Atoderm Intensive baume

Εντατική επανορθωτική φροντίδα κατά του κνησμού. Εξαιρετικά καταπραϋντικό και θρεπτικό.

Καθημερινή φροντίδα

Πολύ ξηρό, ερεθισμένο έως ατοπικό ευαίσθητο δέρμα

Skin barrier therapy™ patent

Για ποιον;

Για όλη την οικογένεια (εξαιρούνται τα πρόωρα βρέφη)

Τι συστατικά έχει;

Δες τα συστατικά
Συνταγογραφείται από δερματολόγους

Αποτελεσματικότητα κλινικά αποδεδειγμένη

Καταπράυνση των εξάρσεων για 6 μήνες 76%*

 • Καταπραΰνει και μειώνει το αίσθημα κνησμού
 • Ανακουφίζει και μειώνει την επιθυμία για ξύσιμο
 • Προσφέρει εντατική θρέψη και αναπληρώνει τα λιπίδια
 • Προσφέρει διαρκή άνεση και ενδυναμώνει το δέρμα
 • Πολύ καλή ανεκτικότητα- Δεν κολλάει- Μη λιπαρό-Άμεση απορρόφηση- Χωρίς άρωμα
Δες τις πηγές

Όλα τα προϊόντα της BIODERMA στηρίζονται στην οικοβιολογία που αποτελεί την καρδιά του Γαλλικού ομίλου Naos. Με αυτό τον τρόπο σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του.

Το αποκλειστικό σύμπλοκο Lipigenium™ που αποτελείται από βιολιπίδια που βρίσκονται φυσικά στην επιδερμίδα μας, αναδημιουργεί το δερματικό φραγμό διεγείροντας βιολογικά τη σύνθεση λιπιδίων και πρωτεϊνών που αποτελούν το ενδοκυτταρικό τοίχος.

Ο δερματολογικός αντικνησμώδης παράγοντας PEA άμεσα ανακουφίζει από τον κνησμό.

Η κατοχυρωμένη πατέντα Skin Barrier Therapy™ αποτρέπει την πρόσφυση βακτηρίων που προκαλούν ερεθισμό ακόμη και στο πιο ξηρό δέρμα.

Πρόσωπο
Σώμα

"Μία ή δύο φορές την ημέρα Η μέθοδος 3.6.9 είναι μια νέα μέθοδος συστηματοποίησης της εφαρμογής. Έχει δημιουργηθεί για να δείξει τη σωστή δοσολογία χρήσης του Atoderm Intensive baume και στη συνέχεια να δημιουργήσουμε μια ρουτίνα και συστηματοποίηση της εφαρμογής της κρέμας για καλύτερα αποτελέσματα μακροπρόθεσμα και για τη καλύτερη δυνατή τήρηση της συστηματικής εφαρμογής της.

 • Βήμα 1 Καθαρισμός με το Atoderm Huile de douche ή το Atoderm Intensive gel moussant.
 • Βήμα 2 Εφαρμόστε το Atoderm Intensive baume στο δέρμα.

Μία ή δύο φορές την ημέρα

 • Βήμα 1 Καθαρισμός με το Atoderm Huile de douche ή το Atoderm Intensive gel moussant.
 • Βήμα 2 Εφαρμόστε το Atoderm Intensive baume στο δέρμα.
 • Βήμα 3 "Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.

  3 πιέσεις για ένα μωρό: 1 πίεση για το πρόσωπο, λαιμό και το στήθος - 1 πίεση για τα δύο χέρια και την πλάτη - 1 πίεση και για τα δύο πόδια.
  6 πιέσεις για ένα παιδί: - 1 πίεση για πρόσωπο και λαιμό - 1 πίεση για στήθος - 1 πίεση για πλάτη - 1 πίεσγ και για τους δύο βραχίονες - 1 πίεση ανά πόδι (x2).
  9 πιέσεις για έναν ενήλικο: - 1 πίεση για πρόσωπο και λαιμό - 1 πίεση για στήθος - 1 πίεση για πλάτη - 1 πίεση ανά βραχίονα (x2) - 2 πιέσεις ανά πόδι (x2).

