Atoderm SOS spray

Αντικνησμώδης δράση για άμεση ανακούφιση

Περιστασιακή στοχευμένη φροντίδα δέρματος

Ξηρο-Πολύ ξηρό ευαίσθητο δέρμα Πολύ ξηρό, ερεθισμένο έως ατοπικό ευαίσθητο δέρμα

Skin relief technology

Για ποιον;

Για όλη την οικογένεια (εξαιρούνται τα πρόωρα βρέφη)

Τι συστατικά έχει;

Δες τα συστατικά
Συνταγογραφείται από δερματολόγους

Αποδεδειγμένη αποτελσματικότητα με κλινική μελέτη

Καταπραϋνει τον κνησμό μέσα σε 60 δευτερόλεπτα και η αποτελεσματικότητά του διαρκεί για 6 ώρες*

 • Καταπραϋνει τον κνησμό μέσα σε 60 δευτερόλεπτα και διαρκεί για 6 ώρες*
 • Μειώνει την επιθυμία για ξύσιμο και παρέχει άμεση άνεση
 • Μακράς διάρκειας ενυδάτωση και εντατική προστασία.
 • Πολύ καλή ανεκτικότητα-Μη φαγεσωρογόνο- Εξαιρετικά ελαφρυά λεπτόρρευστη υφή-Χωρίς άρωμα - Γρήγορη και εύκολη 360° εφαρμογή-Δεν λερώνει τα ρούχα- Ειδικά σχεδιασμένο για το ερεθισμένο, ξηρό έως πολύ ξηρό ευαίσθητο δέρμα
  Δες τις πηγές

  Όλα τα προϊόντα της BIODERMA στηρίζονται στην οικοβιολογία που αποτελεί την καρδιά του Γαλλικού ομίλου Naos. Με αυτό τον τρόπο σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του.

  Το Atoderm SOS Spray επωφελείται από μια νέα επιστημονική ανακάλυψη: 2 νέοι βιολογικοί παράγοντες εντοπίστηκαν ότι προκαλούν κνησμό στο δέρμα που είναι επιρρεπές σε ατοπία ή ψωρίαση. Αυτή η φροντίδα δρα επίσης και σε άλλα βιολογικά αίτια για μια συνολική δράση είτε στο συχνό ή προσωρινό κνησμό.
  Η Skin Relief Technology™ (που περιέχει εκχυλίσματα Ambora και πράσινου τσαγιού) σε συνδυασμό με το περίφημο καταπραϋντικό δερματολογικό δραστικό συστατικό Enoxolone εμποδίζει τη βιολογική διαδικασία που είναι υπεύθυνη για τον κνησμό και στοχεύει άμεσα κάθε μία από τις εμπλεκόμενες οδούς.
  Η κατοχυρωμένη πατέντα Skin Barrier Therapy ™ προστατεύει ακόμη και το πιο ξηρό δέρμα από τα βακτήρια που προκαλούν έντονο κνησμό.
  Τέλος, η βιταμίνη PP και το σκουαλένιο συμπληρώνουν τη φόρμουλα για την παροχή λιπιδίων που απαιτούνται για την ενίσχυση του δερματικού φραγμού.
  Το πατενταρισμένο φυσικό σύμπλεγμα D.A.F. ™ (Dermatological Advanced Formula) αυξάνει το όριο ανοχής του δέρματος.
  Αποτελέσματα: Το δέρμα καταπραΰνεται αμέσως και μειώνεται η επιθυμία για ξύσιμο Για άμεση άνεση, ενυδάτωση μακράς διαρκείας και εντατική προστασία.

  Πρόσωπο
  Σώμα

  Εφαρμόστε όσο συχνά χρειάζεται

  • Βήμα 1 Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα από απόσταση 20cm
  • Βήμα 2 Απλώστε το αν κρίνετε απαραίτητο
  • Βήμα 3 Αφήστε να στεγνώσει.

  Ψεκάστε στο χέρι σας προτού εφαρμόσετε στο πρόσωπο. Μην το εισπνεύσετε. Μπορείς να χρησιμοποιηθεί σε νεογέννητα με εξαίρεση τα πρόωρα βρέφη. Αυτό το προϊόν δεν είναι φάρμακο. Εαν δεν υπάρχει βελτίωση στην κατάσταση του δέρματος ή το πρόβλημα επιμένει, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ή με ιατρική θεραπεία ακολουθώντας ιατρική συμβουλή. Προειδοποίηση. Δοχείο υπό πίεση: μπορεί να εκραγεί εάν θερμανθεί. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, ανοιχτές φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Απαγορεύεται το κάπνισμα. Μην τρυπάτε ή καίτε, ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε. Προστατέψτε από το ηλιακό φως. Μην εκθέτετε σε θερμοκρασίες άνω των 50 ° C / 122 ° F. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

  "Οικολογικός σχεδιασμός των προϊόντων μας: Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των προϊόντων μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Όλα τα εξερχόμενά μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα από χαρτί από αειφόρο διαχείριση δασών Οδηγίες ταξινόμησης: Ανατρέξτε στις τοπικές οδηγίες ταξινόμησης για να ανακυκλώσετε το προϊόν σας πιο σωστά "

  Είτε είναι συχνός είτε παροδικός, ο κνησμός μπορεί να σχετίζεται με το ξηρό δέρμα, τη γεροντική ξηρότητα,το έκζεμα επαφής, τη χρόνια κνίδωση, τηνατοπική δερματίτιδα ή την ψωρίαση.
  Επιπλέον, ορισμένοι "" εξωτερικοί παράγοντες "" όπως το σκληρό νερό, η χρήση ακατάλληλων προϊόντων καθαρισμού, ο κρύος καιρός, οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και η ατμοσφαιρική ρύπανση μπορούν να επιδεινώσουν την κατάσταση του δέρματος και να προκαλέσουν σοβαρό κνησμό.
  Το ίδιο το ξύσιμο μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο μόλυνσης. Όσο περισσότερο ένα άτομο ξύνει το δέρμα του, τόσο πιο πιθανό είναι να το εκθέσει σε μικρόβια. Ένας φαύλος κύκλος.
  Ο κνησμός μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής, προκαλώντας διαταραχές του ύπνου, δυσφορία στις καθημερινές δραστηριότητες, μεταβολές της διάθεσης, αυξημένο άγχος και πολλά άλλα.
  Ανεξάρτητα από την αιτία του κνησμού, μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή, κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Η επιθυμία για ξύσιμο είναι τότε έντονη ενώ το δέρμα γίνεται κόκκινο και ερεθισμένο.

  Αποδεδειγμένα αποτελέσματα από κλινικές μελέτες

  Καταπραϋνει τον κνησμό
  Άμεση καταπράυνση του κνησμού μέσα σε 60 δευτερόλεπτα*
  Μειώνει την επιθυμία για ξύσιμο: 99%*

  Δες τις πηγές

  Καταπραϋνει τον κνησμό
  Αντικνησμώδης δράση για 6 ώρες*

  Δες τις πηγές

  Αυτό το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την οικοβιολογική προσέγγιση των εργαστηρίων της NAOS με σκοπό να σε φροντίσει. Στην καρδιά αυτού του προΊόντος:

  Ο κνησμός, που συχνά σχετίζεται με δερματολογικές διαταραχές, μπορεί να έχει διάφορες αιτίες. Αυτή η τεχνολογία καταπραΰνει το δέρμα και περιορίζει την επιθυμία για κνησμό.

  Τα βακτήρια βρίσκονται φυσικά στην επιφάνεια του δέρματος και είναι απαραίτητα για την ισορροπία του. Σε περίπτωση δέρματος με τάση ατοπίας, τα υπερβολικά επίπεδα ορισμένων βακτηρίων μπορεί να προκαλέσουν επιδείνωση της κατάστασής του. Η συγκεκριμένη πατέντα περιορίζει την προσκόλληση αυτών των βακτηρίων στην επιφάνεια του δέρματος.

  Το εξωτερικό στρες μπορεί να κάνει το δέρμα αντιδραστικό και ευαίσθητο. Η συγκεκριμένη πατέντα αυξάνει το όριο ανοχής του δέρματος - ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος - για να ενισχύσει την αντοχή του.

  Δες τη λίστα με τα συστατικά:

  Καθημερινή φροντίδα

  Πολύ ξηρό, ερεθισμένο έως ατοπικό ευαίσθητο δέρμα

  Skin barrier therapy™ patent

  Atoderm Intensive baume

  Εντατική επανορθωτική φροντίδα κατά του κνησμού. Εξαιρετικά καταπραϋντικό και θρεπτικό.

  Για ποιον;

  Για όλη την οικογένεια (εξαιρούνται τα πρόωρα βρέφη)

  Φωτογραφία προϊόντος Bioderma, Atoderm huile de douche 1L, λάδι μπάνιου για ξηρό δέρμα

  Ξέβγαλμα, καθημερινός καθαρισμός

  Πολύ ξηρό, ερεθισμένο έως ατοπικό ευαίσθητο δέρμα

  Skin barrier therapy™ patent

  Atoderm Huile de douche

  24ωρη ενυδάτωση και άμεση άνεση από το ντους.

  Για ποιον;

  Για όλη την οικογένεια (εξαιρούνται τα πρόωρα βρέφη)