Tο απαλό δέρμα φαντάζει όνειρο όταν αυτό είναι λιπαρό και αντιμετωπίζουμε προβλήματα με μαύρα στίγματα, σπυράκια ή σημάδια. To Εργαστήριο της BIODERMA αποτελείται από αναγνωρισμένους ειδικούς στη δερματολογική υγιεινή, που εφηύραν το μικκυλιακό νερό πριν από 25 χρόνια και συνεχίζουν να εξειδικεύονται στη δημιουργία προϊόντων αφιερωμένων στα διαφορετικά είδη δέρματος. Τώρα στοχεύουν ακόμη παραπέρα, με την ιδέα του ενεργού καθαρισμού.


Κάτι παραπάνω από ένα καθαριστικό προσώπου, το Sébium Gel moussant actif προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα χάρη στα οξέα ΑΗΑ και ΒΗΑ - που καθιστούν ενεργό τον καθαρισμό του.

Η σύνθεση του Sébium Gel moussant actif σέβεται το δέρμα με τάση ακμής και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα σπυράκια, προκειμένου να ικανοποιήσει τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας, τόσο για εφήβους όσο και για ενήλικες. Με τη δημιουργία του Sébium Gel moussant actif, η BIODERMA καινοτομεί για ακόμη μια φορά, με μία σύνθεση που όχι μόνο καθαρίζει αλλά και φροντίζει το δέρμα με τάση ακμής.

Gel Moussant Actif

 • Dr Michèle Sayag, allergologist
  Michèle Sayag, Allergist, Scientific Research Director - BIODERMA.

  Στη Bioderma, ο δερματολογικός μας καθαρισμός σχεδιάστηκε για να φροντίζει και να διατηρεί την υγεία της επιδερμίδας, ξεκινώντας από το στάδιο του καθαρισμού. Ως προς την ακμή, έχει αποδειχθεί ότι όταν χρησιμοποιείται ένα "εξειδικευμένο προϊόν καθαρισμού" και ένα ενυδατικό προϊόν, οι ασθενείς σέβονται τη θεραπεία τους, ώστε να εξαφανιστούν τα σπυράκια. Ο καθαρισμός προσώπου, λοιπόν, είναι το πρώτο και ουσιαστικότερο βήμα για να αντιμετωπίσουμε τα σπυράκια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, μιας και γνωρίζουμε ότι οι μισοί ασθενείς με ακμή δεν ακολουθούν σωστά τη θεραπεία τους. 

  Michèle Sayag, Allergist, Scientific Research Director - BIODERMA.

Ενεργός καθαρισμός εμπνευσμένος από την οικοβιολογία

Μία καινοτομία του Εργαστηρίου της BIODERMA, το Sébium Gel moussant actif σέβεται τις αρχές πίσω από την προσέγγιση της NAOS για την οικοβιολογία, η οποία αντιμετωπίζει το δέρμα ως οικοσύστημα. 


Τα τρία οικοβιολογικά κριτήρια της NAOS, για τον ενεργό καθαρισμό του λιπαρού και με τάση ακμής δέρματος είναι:
 

 • Να λαμβάνει υπόψη το οικοσύστημα της επιδερμίδας χρησιμοποιώντας έναν απαλό καθαριστικό παράγοντα
 • Να δρα πάνω στα αίτια, χάρη στον γλυκονικό ψευδάργυρο, που ρυθμίζει την ποσότητα του σμήγματος
 • Να διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς του δέρματος με δύο κερατολυτικά ενεργά συστατικά, τα ΑΗΑ και ΒΗΑ, που προωθούν την κυτταρική ανανέωση της επιδερμίδας

Woman cleansing her face with Gel Moussant Actif

Η ιδέα πίσω από τον ενεργό καθαρισμό είναι να ξεκινήσει η περιποίηση του δέρματος από το στάδιο του καθαρισμού, για να αποτρέψει την εμφάνιση και να μειώσει τα σπυράκια πιο άμεσα. Το νέο Sébium Gel moussant actif είναι ένα gel καθαρισμού για το λιπαρό και με τάση ακμής δέρμα το οποίο έχει δημιουργηθεί με στόχο τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα, χάρη στον μοναδικό συνδυασμό των κερατολυτικών ενεργών συστατικών. 


Το Sébium Gel moussant actif διασφαλίζει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην αποτελεσματικότητα και την ανοχή. 

 1. Απαλό καθαριστικό > Καθαρίζει το δέρμα χωρίς να το αποδυναμώνει, χάρη σε μία βάση που σέβεται το δερματικό φραγμό.
 2. Ενεργό καθαριστικό > Καθαρίζει σε βάθος και στην επιφάνεια του δέρματος και μειώνει τα σπυράκια, με τη βοήθεια της δράσης του ως απαλό απολεπιστικό. 
salicylic & glycolic acid

Αποτέλεσμα μικρο-απολέπισης, τόσο στην επιφάνεια του δέρματος όσο και σε βάθος

Το δέρμα με τάση ακμής τείνει να γίνεται πιο παχύ, συσσωρεύοντας νεκρά κύτταρα, σμήγμα και άλλα στοιχεία που συγκεντρώνονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας και μπλοκάρουν τους πόρους. Ως καθαριστικό προϊόν προσώπου, το Sébium Gel moussant actif περιέχει ένα συνδυασμό ΑΗΑ (άλφα-υδροξύ) και ΒΗΑ (βήτα-υδροξύ), γνωστά για τη συμπληρωματική κερατολυτική τους δράση, ένα στην επιφάνεια του δέρματος και το άλλο βαθύτερα. Η κερατολυτική δράση αναφέρεται στην ικανότητά τους να λειαίνουν την υφή της επιδερμίδας, διεγείροντας την ανανέωση των κυττάρων.
 

 • Το σαλικυλικό οξύ (ΒΗΑ) είναι ένα ιδανικό ενεργό συστατικό για τη λιπαρή και με τάση ακμής επιδερμίδα, διότι κάνει τους πόρους να φαίνονται μικρότεροι και μειώνει τα σπυράκια. Ικανό να σπάσει τους δεσμούς μεταξύ των νεκρών κυττάρων, τα απομακρύνει από την επιφάνεια του δέρματος. Συνεπώς, έχει απολεπιστική δράση, που συμβάλλει στην απελευθέρωση των πόρων. Κατόπιν, φαίνεται να αποτρέπει τους φαγέσωρες από το να σχηματιστούν και τα σπυράκια από το να ερεθιστούν και να κοκκινίσουν.
 • Το γλυκολικό οξύ (ΑΗΑ) διεισδύει σε βάθος χάρη στο πολύ μικρό του μέγεθος. Ένα ισχυρό ενεργό συστατικό, που εξαλείφει τα νεκρά αφυδατωμένα κύτταρα και επιταχύνει τη διαδικασία απολέπισης, προσδίδοντας αποτέλεσμα όψης "νέου δέρματος". Χάρη στην απολεπιστική αυτή δράση, το δέρμα γίνεται λαμπερό και απαλό. Για να αποκαλύψει όλα του τα οφέλη του ως ενεργό συστατικό, πρέπει να βρίσκεται σε αρκετά υψηλή συγκέντρωση, σε ένα περιβάλλον με επαρκώς όξινο pH. 

Χάρη στο ζευγάρι οξέων ΑΗΑ-ΒΗΑ, που παραδοσιακά χρησιμοποιείται από τους γιατρούς στην απολέπιση, το Sébium Gel moussant actif έχει σημαντικά αποτελέσματα πάνω στο δέρμα με τάση ακμής.
 

 • Οι πόροι ξεμπλοκάρουν / απελευθερώνονται
 • Τα σπυράκια μειώνονται

Το Sébium Gel moussant actif, που χρησιμοποιείται περιστασιακά και ως θεραπεία κατά των ατελειών, ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση. Συνεπώς, προλαμβάνει τον σχηματισμό της κυστικής ακμής και βοηθάει στο να καταπολεμηθούν τα σπυράκια που ήδη υπάρχουν. 

 

1ZANDER, 1992

Ένα όξινο pH στο 4.5 για να βελτιστοποιήσει το κερατολυτικό αποτέλεσμα

Το γλυκολικό οξύ χρειάζεται ένα πιο όξινο περιβάλλον για να δράσει πιο αποτελεσματικά. Το Sébium Gel moussant actif διαμορφώθηκε, λοιπόν, με ένα ελαφρώς πιο όξινο pH για να αυξήσει την κερατολυτική αποτελεσματικότητα της συγκέντρωσης ΑΗΑ, στο λιπαρό και με τάση ακμής δέρμα.

tube with acids

Μία ελαφριά σύνθεση που σέβεται το δερματικό φραγμό

Ο απαλός καθαρισμός είναι σημαντικός για το λιπαρό με τάση ακμής δέρμα. Το Sébium Gel moussant actif ανταποκρίνεται στην πρόκληση, χάρη στην απαλή καθαριστική του βάση, που σέβεται την ισορροπία του λιπαρού με τάση ακμής δέρματος.

Woman touching her soft skin

Αξίζει να γνωρίζετε

Η "απολεπιστική δράση" φέρνει στο μυαλό πολλές φορές ξηρότητα και ερεθισμό. Τέτοιο ρίσκο δεν υπάρχει με το Sébium Gel moussant actif: κάθε κερατολυτικά ενεργό συστατικό υπάρχει σε βέλτιστη συγκέντρωση, αρκετή για να ξεμπλοκάρει τους πόρους και να παράγει αποτέλεσμα ως προς τα μαύρα στίγματα και τα σπυράκια. Συγκριτικά με τα μηχανικά scrub με κόκκους, η όξινη απολέπιση με τα κερατολυτικά συστατικά δεν ερεθίζει το δέρμα κατά την τριβή. Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείται συμπληρωματικά με το Sébium Gel moussant actif μία εξειδικευμένη κρέμα. 

inflamed pimple

32%3 λιγότερα φλεγμονώδη σπυράκια σε μόλις 21 μέρες.

 

blackheads

17%4 λιγότερα μαύρα στίγματα σε μόλις 28 μέρες.

Αξίζει να γνωρίζετε

Για το 97% των χρηστών5. το δέρμα καθαρίζει

Για το 91% των χρηστών5, το δέρμα καθαρίζει σε βάθος

Για το 88% των χρηστών5, το δέρμα λειαίνεται. 

3 Test Allergisa / Stb 19044 (078450-01), Brazil, 21 days, 30 subjects, January 2020
4 Test Visia + CERCO 152. NAOS. 19, 28  days, 31 subjects, December 2019
5 Use test under dermatological control

Man with acne

Μπλοκαρισμένοι πόροι, μαύρα στίγματα και σπυράκια..; Το Sébium Gel moussant actif πρέπει να χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ μέχρι να εξαφανιστούν οι ατέλειες. Μπορεί να εφαρμοστεί σε συνδυασμό με την κρέμα σας και άλλα προϊόντα δερματολογικής περιποίησης, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Μη διστάσετε να προσαρμόσετε το πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το Sébium gel moussant actif, σύμφωνα με την ευαισθησία της επιδερμίδας σας. Εάν η δράση του είναι πολύ έντονη για το δέρμα σας, χρησιμοποιήστε το μέρα παρά μέρα. 

Αξίζει να γνωρίζετε

Το Sébium Gel moussant actif μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μόνο του, ως gel καθαρισμού σώματος για τους άνδρες με λιπαρό και με τάση ακμής δέρμα, που δεν θέλουν να χρησιμοποιούν διαφορετικά προϊόντα για καθαρισμό και ενυδάτωση. 

Εάν το δέρμα σας είναι λιπαρό ή με τάση ακμής, με περιστασιακά επίμονα σπυράκια, η σειρά Sébium μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τα σπυράκια στο πρόσωπο και να επαναφέρεται την ισορροπία στην επιδερμίδα σας.

Καθαρισμός

Sébium Gel Moussant Actif

Sébium

Gel moussant actif

Το Sébium Gel moussant actif μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέρα και νύχτα μέχρι να εξαφανιστούν οι ατέλειες. Έπειτα, μπορείτε να επιστρέψετε στην κανονική σας ρουτίνα. Χάρη στα ενεργά κερατολυτικά συστατικά του, το ενεργό αυτό καθαριστικό λειαίνει την επιδερμίδα, ξεμπλοκάρει τους πόρους και μειώνει τα σπυράκια. 

Καθαρισμός

Sébium Gel Moussant

Sébium

Gel moussant

Το Sébium Gel moussant καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει. Χρησιμοποιήστε καθημερινά, πρωί και βράδυ, για τη μείωση του σμήγματος και τον καθαρισμό του δέρματος. 

Φροντίδα

Sébium sensitive

Sébium

Sensitive

Η Sébium Sensitive είναι κρέμα καθημερινής χρήσης που εφαρμόζεται κάθε πρωί ή/και βράδυ, μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Η κρέμα αυτή δημιουργήθηκε για να ενυδατώνει και να καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα με τάση ακμής. Επανορθώνει την ισορροπία του σμήγματος, μειώνει την φλεγμονή, ενυδατώνει και χαρίζει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.