Photoderm Photoderm PEDIATRICS Spray

Ιδιαίτερα προστατευτικό, ανθεκτικό, αόρατο, ενυδάτωση 8h

Παιδική φωτοπροστασία

Παιδικό ευαίσθητο δέρμα Δέρμα με τάση ατοπίας

SUN BARRIER TECHNOLOGY

Για ποιον;

Παιδιά, Βρέφη

Τι συστατικά έχει;

Δες τα συστατικά
Συνταγογραφείται από δερματολόγους

Κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα

+20% ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SUN BARRIER: Υψηλής τεχνολογίας αντηλιακή προστασία προσαρμοσμένη για να προστατεύει τις ικανότητες αυτοάμυνας του ευαίσθητου δέρματος των παιδιών κατά την έκθεση στον ήλιο. - ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: ευρέως φάσματος βελτιστοποιημένη προστασία ενάντια στις μικρές και μεγάλες ακτίνες UVA - αντιοξειδωτική προστασία - ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού - 8h ενυδάτωση  - ΠΟΛΥ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ: Νερό, άμμος, ιδρώτα και στέγνωμα με πετσέτα  - ΕΦΑΡΜΟΓΗ: σε βρεγμένο ή ξηρό δέρμα, εύκολη εφαρμογή, γρήγορη απορρόφηση, αόρατο φινίρισμαΠαιδιά από 12 μηνών - Για πρόσωπο & σώμα - Μη κολλώδες - Μη λιπαρό - Χωρίς άρωμα - Πολύ καλή δερματολογική και οφθαλμολογική ανοχή - Κατάλληλο για δέρμα με τάση ατοπίαςΔες τις πηγές

Όλα τα προϊόντα της BIODERMA στηρίζονται στην οικοβιολογία που αποτελεί την καρδιά του Γαλλικού ομίλου Naos. Με αυτό τον τρόπο σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του.

Το Photoderm Pediatrics Spray SPF50+ είναι το αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας της Bioderma στη βιολογία του δέρματος που χρησιμοποιείται για να καλύψει τις ειδικές ανάγκες του δέρματος των παιδιών.Η προηγμένη έρευνα της Bioderma έχει αναπτύξει την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SUN BARRIER: Η αντηλιακή προστασία υψηλής τεχνολογίας έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τις ικανότητες αυτοάμυνας του ευαίσθητου δέρματος των παιδιών κάτω από την έκθεση στον ήλιο. Αυτή η τεχνολογία συνδυάζει φίλτρα UV, Βιταμίνη Ε που υπάρχει φυσικά στο δέρμα και έλαιο από πυρήνα βερίκοκου για εισροή βιομιμητικών λιπιδίων ενώ παρέχει τριπλή προστασία: - Προστασία ευρέος φάσματος UV, βελτιστοποιημένη έναντι βραχείας και μεγάλης UVA - Αντιοξειδωτική προστασία για τη διατήρηση των χαμηλών φυσικών αποθεμάτων του δέρματος σε σκουαλένιο από την οξείδωση UV και την πρόληψη μακροχρόνιων βλαβών - Προστασία και ενίσχυση της λειτουργίας φυσικού φραγμού του δέρματος Η νέα γενιά φίλτρων συνδυάζει μόνο 4 οργανικά φίλτρα Είναι ιδιαίτερα προστατευτικά, καθαρά και ασφαλή για το παιδικό δέρμα. Επιτρέπουν στη φόρμουλα να σέβεται τα υδάτινα οικοσυστήματα, χωρίς να παρουσιάζει τοξικότητα στα κοράλλια, τα μικροφύκη και το πλαγκτόν του γλυκού νερού, και το Photoderm PEDIATRICS Spray SPF50+ να σκοράρει 90/100 στο YUKA.

Σώμα και πρόσωπο

Εφαρμόστε σε υγιή δέρμα. Για παιδιά από 12 μηνών και άνω

  • Βήμα 1 Εφαρμόστε γενναιόδωρα πριν από την έκθεση στον ήλιο (μικρή ποσότητα προϊόντος μειώνει το επίπεδο αντηλιακής προστασίας).
  • Βήμα 2 Ψεκάστε στα χέρια πριν την εφαρμογή στο πρόσωπο.
  • Βήμα 3 Εφαρμόστε ξανά μετά από κολύμπι ή στέγνωμα με πετσέτα.
  • Βήμα 4 Αποφύγετε την επαφή με υφάσματα.
  • Βήμα 5
    Μετά την έκθεση, καθαρίστε με Atoderm Huile de douche και ενυδατώστε με Atoderm Intensive Baume.

Κρατήστε τα μωρά και τα μικρά παιδιά μακριά από τον ήλιο. Ενθαρρύνετε τα παιδιά να φορούν προστατευτικά ρούχα και  χρησιμοποιήστε το προϊόν σε ακάλυπτες περιοχές. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να βλάψει την υγεία. Μην μένετε πολύ στον ήλιο.

"Οικολογικός σχεδιασμός των προϊόντων μας: Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των προϊόντων μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Όλα τα εξερχόμενά μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα από χαρτί από αειφόρο διαχείριση δασών Οδηγίες ταξινόμησης: Ανατρέξτε στις τοπικές οδηγίες ταξινόμησης για να ανακυκλώσετε το προϊόν σας πιο σωστά "

Καθώς αναπτύσσεται από τη γέννηση έως την ενηλικίωση, το δέρμα των μωρών και των παιδιών είναι ευαίσθητο και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα όταν εκτίθενται στον ήλιο. Στην πραγματικότητα, έχουν συγκεκριμένες ανάγκες: αντιστάθμιση των χαμηλών επιπέδων αντιοξειδωτικών και ενίσχυση του φυσικού φραγμού που εξακολουθεί να ωριμάζει.

8ωρη ενυδάτωση (1)

94% μη λιπαρή, μη κολλώδη υφή (2)

Δες τις πηγές

+20% ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ (3)

100% ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΜΟΥ (2)

Δες τις πηγές

Αυτό το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την οικοβιολογική προσέγγιση των εργαστηρίων της NAOS με σκοπό να σε φροντίσει. Στην καρδιά αυτού του προΊόντος:

Η αντηλιακή προστασία υψηλής τεχνολογίας σχεδιάστηκε για να προστατεύει τις ικανότητες αυτοάμυνας του ευαίσθητου δέρματος μωρών και παιδιών κάτω από την έκθεση στον ήλιο. Αυτή η τεχνολογία συνδυάζει φίλτρα UV, Βιταμίνη Ε που υπάρχει φυσικά στο δέρμα και έλαιο από πυρήνα βερίκοκου για εισροή βιομιμητικών λιπιδίων ενώ παρέχει 3η προστασία: 1. Προστασία ευρέος φάσματος UV, βελτιστοποιημένη έναντι βραχείας και μεγάλης UVA 2. Αντιοξειδωτική προστασία για τη διατήρηση των χαμηλών φυσικών αποθεμάτων του δέρματος σε σκουαλένιο ( αποφυγή οξείδωσης UV και πρόληψη μακροχρόνιων βλαβών) 3. Διατήρηση της λειτουργίας του φυσικού φραγμού του δέρματος

Δες τη λίστα με τα συστατικά: