Sensibio AR

Ενυδατική και καταπραϋντική φροντίδα κατά της ερυθρότητας.

Καθημερινή φροντίδα

Ευαίσθητο δέρμα με τάση ερυθρότητας

Rosactiv™ patent

Για ποιον;

Ενήλικες, Έφηβοι

Τι συστατικά έχει;

Δες τα συστατικά
Συνταγογραφείται από δερματολόγους

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Μείωση ερυθρότητας: 73%. *

SENSIBIO AR

  • Αποτρέπει και μειώνει την ένταση της ερυθρότητας
  • Καταπραΰνει
  • Ενυδατώνει

Πολύ καλή ανοχή - Μη φαγεσωρογόνο - Εξαιρετική βάση μακιγιάζ - Χωρίς άρωμα


Δες τις πηγές

Όλα τα προϊόντα της BIODERMA στηρίζονται στην οικοβιολογία που αποτελεί την καρδιά του Γαλλικού ομίλου Naos. Με αυτό τον τρόπο σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του.

Το Sensibio AR μειώνει και αποτρέπει την ερυθρότητα: έντονη προσωρινή ερυθρότητα, μόνιμη ερυθρότητα, μικρά ορατά αγγεία.

Το αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Rosactiv ™ μειώνει την ερυθρότητα και το αποτρέπει να εμφανίζεται βιολογικά ενεργώντας σε όλα τα δερματικά κύτταρα που εμπλέκονται στην έναρξη και επιδείνωση αυτής της ερυθρότητας:

- Αναστέλλει την παραγωγή της πρωτεΐνης που είναι υπεύθυνη για την αγγειοδιαστολή και συνεπώς την εμφάνιση και την επιμονή της ερυθρότητας.

- Και περιορίζει την απελευθέρωση ενός μορίου που προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις διατηρώντας και επιδεινώνοντας την αγγειοδιαστολή.


Επειδή το ευαίσθητο δέρμα που είναι επιρρεπές σε ερυθρότητα είναι ιδιαίτερα εύθραυστο, το προϊόν Sensibio AR ανακουφίζει επίσης το αίσθημα δυσφορίας και υπερθέρμανσης χάρη σε ένα συνδυασμό δραστικών συστατικών που έχουν επιλεγεί για τις ηρεμιστικές και καταπραϋντικές τους ιδιότητες: ενοξολόνη, αλλαντοΐνη και κανόλα, ένας συνδυασμός ισχυρών καταπραϋντικών παραγόντων, μειώνει άμεσα την αίσθηση της θέρμανσης


Η γλυκερίνη και η κανόλα ενυδατώνουν, ενισχύουν τη λειτουργία του φραγμού και παρέχουν πραγματική άνεση στο δέρμα.


Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας D.A.F. ™ (Dermatological Advanced Formulation) αυξάνει το όριο ανοχής του δέρματος.

Πρόσωπο

Πρωί και βράδυ

  • Βήμα 1 Εφαρμόστε το Sensibio AR πάνω σε καθαρή επιδερμίδα
  • Βήμα 2 Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί

Εφαρμόστε σε υγιές δέρμα. Αυτό το προϊόν δεν αποτελεί φαρμακευτική αγωγή. Ζητήστε τη συμβουλή του δερματολόγου ή του φαρμακοποιού σας. Σε περίπτωση αίσθησης έντονης θερμότητας, το Sensibio AR Soin Anti-Rougeurs μπορεί περιστασιακά να συνδυαστεί με μια καταπραϋντική θεραπεία ταχείας δράσης. Κατά τη διάρκεια ηλιόλουστων περιόδων, συνιστούμε τη χρήση φωτοπροστασίας προσαρμοσμένης σε ευαίσθητο, αντιδραστικό δέρμα: μια καταπραϋντική και ενάντια στην ερυθρότητα θεραπεία φωτοπροστασίας.

"Οικολογικός σχεδιασμός των προϊόντων μας: Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των προϊόντων μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Όλα τα εξερχόμενά μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα από χαρτί από αειφόρο διαχείριση δασών Οδηγίες ταξινόμησης: Ανατρέξτε στις τοπικές οδηγίες ταξινόμησης για να ανακυκλώσετε το προϊόν σας πιο σωστά "

Το ευαίσθητο δέρμα μπορεί να είναι αντιδραστικό και να έχει την τάση να γίνεται πολύ εύκολα κόκκινο. Αυτή η ερυθρότητα μπορεί να είναι προσωρινή και να εμφανίζεται περιστασιακά: αυτό είναι το φαινόμενο της έξαψης που μπορεί να συνοδεύεται από αισθήματα δυσφορίας (μυρμήγκιασμα, υπερθέρμανση κ.λπ.). Μερικές φορές, η ερυθρότητα είναι μόνιμη: αυτό αναφέρεται ως ερύθρωση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μικρά αιμοφόρα αγγεία εμφανίζονται ακόμη και στο δέρμα: αυτό είναι το φαινόμενο της couperosis.

Η ροδόχρου ακμή είναι μια φλεγμονώδης δερματική ασθένεια που, ενώ στην αρχή είναι μικρή, αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου και εκδηλώνεται με χρόνια ερυθρότητα στη μύτη, στα μάγουλα και μερικές φορές επίσης στο πηγούνι και στο μέτωπο.

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα από κλινικές μελέτες

Μειώνει την ένταση της ερυθρότητας

Μείωση ερυθρότητας: 73% (1)

Μείωση εκροών: -35% (2)


Καταπραΰνει

Μαλακό δέρμα: 77% (3)

Μείωση αίσθησης τραβήγματος στην επιδερμίδα-75% (2)

Μείωση αίσθησης τραχύτητας στην επιδερμίδα: -80% (2)


Ενυδατώνει

Πιο άνετο δέρμα: 73% (2)

Δες τις πηγές

Αυτό το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την οικοβιολογική προσέγγιση των εργαστηρίων της NAOS με σκοπό να σε φροντίσει. Στην καρδιά αυτού του προΊόντος:

Η ερυθρότητα οφείλεται κυρίως στη διαστολή και την αποδυνάμωση των μικρο-αγγείων του δέρματος. Η συγκεκριμένη πατέντα οδηγεί σε αλλαγές σε αυτά τα μικρο-αγγεία.

Το εξωτερικό στρες μπορεί να κάνει το δέρμα αντιδραστικό και ευαίσθητο. Η συγκεκριμένη πατέντα αυξάνει το όριο ανοχής του δέρματος - ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος - για να ενισχύσει την αντοχή του.

Δες τη λίστα με τα συστατικά:

Χωρίς ξέβγαλμα, καθημερινός καθαρισμός

Ευαίσθητο δέρμα με τάση ερυθρότητας

Rosactiv™ patent

Sensibio H2O AR

Το εξειδικευμένο δερματολογικό νερό micellaire για την ευαίσθητη δυσανεκτική επιδερμίδα με τάση για αλλεργίες.

Για ποιον;

Ενήλικες, Έφηβοι