Εάν η ξηρότητα στο δέρμα επιμένει, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας.

"Οικολογικός σχεδιασμός των προϊόντων μας: Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των προϊόντων μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Όλα τα εξερχόμενά μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα από χαρτί από αειφόρο διαχείριση δασών Οδηγίες ταξινόμησης: Ανατρέξτε στις τοπικές οδηγίες ταξινόμησης για να ανακυκλώσετε το προϊόν σας πιο σωστά "

Οι κύριες αιτίες δυσφορίας για τα άτομα με πολύ ξηρό και ερεθισμένο δέρμα είναι ο κνησμός και το τράβηγμα. Αυτή η ξηρότητα μπορεί να είναι αποτέλεσμα γενετικής προδιάθεσης καθώς και επιβαρυντικών παραγόντων όπως το νερό, η χρήση ακατάλληλων προϊόντων φροντίδας του δέρματος, το κρύο, οι μεταβολές της θερμοκρασίας και η ρύπανση. Το δέρμα αυτό χαρακτηρίζεται από ένα αλλοιωμένο δερματικό φραγμό, πολλαπλασιασμό των βακτηρίων που προκαλούν ερεθισμό και δευτερογενείς λοιμώξεις. Όταν τα βακτήρια επιτίθενται, το δέρμα γίνεται πιο αδύναμο και απαιτεί καθημερινή θεραπεία.

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα από κλινικές μελέτες

Καταπραΰνει τον κνησμό και τους ερεθισμούς

Άμεση ανακούφιση: 95% (1)

Δες τις πηγές

Καταπραΰνει τον κνησμό

9 /10 άτομα δεν νιώθουν κνησμό στο δέρμα τους(1)

Καταπράυνση των εξάρσεων για 6 μήνες: 76% (2)

Δες τις πηγές

Αυτό το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την οικοβιολογική προσέγγιση των εργαστηρίων της NAOS με σκοπό να σε φροντίσει. Στην καρδιά αυτού του προΊόντος:

Τα βακτήρια βρίσκονται φυσικά στην επιφάνεια του δέρματος και είναι απαραίτητα για την ισορροπία του. Σε περίπτωση δέρματος με τάση ατοπίας, τα υπερβολικά επίπεδα ορισμένων βακτηρίων μπορεί να προκαλέσουν επιδείνωση της κατάστασής του. Η συγκεκριμένη πατέντα περιορίζει την προσκόλληση αυτών των βακτηρίων στην επιφάνεια του δέρματος.

Ο φυσικός δερματικός φραγμός μας προστατεύει από το περιβάλλον. Σε περίπτωση ξηρού, επιρρεπούς σε ατοπία δέρματος, αυτός ο φραγμός στερείται λιπιδίων και πρωτεϊνών και δε λειτουργεί σωστά. Αυτή η τεχνολογία βοηθά στην αποκατάσταση ενός αποτελεσματικού φραγμού του δέρματος.

Το εξωτερικό στρες μπορεί να κάνει το δέρμα αντιδραστικό και ευαίσθητο. Η συγκεκριμένη πατέντα αυξάνει το όριο ανοχής του δέρματος - ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος - για να ενισχύσει την αντοχή του.

Δες τη λίστα με τα συστατικά:

Περιστασιακή στοχευμένη φροντίδα δέρματος

Ξηρο-Πολύ ξηρό ευαίσθητο δέρμα Πολύ ξηρό, ερεθισμένο έως ατοπικό ευαίσθητο δέρμα

Skin relief technology

Atoderm SOS spray

Αντικνησμώδης δράση για άμεση ανακούφιση

Για ποιον;

Για όλη την οικογένεια (εξαιρούνται τα πρόωρα βρέφη)