Sensibio Defensive serum

Ο μακράς διαρκείας καταπραϋντικός ενυδατικός ορός που δρα κατά της φλεγμονής που προκαλείται από εξωτερικές επιθέσεις

Ορός

Ευαίσθητο κι ευαισθητοποιημένο δέρμα

DEFENSIVE TECHNOLOGY

Για ποιον;

Ενήλικες, Έφηβοι

Τι συστατικά έχει;

Δες τα συστατικά

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Το δέρμα προστατεύεται από εξωτερικές επιθέσεις: 90% (1)

  • Δρα στα αίτια της πρόωρης γήρανσης

•Καταπραΰνει το δέρμα άμεσα και με διάρκεια

•Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες (αντιοξειδωτική δράση)

•Ενισχύει τον φραγμό του δέρματος

  • Δρα στις συνέπειες της πρόωρης γήρανσης

•Μειώνει τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές

•Αποκαθιστά τη λάμψη της επιδερμίδας

•Ενυδατώνει για 24 ώρες

  • Βελτιώνει την ποιότητα ζωής για άτομα με ευαίσθητο δέρμα

Ελαφριά υφή με γρήγορη διείσδυση. Πολύ καλή ανοχή.  Χωρίς άρωμα


Δοκιμασμένο υπό δερματολογική επίβλεψη.

Δες τις πηγές

Όλα τα προϊόντα της BIODERMA στηρίζονται στην οικοβιολογία που αποτελεί την καρδιά του Γαλλικού ομίλου Naos. Με αυτό τον τρόπο σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του.

Μια οικολογική απόκριση για το ευαίσθητο και ευαισθητοποιημένο δέρμα, η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και το πολυμερές Fucose δίνουν στο δέρμα τη δύναμη να αμύνεται ενάντια στο φαινόμενο της φλεγμονής .

Δρουν στις διάφορες ρίζες στην προέλευση του ευαίσθητου δέρματος και της πρόωρης γήρανσης και περιορίζουν τις συνέπειες σταματώντας τον φαύλο κύκλο που ευθύνεται για την έξαρση του ευαίσθητου δέρματος και τη γήρανση του δέρματος.

- Προστατευτική δράση: η καρνοσίνη, η βιταμίνη Ε παρουσιάζουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση για την προστασία του δέρματος από επιθέσεις.

- Ενδυναμωτική δράση: το τετραπεπτίδιο-10 οδηγεί σε αποτελεσματική ανάκτηση της επιδερμίδας χάρη στην παραγωγή βασικών στοιχείων της λειτουργίας φραγμού. Μαζί με το πολυμερές φουκόζης, βελτιώνουν την αντίσταση.

- Διπλή καταπραϋντική δράση: οι πολυφαινόλες του κόκκινου φασκόμηλου περιορίζουν την υπερ-αντιδραστικότητα του δέρματος και τη φλεγμονή που προκαλείται από τη ρύπανση (νευρογενής και επαγόμενη φλεγμονή). Το πολυμερές φουκόζης ολοκληρώνει τη δράση για μια άμεση και μακροπρόθεσμη δράση για την πρόληψη της χρόνιας φλεγμονής (νευρογενής φλεγμονή).

Αναπτύχθηκε για να υποστηρίζει το δέρμα σε καθημερινή βάση στη διαχείριση της ευαισθησίας του, το Sensibio Defensive Serum βοηθά στην επιβράδυνση της πρόωρης γήρανσης.

Πρόσωπο
Λαιμός

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό μετά τον καθαρισμό ιδανικά με ένα προϊόν υγιεινής Sensibio

  • Βήμα 1 Καθαρίστε ιδανικά το δέρμα σας με ένα προϊόν υγιεινής Sensibio
  • Βήμα 2 Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί
  • Βήμα 3 Εφαρμόστε την καθημερινή σας Defensive κρέμα

"Οικολογικός σχεδιασμός των προϊόντων μας: Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των προϊόντων μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Όλα τα εξερχόμενά μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα από χαρτί από αειφόρο διαχείριση δασών Οδηγίες ταξινόμησης: Ανατρέξτε στις τοπικές οδηγίες ταξινόμησης για να ανακυκλώσετε το προϊόν σας πιο σωστά "

Το ευαίσθητο δέρμα αντιδρά περισσότερο από το κανονικό σε ερεθίσματα που συνήθως δεν έχουν ορατή συνέπεια. Βιώνει αισθήσεις δυσφορίας που μπορεί να είναι μόνιμες ή παροδικές. Αυτό το δέρμα παλεύει συνεχώς ενάντια στις επιθέσεις της καθημερινότητας. Δεν έχει πλέον τα όπλα για να αμυνθεί σωστά, κάτι που την εμποδίζει να επιστρέψει στο κανονικό της κατώφλι.

Ορισμένοι περιβαλλοντικοί παράγοντες (ρύπανση, υπεριώδεις ακτίνες κ.λπ.) και του τρόπου ζωής (στρες, διατροφή κ.λπ.) επιδεινώνουν την αντιδραστικότητα του ήδη ευαίσθητου δέρματος. Όταν γίνεται χρόνια, αυτές οι επιθετικότητες επιδεινώνουν την ευαισθησία του δέρματος και οδηγούν σε επιταχυνόμενη διαδικασία γήρανσης του δέρματος, που ονομάζεται «φλεγμονώδης γήρανση». Έτσι, με την πάροδο του χρόνου, οι κλινικές συνέπειες επιδεινώνονται με αύξηση των ρυτίδων, λεπτή γραμμή, αφυδάτωση του δέρματος και απώλεια λάμψης.

Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο

Καταπράυνση:

Το δέρμα αισθάνεται άνετα: 94% (1)

Ένταση δυσάρεστων αισθήσεων: -82% σε 3 λεπτά (2)

Ενυδάτωση: (3)

24ωρη ενυδάτωση

Λάμψη: (1)

Το δέρμα είναι πιο λαμπερό: 81%

Δες τις πηγές

Καταπράυνση : (4)

Το δέρμα καταπραΰνεται: 96%

Ενίσχυση : (4)

Το δέρμα είναι πιο ανθεκτικό στις εξωτερικές επιθέσεις: 83%

Λείανση: (4)

Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται: 84%

Δες τις πηγές

Αυτό το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την οικοβιολογική προσέγγιση των εργαστηρίων της NAOS με σκοπό να σε φροντίσει. Στην καρδιά αυτού του προΊόντος:

Η ευαισθησία στο δέρμα μπορεί να είναι φυσική ή να έχει προκληθεί από εξωτερικές επιθέσεις. Η τεχνολογία Defensive δρα στα αίτια της ευαισθησίας και προλαμβάνει την αντιδραστικότητα του δέρματος, το οξειδωτικό στρες και την αλλοίωση του δερματικού φραγμού που προκαλείται από τις εξωτερικές επιθέσεις.

Το εξωτερικό στρες μπορεί να κάνει το δέρμα αντιδραστικό και ευαίσθητο. Η συγκεκριμένη πατέντα αυξάνει το όριο ανοχής του δέρματος - ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος - για να ενισχύσει την αντοχή του.

Δες τη λίστα με τα συστατικά: