Sébium Night Peel

Το ήπιο απολεπιστικό για την ανάδειξη της επιδερμίδας

Φροντίδα νυκτός

Μεικτό-Λιπαρό δέρμα Δέρμα με ατέλειες

Fluidactiv™ patent

Για ποιον;

Ενήλικες, Έφηβοι

Τι συστατικά έχει;

Δες τα συστατικά

Εγκεκριμένο από καταναλωτές

75% λαμπερό δέρμα. *

 • Μειώνει τις ατέλειες και τα σπυράκια
 • Αναδεικνύει τη λάμψη του δέρματος
 • Λειαίνει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας: απαλό αποτέλεσμα απολέπισης
 • Πολύ καλή ανοχή στο δέρμα - Μη φαγεσωρογόνο
  Δες τις πηγές

  Όλα τα προϊόντα της BIODERMA στηρίζονται στην οικοβιολογία που αποτελεί την καρδιά του Γαλλικού ομίλου Naos. Με αυτό τον τρόπο σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του.

  Το προϊόν της Bioderma σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του

  Το Sébium Night Peel προσφέρει την αποτελεσματικότητα ενός ήπιου peeling στο σπίτι για μικτές έως λιπαρές επιδερμίδες με ατέλειες:
  - Το 15% γλυκολικό οξύ του παρέχει τη δράση απολέπισης. Tο οξύ AHA βρίσκεται φυσικά στα φρούτα και χρησιμοποιείται συχνά από δερματολόγους για απολεπίσεις λόγω της υψηλής αποτελεσματικότητάς του και της ανοχής του. Έχει επιφανειακή κερατολυτική δράση. Μειώνει τις ατέλειες και τις ουλές ενώ αποκαθιστά την λάμψη προωθώντας την ανανέωση του δέρματος.
  - Το αποκλειστικό πατενταρισμένο σύμπλεγμα Fluidactiv ™ ρυθμίζει βιολογικά την ποιότητα του σμήγματος, εμποδίζοντας τους πόρους να μην φράξουν και περιορίζοντας τον σχηματισμό ατελειών.
  - Η D-Panthenol προσφέρει ιδιότητες αναδόμησης και καταπράυνσης.

  Πρόσωπο
  Πώς να χρησιμοποιήσετε το προϊόν της Bioderma βήμα- βήμα
  Πώς να χρησιμοποιήσετε το προϊόν της Bioderma βήμα- βήμα

  Βράδυ

  • Βήμα 1 Εφαρμόστε σε καθαρό και στεγνό, μη ερεθισμένο δέρμα μόνο το βράδυ για περίοδο 4 βδομάδων
  • Βήμα 2 Ξεπλύνετε το πρόσωπο το πρωί.
  • Βήμα 3 Κάντε ένα διάλειμμα ενός μήνα μεταξύ των χρήσεων.
  • Βήμα 4 Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία πριν την δερματολογική απολέπιση πριν από μια αισθητική διαδικασία, για την προετοιμασία του δέρματος.

  Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν για 1 μήνα μεταξύ των περιόδων εφαρμογής. Το ευαίσθητο δέρμα μπορεί να βιώσει αισθήματα δυσφορίας ή ελαφρά ερυθρότητα. εάν συμβεί αυτό, εφαρμόστε λιγότερο συχνά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Αποφύγετε την επανειλημμένη και παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο κατά τη χρήση. Σε περίπτωση έκθεσης στον ήλιο, χρησιμοποιήστε κατάλληλη ηλιοπροστασία.

  "Οικολογικός σχεδιασμός των προϊόντων μας: Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των προϊόντων μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Όλα τα εξερχόμενά μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα από χαρτί από αειφόρο διαχείριση δασών Οδηγίες ταξινόμησης: Ανατρέξτε στις τοπικές οδηγίες ταξινόμησης για να ανακυκλώσετε το προϊόν σας πιο σωστά "

  Οι ενήλικες γυναίκες υποβάλλονται σε δερματολογικές αποφλοιώσεις με χημική δράση που αποσκοπούν στην απολέπιση της επιδερμίδας για την μείωση των ατελειών, την ταχύτερη αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος και την αποκατάσταση της λάμψης του.

  Ωστόσο, μπορεί να είναι ακριβές, δύσκολες και αρκετά σκληρές, ειδικά για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

  Για άτομα που δυσκολεύονται να ανεχθούν έντονες δερματολογικές θεραπείες και για γυναίκες που αναζητούν μια ρουτίνα στο σπίτι που θα προετοιμάζει το δέρμα τους πριν την διαδικασία απολέπισης, τα προϊόντα peeling είναι μια ιδανική επιλογή για το σπίτι.

  Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο

  Μειώνει τις ατέλειες και τα σπυράκια
  -23% ατέλειες μετά από 28 ημέρες (1) (2)
  -10% μαύρα στίγματα μετά από 28 ημέρες (3)

  Αναδεικνύει τη λάμψη του δέρματος
  Λαμπερό δέρμα: 75% (1)

  Λειαίνει και βελτιώνει την υφή του δέρματος
  Δέρμα πιο λείο: 90% (1)
  Εφέ "Νέου" δέρματος: 80% (1)

  Δες τις πηγές
  Απόδειξη αποτελεσματικότητας του προϊόντος Bioderma

  Αυτό το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την οικοβιολογική προσέγγιση των εργαστηρίων της NAOS με σκοπό να σε φροντίσει. Στην καρδιά αυτού του προΊόντος:

  Οι αλλαγές στη ρευστότητα του σμήγματος μπορούν να ευθύνονται για τα σπυράκια στο δέρμα. Η συγκεκριμένη πατέντα καταπολεμά την πάχυνση του σμήγματος, προκειμένου να αποφευχθεί το φράξιμο των πόρων και να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος εμφάνισης φλεγμονών. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Εργαστηρίου της NAOS σχεδιάστηκε στην Aix-en-Provence και αναπτύχθηκε στα εργαστήριά μας.

  Το εξωτερικό στρες μπορεί να κάνει το δέρμα αντιδραστικό και ευαίσθητο. Η συγκεκριμένη πατέντα αυξάνει το όριο ανοχής του δέρματος - ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος - για να ενισχύσει την αντοχή του. Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την NAOS Research σχεδιάστηκε στο Aix-en-Provence και αναπτύχθηκε στα εργαστήρια μας. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Εργαστηρίου της NAOS σχεδιάστηκε στην Aix-en-Provence και αναπτύχθηκε στα εργαστήριά μας.

  Δες τη λίστα με τα συστατικά:
  Το προϊόν της Bioderma κατανοεί τα συστατικά και τις ευρεσιτεχνίες του προϊόντος