοπροστασία

Ευαίσθητο δέρμα

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Για ποιον;

Ενήλικες, Έφηβοι

Τι συστατικά έχει;

Δες τα συστατικά

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΥΦΗΣ

Εξαιρετικά ελαφριά υφή νερού

Αντιοξειδωτικό ενυδατικό αντηλιακό νερό με 60% λιπαρή φάση και 40% υδάτινη φάση με εξαιρετικά ελαφριά και αναζωογονητική υφή

Υψηλή προστασία UVA/UVB

ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΑ SUN ACTIVE DEFENSE: αντηλιακή προστασία υψηλής τεχνολογίας, ενισχυμένη ενάντια στις ακτίνες UVA. +24% προστασία της ανοσοποιητικής άμυνας του δέρματος.

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑΣ ΑΝΤΙΛΙΑΚΑ: μόνο 4 φίλτρα, καθαρά, ασφαλή και 100% μη οικοτοξικά

ANTI-OX ACTIVE: 10 φορές πιο ισχυρό από τη βιταμίνη Ε

Αποτρέπει τις κυτταρικές βλάβες και τη φωτογήρανση

+58% ενυδάτωση σε 1 ώρα

Αίσθηση γυμνού δέρματος

Σατέν φινίρισμα

Μη κολλώδες - Μη λιπαρό - Με άρωμα- Πολύ καλή δερματική και οφθαλμολογική ανοχή - Μη φαγεσωρογόνο - Εφαρμόζεται σε βρεγμένο ή ξηρό δέρμα - Ανθεκτικό στο νερό

Όλα τα προϊόντα της BIODERMA στηρίζονται στην οικοβιολογία που αποτελεί την καρδιά του Γαλλικού ομίλου Naos. Με αυτό τον τρόπο σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του.

Κατά την έκθεση στον ήλιο, λαμβάνουμε 2 τύπους ηλιακής ακτινοβολίας UV στην επιφάνεια του δέρματός μας:

UVB:

- αντιπροσωπεύει το 5% του φάσματος UV

- ευθύνεται για ορατά αποτελέσματα όπως μαύρισμα ή ηλιακά εγκαύματα.

UVA:

- αντιπροσωπεύει το 95% του φάσματος UV

- διεισδύει βαθιά στις στιβάδες του δέρματος

- ευθύνεται για αόρατες επιδράσεις όπως το οξειδωτικό στρες και τη μείωση της ανοσολογικής άμυνας του δέρματος που οδηγούν σε ορατά αποτελέσματα όπως η γήρανση του δέρματος και οι καρκίνοι του δέρματος.

Για να αποφύγετε αυτά τα αποτελέσματα χωρίς να υπερφορτώνετε το δέρμα με φίλτρα, η BIODERMA δημιούργησε την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SUN ACTIVE DEFENSE , την αντηλιακή προστασία υψηλής τεχνολογίας, ενισχυμένη από τις ακτίνες UVA. Συνδυάζει 4 – και μόνο 4 – φίλτρα UV και μια βιολογική προστασία που βελτιώνει την ικανότητα του δέρματος να αμύνεται ώστε να διατηρήσει την υγεία του στον ήλιο :

+26% αντιοξειδωτική προστασία (1)

+24% προστασία της ανοσοποιητικής άμυνας του δέρματος (1)

Η πατέντα ANTI-OX active είναι βιολογικά εμπνευσμένο από τις φυσικές ικανότητες αυτοάμυνας των κυανοβακτηρίων, ενός μικροοργανισμού που υπάρχει ιδιαίτερα στο μικροβίωμα του δέρματος. Αυτό το καινοτόμο συστατικό είναι 10 φορές πιο ισχυρό από τη βιταμίνη Ε και επιφέρει το 61% της αντιοξειδωτικής προστασίας. (2)

Έτσι, ενισχύει την ικανότητα αυτοάμυνας του δέρματος απέναντι στις ακτίνες UV για την πρόληψη των κυτταρικών βλαβών και της φωτογήρανσης

Σώμα
Μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής
Σώμα και πρόσωπο

Εφαρμόστε πολλές φορές την ημέρα όταν εκτίθεστε στον ήλιο. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.

  • Βήμα 1 ΑΝΑΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΛΑ μέχρι να γίνει μια ομοιογενής φόρμουλα.
  • Βήμα 2 Εφαρμόστε γενναιόδωρα πριν από την έκθεση στον ήλιο (μικρή ποσότητα προϊόντος μειώνει το επίπεδο αντηλιακής προστασίας).
  • Βήμα 3 Εφαρμόστε ξανά μετά από το κολύμπι ή την τριβή.
  • Βήμα 4 Ψεκάστε στα χέρια πριν την εφαρμογή στο πρόσωπο.

Αποφύγετε την επαφή με υφάσματα. Ενήλικες. Μην μένετε πολύ στον ήλιο. Να μην χρησιμοποιείται από έγκυες/θηλάζουσες γυναίκες.

"Οικολογικός σχεδιασμός των προϊόντων μας: Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των προϊόντων μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Όλα τα εξερχόμενά μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα από χαρτί από αειφόρο διαχείριση δασών Οδηγίες ταξινόμησης: Ανατρέξτε στις τοπικές οδηγίες ταξινόμησης για να ανακυκλώσετε το προϊόν σας πιο σωστά "

Δεν ανταποκρίνονται όλοι οι τύποι δέρματος με τον ίδιο τρόπο στην ηλιακή ακτινοβολία γιατί ο καθένας έχει τη δική του φωτοευαισθησία, που χαρακτηρίζει και τον φωτότυπο του.

Tested under dermatological and ophtalmological control

Ευχάριστο στη χρήση Αναζωογονεί το δέρμα στο 100% των χρηστών (1) Αίσθηση γυμνού δέρματος για το 95% των χρηστών (1) Αφήνει ένα σατινέ φινίρισμα στο 100% των χρηστών (1)

Ενυδατώνει

+58% ενυδάτωση σε 1 ώρα  (2)

Δες τις πηγές


Αποτρέπει τη φωτογήρανση

Αποτρέπει τα ορατά σημάδια φωτογήρανσης (χαλαρό δέρμα, απώλεια λάμψης, κηλίδες, ρυτίδες) για 96% για τους χρήστες (1)

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

61% αντιοξειδωτική προστασία (3) +24% προστασία της ανοσολογικής άμυνας του δέρματος (4)
Δες τις πηγές

Αυτό το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την οικοβιολογική προσέγγιση των εργαστηρίων της NAOS με σκοπό να σε φροντίσει. Στην καρδιά αυτού του προΊόντος:

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT : high-technology sun protection, reinforced against UVA rays. An association of UV filters and a biological protection that improves the self defense capacity of the skin to help maintain long-lasting care of its health in the sun.

Δες τη λίστα με τα συστατικά: