Photoderm PEDIATRICS Mineral SPF50+

Η απαραίτητη αντηλιακή προστασία του μωρού για την αναπόφευκτη έκθεση του στον ήλιο.

Παιδική φωτοπροστασία

Ευαίσθητο δέρμα των βρεφών Δέρμα με τάση ατοπίας

SUN BARRIER TECHNOLOGY

Για ποιον;

Βρέφη

Τι συστατικά έχει;

Δες τα συστατικά
Συνταγογραφείται από δερματολόγους

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

+28% ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Photoderm PEDIATRICS Mineral SPF50+

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SUN BARRIER: Υψηλής τεχνολογίας αντηλιακή προστασία προσαρμοσμένη για να προστατεύει τις ικανότητες αυτοάμυνας του ευαίσθητου δέρματος του μωρού κάτω από την έκθεση στον ήλιο.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Ευρέως φάσματος αντηλιακή προστασία ενάντια στις μικρές και μεγάλες ακτίνες UVA – αντιοξειδωτική προστασία- διατήρηση της φυσικής λειτουργία φραγμού του δέρματος 

- Λεπτόρρευστη υφή

- Αφήνει το δέρμα απαλό και ελαστικό

- Εύκολο στην εφαρμογή, γρήγορο στην απορρόφηση

ΠΟΛΥ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ : Νερό, Σάλιο

Από 0+ μηνών - Για πρόσωπο & σώμα - Μη κολλώδες - Μη λιπαρό - Χωρίς άρωμα - Πολύ καλή δερματολογική και οφθαλμολογική ανοχή - Κατάλληλο για δέρμα με τάση ατοπίας

Δες τις πηγές

Όλα τα προϊόντα της BIODERMA στηρίζονται στην οικοβιολογία που αποτελεί την καρδιά του Γαλλικού ομίλου Naos. Με αυτό τον τρόπο σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του.

Το Photoderm Pediatrics Mineral SPF50+ είναι το αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας της Bioderma στη βιολογία του δέρματος που χρησιμοποιείται για να καλύψει τις ειδικές ανάγκες του δέρματος των παιδιών.

Η προηγμένη έρευνα της Bioderma ανέπτυξε την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SUN BARRIER : Η αντηλιακή μας προστασία υψηλής τεχνολογίας σχεδιάστηκε για να προστατεύει τις ικανότητες αυτοάμυνας του ευαίσθητου δέρματος των μωρών από την έκθεση στον ήλιο.

Αυτή η τεχνολογία συνδυάζει φίλτρα UV, Βιταμίνη Ε που υπάρχει φυσικά στο δέρμα και έλαιο από πυρήνα βερίκοκου για εισροή βιομιμητικών λιπιδίων και παρέχει τριπλή προστασία:

- Προστασία ευρέος φάσματος UV, βελτιστοποιημένη έναντι βραχείας και μεγάλης UVA

- Αντιοξειδωτική προστασία για τη διατήρηση των χαμηλών φυσικών αποθεμάτων του δέρματος σε σκουαλένιο από την οξείδωση UV και την πρόληψη μακροχρόνιων βλαβών

- Διατήρηση της λειτουργίας του φυσικού φραγμού του δέρματος

Η φυσική προστασία που υπάρχει στο Photoderm PEDIATRICS MINERAL SPF50+ συνδυάζει δύο οργανικά φίλτρα (Zinc Oxide/Titanium Dioxide)  τα οποία παρέχουν πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία, ενώ παράλληλα επιτρέπουν  μια ομαλή εφαρμογή που δεν αφήνει λευκά σημάδια στο δέρμα.

Ιδιαίτερα προστατευτικό, καθαρό και ασφαλές για το παιδικό δέρμα. Εμπνευσμένο από την οικοβιολογία.

Σώμα και πρόσωπο

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ: Κρατήστε τα μωρά και τα μικρά παιδιά μακριά από τον ήλιο. Ενθαρρύνετε τα παιδιά να φορούν κατάλληλα ρούχα για την προστασία τους από τον ήλιο (μπλουζάκι, γυαλιά ηλίου, καπέλο) και χρησιμοποιήστε το προϊόν στις ακάλυπτες περιοχές.ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ BIODERMA: Παρά όλες τις προφυλάξεις, τα μωρά μπορεί αναπόφευκτα και ακούσια να εκτεθούν στις ακτίνες UV, γι' αυτό προτείνουμε ένα προϊόν αντηλιακής φροντίδας που τα προστατεύει, σεβόμενο την ισορροπία και την ανάπτυξη του δέρματός τους.

  • Βήμα 1 Εφαρμόστε γενναιόδωρα πριν την αναπόφευκτη έκθεση στον ήλιο (μικρή ποσότητα προϊόντος μειώνει το επίπεδο αντηλιακής προστασίας).
  • Βήμα 2 Επαναλάβετε την εφαρμογή του αντηλιακού ανά τακτικά διαστήματα
  • Βήμα 3 Μετά την έκθεση, καθαρίστε με Atoderm Huile de douche και ενυδατώστε με Atoderm Intensive Baume

Κρατήστε τα μωρά και τα μικρά παιδιά μακριά από τον ήλιο. Ενθαρρύνετε τα παιδιά να φορούν προστατευτικά ρούχα και εφαρμόστε το προϊόν στις ακάλυπτες περιοχές. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να βλάψει την υγεία. Μην μένετε πολύ στον ήλιο. Αποφύγετε την επαφή με υφάσματα.

"Οικολογικός σχεδιασμός των προϊόντων μας: Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των προϊόντων μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Όλα τα εξερχόμενά μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα από χαρτί από αειφόρο διαχείριση δασών Οδηγίες ταξινόμησης: Ανατρέξτε στις τοπικές οδηγίες ταξινόμησης για να ανακυκλώσετε το προϊόν σας πιο σωστά "

Καθώς αναπτύσσεται από τη γέννηση έως την ενηλικίωση, το δέρμα των μωρών και των παιδιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και αξίζει ιδιαίτερη φροντίδα όταν εκτίθενται τον ήλιο. Στην πραγματικότητα, έχουν συγκεκριμένες ανάγκες: αντιστάθμιση των χαμηλών επιπέδων αντιοξειδωτικών τους και τη λειτουργία του φυσικού φραγμού του δέρματος που εξακολουθεί να ωριμάζει.

Ιδιαίτερα κατά τη γέννηση, το δέρμα των μωρών είναι ανώριμο, οι εσωτερικοί τους πόροι δεν επιτρέπουν στο δέρμα να αμυνθεί στον ήλιο: γι' αυτό συνιστάται να μην εκτίθεται στον ήλιο αυτός ο ευαίσθητος βρεφικός πληθυσμός.

Ωστόσο, όταν εκτίθεται αναπόφευκτα ή/και ακούσια στον ήλιο, προκειμένου να μην παρεμποδίζεται η ανάπτυξη του δέρματος των μωρών, το Photoderm PEDIATRICS Mineral SPF50+ προσφέρει αντηλιακή προστασία με φυσικά φίλτρα σε συνδυασμό με την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SUN BARRIER.

Αυτό το προϊόν διατηρεί και προστατεύει το εύθραυστο δέρμα του μωρού, από την υπεριώδη ακτινοβολία και το οξειδωτικό στρες,  που προκαλείται από τον ήλιο με +28% αντιοξειδωτική προστασία, in vivo κλινική μελέτη

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα από κλινικές μελέτες

Σε 80% των παιδιών αφήνει το δέρμα απαλό και ελαστικό (1)

Σε 93% των παιδιών αφήνει την αίσθηση μη λιπαρού και μη κολλώδες αντηλιακού (1)

Δες τις πηγές

+28% μεγαλύτερη αντιοξειδωτική προστασία (2)

Δες τις πηγές

Αυτό το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την οικοβιολογική προσέγγιση των εργαστηρίων της NAOS με σκοπό να σε φροντίσει. Στην καρδιά αυτού του προΊόντος:

Η αντηλιακή προστασία υψηλής τεχνολογίας σχεδιάστηκε για να προστατεύει τις ικανότητες αυτοάμυνας του ευαίσθητου δέρματος μωρών και παιδιών κάτω από την έκθεση στον ήλιο. Αυτή η τεχνολογία συνδυάζει φίλτρα UV, Βιταμίνη Ε που υπάρχει φυσικά στο δέρμα και έλαιο από πυρήνα βερίκοκου για εισροή βιομιμητικών λιπιδίων ενώ παρέχει 3η προστασία: 1. Προστασία ευρέος φάσματος UV, βελτιστοποιημένη έναντι βραχείας και μεγάλης UVA 2. Αντιοξειδωτική προστασία για τη διατήρηση των χαμηλών φυσικών αποθεμάτων του δέρματος σε σκουαλένιο ( αποφυγή οξείδωσης UV και πρόληψη μακροχρόνιων βλαβών) 3. Διατήρηση της λειτουργίας του φυσικού φραγμού του δέρματος

Δες τη λίστα με τα συστατικά: