H BIODERMA είναι ένα δερματολογικό Brand του ομίλου NAOS, που υπηρετεί τον τομέα της υγείας

Bioderma - focus on the skin

“ Αντί να θεραπεύουμε υπερβολικά το δέρμα, πρέπει να το μάθουμε να λειτουργεί φυσιολογικά….”

 

Με αφορμή αυτή τη φιλοσοφική δέσμευση, ο Γάλλος φαρμακοποιός και βιολόγος Jean-Noël Thorel δημιούργησε τη NAOS: ένα σύνολο μαρκών εμπνευσμένες από το ίδιο το δέρμα. Μάθετε περισσότερα για τη NAOS.

Η NAOS είναι μία εταιρία που την παρακινεί ο σκοπός της, με μία αποστολή, εμπνευσμένη από μια ισχυρή ανθρωπιστική ουτοπία.  

Η NAOS βλέπει το δέρμα ως ένα οικοσύστημα που διαρκώς αλληλεπιδρά με το περιβάλλον και ολοένα αλλάζει. Η Οικοβιολογία γεννήθηκε από αυτό το δυναμικό όραμα: ριζικά διαφορετική από τα παραδοσιακά καλλυντικά, αυτή η επιστημονική προσέγγιση βασίζεται στον σεβασμό του δέρματος και στη γνώση της βιολογίας του.  

Μια σύνθεση από τις λέξεις "οικοσύστημα" και "βιολογία", αυτή η θετική προσέγγιση που σέβεται το δέρμα βασίζεται στην ιδέα ότι τα οικοσυστήματα του δέρματος μας (βιολογία, φυσιολογία), ατόμων (τρόπος ζωής) και του πλανήτη μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Με βάση αυτές τις αρχές, βοηθάμε το δέρμα να προσαρμοστεί στο περιβάλλον του και να αντλήσει από τους δικούς του πόρους για να ενεργήσει στις αιτίες των ανισορροπιών του, προκειμένου να ανακτήσει τις φυσικές του λειτουργίες.  

Με αυτή την ιδέα, γεννήθηκαν οι μάρκες Bioderma, Institut Esthederm και Etat Pur, εμπνευσμένες από τη φιλοσοφία της NAOS και όλες υπηρετούν τις ίδιες επιστημονικές και ανθρωπιστικές αξίες.  

ecobiology approach
BIODERMA

BIODERMA: H Οικοβιολογία στην υπηρεσία της δερματολογίας.

Προστατεύστε την υγεία του ευαίσθητου δέρματος. Με διάρκεια.

www.bioderma.com

Esthederm

Institut Esthederm: Η Οικοβιολογία στην υπηρεσία της αισθητικής.

Ωριμάστε όμορφα με σύμμαχο τον χρόνο.

www.esthederm.com

Etat Pur

Etat Pur: Η Οικοβιολογία στην υπηρεσία της εξατομικευμένης Φροντίδας του Δέρματος.

Για να δώσουμε στο δέρμα μόνο ό,τι χρειάζεται. Τίποτα περισσότερο. Τίποτα λιγότερο.

www.etatpur.com

Η BIODERMA αποτελεί μέρος της συνολικής φιλοδοξίας του ομίλου NAOS και έχει δεσμευτεί να κάνει τη δερματολογία προσβάσιμη στο ευρύτερο δυνατό κοινό, με φροντίδα και προσοχή, παραμένοντας προσεκτική σε όλες τις ευαισθησίες του δέρματος.

Care first. NAOS

Στη BIODERMA, είμαστε παθιασμένοι με τη φροντίδα, την υποστήριξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του κάθε ατόμου. Προσπαθούμε συνεχώς να καινοτομούμε για να προσφέρουμε αποτελεσματικές δερματολογικές λύσεις που σέβονται πραγματικά το δέρμα και είναι εύχρηστες σε καθημερινή βάση. 

Η προσέγγισή μας, με απλά λόγια και σε δύο μόλις λέξεις, είναι η «Care first» (πρώτα η φροντίδα). Ξεκινάμε φροντίζοντας το δέρμα, και φροντίζοντας το δέρμα, ελπίζουμε να κάνουμε περισσότερα, με τον ταπεινό μας τρόπο. 

Κάθε μέρα, το δέρμα πρέπει να προσαρμόζεται στο περιβάλλον του, το οποίο επηρεάζει την ισορροπία και την υγεία του. Ρύπανση, καιρικές συνθήκες, ακτίνες UV, ασθένειες, φαρμακευτικές θεραπείες, γήρανση ...

Bioderma - woman

Το δέρμα γίνεται πιο ευαίσθητο, πιο αντιδραστικό. Μπορεί να εμφανιστούν σημάδια, ερυθρότητα και ερεθισμοί. Το δέρμα κάθε ατόμου αντιδρά με τον δικό του τρόπο, ανάλογα το DNA του. 

Πέρα από αυτά τα συμπτώματα, η οικοβιολογία λαμβάνει υπόψη το συνολικό περιβάλλον του ατόμου. Ως μάρκα που βασίζεται στην οικοβιολογία, η BIODERMA βασίζεται στην εξειδίκευσή της στη βιολογία του δέρματος και στην ευφυΐα του οικοσυστήματος, για να κατανοήσει όλους τους τύπους ευαισθησίας του δέρματος και τις συνεχείς αλληλεπιδράσεις του και να δώσει μια απάντηση προσαρμοσμένη σε κάθε δερματική δυσλειτουργία. 

Στη BIODERMA, η βιολογία είναι στην υπηρεσία της δερματολογίας, στην υπηρεσία της υγείας. 

Χωρίς να έρχεται σε αντίθεση με τη φυσική χημεία, η επιστημονική μας σύνθεση βασίζεται σε μια θετική προσέγγιση: επιλέγουμε με ακρίβεια και αυστηρότητα τα συστατικά που είναι προσαρμοσμένα στον στόχο και τη χρήση και στη σωστή δόση για ένα υγιές δέρμα. 

Για να διασφαλιστεί η διαρκής αποτελεσματικότητα που σέβεται ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα, πιστεύουμε ότι πρέπει να ληφθεί υπόψη ολόκληρο το οικοσύστημα του δέρματος. 

Τι οδηγεί την προσέγγισή μας: 

Να δώσει στο δέρμα τα μέσα για να γίνει διαρκώς ισχυρότερο και να προσαρμοστεί καλύτερα στο περιβάλλον του. Για να γίνει αυτό, επιλέγουμε καθαρά μόρια υψηλής ποιότητας με στοχευμένο βιολογικό μηχανισμό δράσης

Bioderma - Profound respect for the skin

Επειδή το δέρμα μας μπορεί να απορροφήσει καλύτερα συστατικά που αντικατοπτρίζουν τη δική του σύνθεση, επιλέγουμε βιομιμητικά συστατικά που υπάρχουν φυσικά στο δέρμα ή συστατικά που μιμούνται τις φυσικές του λειτουργίες. Για το προβληματικό δέρμα, επιλέγονται συγκεκριμένα δραστικά συστατικά για την αναγνωρισμένη δερματολογική τους αποτελεσματικότητα. 

company- biology formulation

Λαμβάνοντας υπόψη τους εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στους βιολογικούς μηχανισμούς συνολικά, για να παρέχουμε μια ολιστική, ακριβής και κατάλληλη λύση.

Bioderma - Woman skin face

Για να βοηθήσουμε το δέρμα να προσαρμοστεί και να ανακτήσει τις ισορροπίες του από μονό του. Όλες οι αποφάσεις μας βασίζονται στην άριστη ισορροπία μεταξύ 4 παραγόντων: Ενεργά συστατικά, σε δοσολογία που είναι αυστηρών απαραίτητη, στην αισθητηριακή εμπειρία, στην εύκολη καθημερινή χρήση.  

Bioderma - biology
Bioderma - Atoderm Intensive Baume
Τα προϊόντα μας ενσωματώνουν την οικολογική μας προσέγγιση 

- Επανενεργοποιούν τους φυσικούς μηχανισμούς του δέρματος 

- Βοηθούν το δέρμα να προσαρμοστεί στο περιβάλλον του 

- Σέβονται τη φυσική βιολογία του δέρματος 

- Διατηρούν την ανοχή του δέρματος  

Αυτό αποτελεί την απόδειξη πως τα προϊόντα μας συνδυάζουν τα ορατά και διαρκή αποτελέσματα με τον σεβασμό σε κάθε τύπου ευαισθησία. 

Στη NAOS η διαφάνεια στη σύνθεση των προϊόντων και η ασφάλεια του δέρματος ήταν πάντα προτεραιότητα.

    Ask. NAOS.com είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία διατίθενται οι λίστες με τα συστατικά, οι πατέντες και οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται που εσωκλείονται στα προϊόντα των μαρκών της NAOS.  

    Για κάθε συστατικά, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με: 

     

    • Τη φύση του: τι είναι (βιταμίνη, εκχύλισμα φυτού, λάδι, βούτυρο κ.λ.π.) 
    • Την προέλευσή του: πως δημιουργήθηκε (εκχύλισμα φυτού, φυσικά, συνθετικά ή βιοτεχνολογικά κ.λ.π.)  
    • Το ρόλο του: τι δράση έχει (ενυδατικός, καταπραϋντικός, καθαριστικός, πηκτικός κ.λ.π.) 

     

     

    Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη στο Ask. NAOS.com ή σκανάροντας με QR code επάνω στο προϊόν. 

    • ask naos

      Αυτό μπορείτε να το κάνετε ανεξάρτητα στο Ask.NAOS.com 

       

      • 450 φόρμουλες  
      • 650 συστατικά  
      • 40 πατέντες  

       

    Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα που σχεδιάζονται από την NAOS, τα δερματολογικά προϊόντα της BIODERMA κατασκευάζονται στη Γαλλία. 
    Μία ενιαία μονάδα στην Aix-en-Provence είναι υπεύθυνη για όλες τις βιομηχανικές, ερευνητικές και αναπτυξιακές δραστηριότητες της NAOS, επιτρέποντας τον πλήρη έλεγχο της αλυσίδας αξιών των προϊόντων μας. Η  NAOS θέτει τα πιο απαιτητικά κριτήρια όσον αφορά τα πρότυπα της φαρμακευτικής βιομηχανίας, με αποτέλεσμα τη μοναδική οικολογική εμπειρία και ποιότητα. 

    french quality design