Sensibio Forte

Μια καταπραϋντική θεραπεία που ανακουφίζει γρήγορα και με διάρκεια το κατεστραμμένο δέρμα

Καθημερινή φροντίδα

Ευαίσθητο δέρμα

Toleridine™ patent

Για ποιον;

Ενήλικες, Έφηβοι

Τι συστατικά έχει;

Δες τα συστατικά
Συνταγογραφείται από δερματολόγους

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Μαλακό δέρμα: 95%. *

SENSIBIO FORTE

 • Ανακουφίζει γρήγορα
 • Καταπραΰνει έντονα και ενυδατώνει
 • Επαναφέρει με διάρκεια την άνεση του δέρματος
 • Πολύ καλή ανοχή - Μη φαγεσωρογόνο - Χωρίς άρωμα
 • Δες τις πηγές

  Όλα τα προϊόντα της BIODERMA στηρίζονται στην οικοβιολογία που αποτελεί την καρδιά του Γαλλικού ομίλου Naos. Με αυτό τον τρόπο σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του.


  Η Sensibio Forte ανακουφίζει γρήγορα από τα βιολογικά συμπτώματα αντιδραστικότητας που σχετίζονται με τη φλεγμονή (τρίψιμο, ερεθισμός μετά το ξύρισμα, αποτρίχωση, απολέπιση, μετά από laser, ηλιακό ερύθημα...) και αυξάνει το όριο ανεκτικότητας του δέρματος.
  Τα καταπραϋντικά ενεργά συστατικά της σύνθεσης, ένα σύμπλεγμα αλλαντοΐνης και ενοξολόνης σε υψηλή συγκέντρωση, ανακουφίζουν γρήγορα από τα συμπτώματα αντιδραστικότητας, όπως η ερυθρότητα και η αίσθηση καύσου.
  Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φυσικό σύμπλοκο D.A.F. (Dermatological Advanced Formulation) μειώνει την αντιδραστικότητα του δέρματος.
  Το κερί μέλισσας και η ξυλιτόλη -ενυδατικοί και υγροσκοπικοί παράγοντες που υπάρχουν στη σύνθεση της Sensibio Forte- καταπολεμούν την αφυδάτωση του δέρματος που συχνά συνοδεύεται από ερεθισμό, ενώ επαναφέρουν και διατηρούν την άνεση της επιδερμίδας.

  Πρόσωπο
  Σώμα
  Πώς να χρησιμοποιήσετε το προϊόν της Bioderma βήμα- βήμα
  Πώς να χρησιμοποιήσετε το προϊόν της Bioderma βήμα- βήμα

  Πρωί και βράδυ και πιθανώς 3 φορές την ημέρα σε περίπτωση έντονης ερυθρότητας και / ή υπερθέρμανσης.

  • Βήμα 1 Απλώστε το Sensibio Forte στο δέρμα σας μετά τον καθαρισμό.
  • Βήμα 2 Εφαρμόστε λιγότερο συχνά όταν το δέρμα σας βελτιωθεί.

  Μην το εφαρμόζετε σε δέρμα που είναι εμφανώς ερεθισμένο ή υγρό Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας.

  "Οικολογικός σχεδιασμός των προϊόντων μας: Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των προϊόντων μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Όλα τα εξερχόμενά μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα από χαρτί από αειφόρο διαχείριση δασών Οδηγίες ταξινόμησης: Ανατρέξτε στις τοπικές οδηγίες ταξινόμησης για να ανακυκλώσετε το προϊόν σας πιο σωστά "

  Το ευαίσθητο δέρμα δεν μπορεί να παίξει το ρόλο του προστατευτικού φραγμού έναντι των ερεθιστικών. Μακιγιάζ, ντεμακιγιάζ, ρύπανση, εξωτερικό στρες, ξεφλούδισμα, λέιζερ, τρίψιμο, εξάνθημα από ξύρισμα: το δέρμα εξασθενεί και σφίγγει μέρα με τη μέρα. Το ευαίσθητο δέρμα εκφράζεται μέσα από αισθήσεις θερμότητας, δυσφορίας και εκτεταμένης ή τοπικής ερυθρότητας. Αφυδατώνεται εύκολα και η ξηρότητα που ακολουθεί διατηρεί αυτόματα την ευθραυστότητά της και οδηγεί σε δυσάρεστη αίσθηση τραβήγματος. Η υπερβολική ευαισθησία του δέρματος μπορεί να είναι προσωρινή ή μόνιμη.

  Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο

  Ενυδατώνει
  Ενυδατωμένο δέρμα: 100% *

  Καταπραΰνει
  Άνετο δέρμα: 100% *
  Μαλακό δέρμα: 95% *

  Δες τις πηγές

  Αυτό το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την οικοβιολογική προσέγγιση των εργαστηρίων της NAOS με σκοπό να σε φροντίσει. Στην καρδιά αυτού του προΊόντος:

  Το ευαίσθητο δέρμα αντιδρά σε σκληρούς εξωτερικούς παράγοντες εκκρίνοντας μόρια που προκαλούν αντιδράσεις υπερδραστικότητας και έντονη αίσθηση καύσου, φαγούρα, μυρμήγκιασμα και ερυθρότητα. Η συγκεκριμένη πατάντα περιορίζει την παραγωγή αυτών των μορίων για να αυξήσει την αντοχή του δέρματος.

  Το εξωτερικό στρες μπορεί να κάνει το δέρμα αντιδραστικό και ευαίσθητο. Η συγκεκριμένη πατέντα αυξάνει το όριο ανοχής του δέρματος - ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος - για να ενισχύσει την αντοχή του.

  Δες τη λίστα με τα συστατικά:

  Φωτογραφία προϊόντος Bioderma, Sensibio H2O 850ml, νερό καθαρισμού micellaire για ευάισθητο δέρμα

  Χωρίς ξέβγαλμα, καθημερινός καθαρισμός

  Ευαίσθητο δέρμα Κανονικό Δέρμα

  Micellar technology

  Sensibio H2O

  Το Νο1 νερό καθαρισμού micelllaire που καταπραΰνει, καθαρίζει και απαλλάσσει το δέρμα από μακιγιάζ και ρύπους.

  Για ποιον;

  Ενήλικες, Έφηβοι