Atoderm Intensive eye

3-σε-1 καθημερινή φροντίδα για τα ερεθισμένα βλέφαρα: καταπραΰνει, επανορθώνει και αφαιρεί το μακιγιάζ

Καθημερινή φροντίδα

Πολύ ξηρή, ερεθισμένη έως ατοπική ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια

Skin barrier therapy™ patent

Για ποιον;

Για όλη την οικογένεια (εξαιρούνται τα πρόωρα βρέφη)

Τι συστατικά έχει;

Δες τα συστατικά

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Αίσθηση κνησμού: -95%*

ATODERM INTENSIVE EYE

 • Καταπραΰνει άμεσα και με διάρκεια την αίσθηση κνησμού
 • Μειώνει την ξηρότητα και την ερυθρότητα του δέρματος
 • Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα
 • Αφαιρεί το μακιγιάζ και τους ρύπους
 • Προστατεύει το δέρμα
 • Αποσυμφορητικό αποτέλεσμα

Καλή βάση μακιγιάζ - Χωρίς άρωμα - Πολύ καλή ανοχή στο δέρμα - Πολύ καλή ανοχή στα μάτια - Κατάλληλο για χρήστες φακών επαφής και ευαίσθητα μάτια.

Ένα πρωτοποριακό και απλό τελετουργικό για τον περιορισμό του αριθμού των προϊόντων και συνεπώς των συστατικών καθώς και της τριβής των βλεφάρων.

Δες τις πηγές

Όλα τα προϊόντα της BIODERMA στηρίζονται στην οικοβιολογία που αποτελεί την καρδιά του Γαλλικού ομίλου Naos. Με αυτό τον τρόπο σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του.

Το Atoderm Intensive Eye είναι το πρώτο προϊόν περιποίησης 3 σε 1 της BIODERMA που καταπολεμά τα συμπτώματα του ερεθισμού των βλεφάρων:

1) ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ: Η ενοξολόνη στοχεύει στους παράγοντες που προκαλούν την αίσθηση κνησμού για να καταπραΰνει το δέρμα με διάρκεια.

2) ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ:

Η αποκλειστική τεχνολογία LipigeniumTM διεγείρει την παραγωγή λιπιδίων και αποκαθιστά το δερματικό φραγμό.
Το κατοχυρωμένο σύμπλεγμα Skin Barrier Therapy περιορίζει την προσκόλληση ορισμένων βακτηρίων (staphylococcus aureus) στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτά τα βακτήρια μπορούν να επιδεινώσουν την ξηρότητα του δέρματος.
Το υαλουρονικό οξύ, που βρίσκεται φυσικά στο δέρμα, σχηματίζει ένα ενυδατικό φιλμ. Συγκρατεί το νερό στην επιφάνεια του δέρματος και έτσι λειτουργεί ως δεξαμενή νερού.

3) ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Ο συνδυασμός 3 ελαίων αφαιρεί το μακιγιάζ και τους ρύπους από το δέρμα.

Αποτελέσματα: η επιδερμίδα καταπραΰνεται κι ενισχύεται, η άνεσή της αποκαθίσταται με τρόπο που διαρκεί.

Πρόσωπο
Μάτια και βλεφαρίδες

Μία ή δύο φορές την ημέρα, εφαρμόστε σε ερεθισμένα βλέφαρα. 

Το πρωί ως προϊόν περιποίησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση μακιγιάζ. 

Το βράδυ ως προϊόν περιποίησης ή/και ντεμακιγιάζ χρησιμοποιώντας ένα δίσκο ντεμακιγιάζ.

Η χρήση του Atoderm Intensive eye ως μέρος μιας καθημερινής ρουτίνας εγγυάται σεβασμό για τα βλέφαρα, ενισχύοντάς τα και αποφεύγοντας μελλοντικές εξάρσεις.

 • Βήμα 1 1- Διεγείρουμε το λεμφικό σύστημα: πραγματοποιούμε 3 διαδοχικές πιέσεις χρησιμοποιώντας το δείκτη, το μεσαίο και τον παράμεσο, τοποθετημένο 1 cm από τη βάση των αυτιών.

  2- Κινούμαστε από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία με ταμποναριστές κινήσεις (ακουμπήστε τα 3 δάχτυλα στο δέρμα και κινηθείτε προς το εξωτερικό μέρος του προσώπου αργά). Στη συνέχεια, απλώστε ελαφρά από την εξωτερική γωνία προς την εσωτερική γωνία των ματιών. Επαναλάβετε 3 φορές.

  3- Ολοκληρώνουμε με τις τελευταίες κινήσεις από την εσωτερική γωνία προς την εξωτερική γωνία των ματιών, κατεβαίνοντας κατά μήκος του οβάλ του προσώπου και προς τη βάση του λαιμού.
 • Βήμα 2 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ / ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ:
  1. Εφαρμογή: Τοποθετήστε μικρές κουκίδες από το Atoderm Intensive Eye στο πάνω βλέφαρο
  2. Καθαρισμός: Απλώστε το προϊόν σε όλο το βλέφαρο και κάντε ελαφρύ κυκλικό μασάζ
  3. Καθαρισμός: Απλώστε το στις βλεφαρίδες από τη βάση προς τις άκρες για να αφαιρέσετε τη μάσκαρα
  4. Δίσκοι ντεμακιγιάζ (μόνο όταν ο ερεθισμός δεν είναι έντονος): Απομακρύνετε το μακιγιάζ με ένα δίσκο ντεμακιγιάζ, ξεκινώντας από μέσα προς τα έξω και από τη βάση προς τις άκρες των βλεφαρίδων
 • Βήμα 3 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
  1. Εφαρμογή: Απλώστε μία μικρή ποσότητα προϊόντος στα βλέφαρα. Μην εφαρμόστε πολύ κοντά μέσα στα μάτια.

Μία ή δύο φορές την ημέρα, εφαρμόστε σε ερεθισμένα βλέφαρα. Το πρωί ως προϊόν περιποίησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση μακιγιάζ. Το βράδυ ως προϊόν περιποίησης ή/και ντεμακιγιάζ χρησιμοποιώντας ένα δίσκο ντεμακιγιάζ.

Κατά τη διάρκεια έξαρσης του εκζέματος, εφαρμόστε δερμοκορτικοστεροειδή εκτός από το μαλακτικό.

Η χρήση του Atoderm Intensive eye ως μέρος μιας καθημερινής ρουτίνας δέρματος εγγυάται σεβασμό για τα βλέφαρα, ενισχύοντάς τα και αποφεύγοντας μελλοντικές εξάρσεις.

Δε χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, μόνο του ή σε συνδυασμό με κορτικοστεροϊδή. Ιδανικό για τους χρήστες φακών επαφής και για τα ευαίσθητα μάτια. Εξωτερική χρήση μόνο. Αν η ξηρότητα στα μάτια επιμείνει, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας.

"Οικολογικός σχεδιασμός των προϊόντων μας: Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των προϊόντων μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Όλα τα εξερχόμενά μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα από χαρτί από αειφόρο διαχείριση δασών Οδηγίες ταξινόμησης: Ανατρέξτε στις τοπικές οδηγίες ταξινόμησης για να ανακυκλώσετε το προϊόν σας πιο σωστά "

Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο: είναι 3 έως 4 φορές πιο λεπτό από το δέρμα στο υπόλοιπο πρόσωπο. Τα βλέφαρα είναι επομένως επιρρεπή σε ερεθισμούς. Ο ερεθισμός των βλεφάρων χαρακτηρίζεται από τα ακόλουθα συμπτώματα: ξηρότητα, κνησμός, ερυθρότητα, πρήξιμο. Σχετίζεται κυρίως με μία από τις 3 κύριες διαταραχές των βλεφάρων: ατοπική δερματίτιδα, αλλεργική ή ερεθιστική δερματίτιδα εξ επαφής. Αυτός ο ερεθισμός μπορεί να προκληθεί ή/και να επιδεινωθεί από: άμεση επαφή με ερεθιστικά: εφαρμογή ακατάλληλου μακιγιάζ, επαφή με τον αέρα: γύρη, σκόνη, επαφή με στοιχεία στα χέρια: βερνίκι νυχιών, νικέλιο, άρωμα, βαφή μαλλιών. 

Οι γυναίκες επηρεάζονται περισσότερο από τον ερεθισμό των βλεφάρων επειδή εφαρμόζουν πολλά προϊόντα, άρα και συστατικά, σε αυτήν την περιοχή (μακιγιάζ, περιποίηση και ντεμακιγιάζ), δημιουργώντας έτσι πολλές τριβές που εξασθενούν το δέρμα και μπορούν να οδηγήσουν σε φαύλο κύκλος. Ο ερεθισμός των βλεφάρων είναι πολύ ενοχλητικός λόγω της ενόχλησης που προκαλεί και του αισθητικού συμπλέγματος που δημιουργεί. Επομένως, είναι απαραίτητο να φροντίζετε τα βλέφαρα: επιλέγοντας κατάλληλα προϊόντα για την ενίσχυση της επιδερμίδας και την πρόληψη των υποτροπών, περιορίζοντας την εφαρμογή προϊόντων και συνεπώς συστατικών σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή.

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα από κλινικές μελέτες

Θρέφει

Αφήνει το δέρμα άμεσα θρεμμένο :91%

Αφαιρεί το μακιγιάζ

Αφήνει το δέρμα καθαρό: 84% (1)

Αφαιρεί το μακιγιάζ από το δέρμα: 80% (1)

Δες τις πηγές

Καταπραΰνει

Αίσθηση κνησμού: -95% (2)

Αίσθηση τραβήγματος: -92% (2)


Δες τις πηγές

Αυτό το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την οικοβιολογική προσέγγιση των εργαστηρίων της NAOS με σκοπό να σε φροντίσει. Στην καρδιά αυτού του προΊόντος:

Τα βακτήρια βρίσκονται φυσικά στην επιφάνεια του δέρματος και είναι απαραίτητα για την ισορροπία του. Σε περίπτωση δέρματος με τάση ατοπίας, τα υπερβολικά επίπεδα ορισμένων βακτηρίων μπορεί να προκαλέσουν επιδείνωση της κατάστασής του. Η συγκεκριμένη πατέντα περιορίζει την προσκόλληση αυτών των βακτηρίων στην επιφάνεια του δέρματος.

Ο φυσικός δερματικός φραγμός μας προστατεύει από το περιβάλλον. Σε περίπτωση ξηρού, επιρρεπούς σε ατοπία δέρματος, αυτός ο φραγμός στερείται λιπιδίων και πρωτεϊνών και δε λειτουργεί σωστά. Αυτή η τεχνολογία βοηθά στην αποκατάσταση ενός αποτελεσματικού φραγμού του δέρματος.

Το εξωτερικό στρες μπορεί να κάνει το δέρμα αντιδραστικό και ευαίσθητο. Η συγκεκριμένη πατέντα αυξάνει το όριο ανοχής του δέρματος - ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος - για να ενισχύσει την αντοχή του.

Δες τη λίστα με τα συστατικά: