Photoderm NUDE Touch MINERAL SPF50+ golden

Υψηλή αντηλιακή προστασία με χρώμα για τέλειο ματ αποτέλεσμα.

Κλασική φωτοπροστασία

Μεικτό-Λιπαρό δέρμα Αλλεργίες στα χημικά φίλτρα

SUN ACTIVE DEFENSE

Για ποιον;

Ενήλικες, Έφηβοι

Τι συστατικά έχει;

Δες τα συστατικά
Βραβευμένο

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Ρύθμιση της λιπαρότητας για 8 ώρες

  • Εγγυάται πολύ υψηλή προστασία UVA/UVB με 100% ορυκτά φίλτρα και προστασία από το ορατό φως χάρη στα οξείδια του σιδήρου
  • SUN ACTIVE DAFENSE: αντηλιακή προστασία υψηλής τεχνολογίας, ενισχυμένη ενάντια στις ακτίνες UVA
  • Βελτιώνει την ποιότητα του σμήγματος και περιορίζει την εμφάνιση νέων ατελειών χάρη στο πατενταρισμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Fluidactiv™ σε συνδυασμό με σαλικυλικό οξύ και καπρυλοϋλογλυκίνη.
  • Εξομαλύνει και τονώνει τη λάμψη της επιδερμίδας με αποτέλεσμα γυμνού δέρματος
  • Ελέγχει τη λιπαρότητα για 8 ώρες, αφήνει dry touch αποτέλεσμα & τελείωμα πούδρας
  • Εξαιρετικά ελαφριά & ρευστή υφή
  • Ομοιόμορφη εφαρμογή


Χωρίς άρωμα - Εξαιρετική βάση μακιγιάζ - Πολύ καλή δερματική και οφθαλμική ανοχή - Μη φαγεσωρογόνο - Ανθεκτικό στο νερό, την υψηλή θερμότητα και την υγρασία

Δες τις πηγές

Όλα τα προϊόντα της BIODERMA στηρίζονται στην οικοβιολογία που αποτελεί την καρδιά του Γαλλικού ομίλου Naos. Με αυτό τον τρόπο σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του.

Το μεικτό έως λιπαρό δέρμα μπορεί να έχει μικρές ατέλειες όπως σκούρες κηλίδες, σημάδια ή κοκκινίλες. Κατά την έκθεση στον ήλιο, αυτές οι δερματικές διαταραχές επιδεινώνονται. Οι σκούρες κηλίδες εμφανίζονται ακόμη πιο σκούρες, οι πόροι είναι πιο ορατοί και οι κοκκινίλες εμφανίζονται ξανά.

Το Photoderm NUDE Touch SPF50+ είναι προσαρμοσμένο για το ΜΕΙΚΤΟ ΠΡΟΣ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ:

1. Προστατεύει από τις ακτίνες UVB και UVA και το ορατό φως με 100% ορυκτά φίλτρα. Επιπλέον, αντί να υπερφορτώνει το δέρμα με φίλτρα, η SUN ACTIVE DEFENSE της BIODERMA ενισχύει τις ικανότητες αυτοάμυνας του δέρματος έναντι των βιολογικών επιπτώσεων της UVA. Η αντηλιακή προστασία υψηλής τεχνολογίας συνδυάζει φίλτρα UV και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βιολογική προστασία που βελτιώνει την ικανότητα του δέρματος να αμύνεται για να βοηθήσει στη διατήρηση της μακροχρόνιας φροντίδας της υγείας του στον ήλιο.

2. Τεχνολογία LIQUID TO POWDER:
- Κατά την εφαρμογή, δημιουργείται μια εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα.
- Η μεταξένια εφαρμογή επιτρέπει στις χρωστικές και τα φίλτρα να απλώνονται ομοιόμορφα σε όλο το δέρμα για μια τέλεια προστατευμένη, ομοιόμορφη επιδερμίδα.
- Οι ενυδατικοί παράγοντες διεισδύουν στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας, δίνοντας χώρο για μια αντι-γυαλιστερή δράση με πουδρένιο, ματ αποτέλεσμα.

3. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Fluidactiv™ σε συνδυασμό με Capryloyl Glycine ρυθμίζει την ποσότητα και την ποιότητα του σμήγματος που παράγεται μέρα με τη μέρα και έτσι αποτρέπει την εμφάνιση ατελειών. Για να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του λιπαρού δέρματος, το σαλικυλικό οξύ λειαίνει την υφή του δέρματος και τονώνει τη λάμψη της επιδερμίδας.

Πρόσωπο
Λαιμός
Πώς να χρησιμοποιήσετε το προϊόν της Bioderma βήμα- βήμα
Πώς να χρησιμοποιήσετε το προϊόν της Bioderma βήμα- βήμα

Για καθημερινή χρήση μετά την εφαρμογή της ενυδατικής σας περιποίησης. Διατίθεται και σε πολύ ανοιχτόχρωμη και ανοιχτή απόχρωση.

  • Βήμα 1 ΑΝΑΚΙΝΗΣΤΕ καλά μέχρι να ακούσετε τον ήχο από τα μεταλλικά σφαιρίδια. Αυτό σημαίνει πως έχει ενεργοποιηθεί η φόρμουλα.
  • Βήμα 2 Χρησιμοποιήστε το μετά την εφαρμογή της ενυδατικής σας περιποίησης. Εφαρμόστε ομοιόμορφα και γενναιόδωρα σε πρόσωπο και λαιμό (μικρή ποσότητα προϊόντος μειώνει το επίπεδο αντηλιακής προστασίας).
  • Βήμα 3 Εφαρμόστε ξανά μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή στέγνωμα με πετσέτα για να διατηρήσετε την προστασία.

Αποφύγετε την επαφή με υφάσματα. Ενήλικες. Εφαρμόστε σε υγιές δέρμα. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να βλάψει την υγεία ακόμα και με αντηλιακή προστασία.

"Οικολογικός σχεδιασμός των προϊόντων μας: Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των προϊόντων μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Όλα τα εξερχόμενά μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα από χαρτί από αειφόρο διαχείριση δασών Οδηγίες ταξινόμησης: Ανατρέξτε στις τοπικές οδηγίες ταξινόμησης για να ανακυκλώσετε το προϊόν σας πιο σωστά "

Δεν ανταποκρίνονται όλοι οι τύποι δέρματος με τον ίδιο τρόπο στην ηλιακή ακτινοβολία, επειδή κάθε άτομο έχει τη δική του φωτοευαισθησία, που χαρακτηρίζεται από τον φωτότυπό του. Το μικτό έως λιπαρό δέρμα χαρακτηρίζεται από υπερβολικό σμήγμα είτε στη ζώνη Τ (συνδυασμός) είτε σε ολόκληρο το πρόσωπο (λιπαρό δέρμα) που μπορεί να συνοδεύεται από μικρές φλεγμωνές.

Tested under dermatological and ophtalmological control

Ομοιόμορφος τόνος στην επιδερμίδα

Ομοιόμορφος τόνος για το 97% των χρηστών (1)

Χαρίζει φυσική λάμψη στο δέρμα για το 97% χρηστών (1)

Δεν αφήνει σημάδια στο 89% των χρηστών (1)

Ματ αποτέλεσμα πούδρας

Dry touch αποτέλεσμα για το 91% των χρηστών (1)

Ματ αποτέλεσμα για το 88% των χρηστών (1)

Αφήνει το δέρμα απαλό για το 91% των χρηστών (1)

Αποτέλεσμα γυμνού δέρματος (1)

Δες τις πηγές

Διαχείριση της λιπαρότητας

Ματ αποτέλεσμα για 8 ώρες (2)

Περιορίζει την παραγωγή σμήγματος μετά από 21 ημέρες για το 85% (1)

Περιορίζει τις ατέλειες

Μετά από 21 ημέρες οι ατέλειες περιορίζονται για το 71% των χρηστών (1)

Μειώνει τα σημάδια όπως οι ουλές της ακμής μετά από 28 ημέρες (3)

Διατηρεί την υγεία του δέρματος

+24% προστασία της άμυνας του δέρματος (4)

+26% προστασία από το οξειδωτικό στρες (4) 

Δες τις πηγές

Αυτό το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την οικοβιολογική προσέγγιση των εργαστηρίων της NAOS με σκοπό να σε φροντίσει. Στην καρδιά αυτού του προΊόντος:

SUN ACTIVE DEFENSE : αντηλιακή προστασία υψηλής τεχνολογίας, ενισχυμένη κατά των ακτίνων UVA. Ένας συνδυασμός UV φίλτρων και μία πατενταρισμένη βιολογική προστασία που ενισχύει την ικανότητα αυτοάμυνας του δέρματος, βοηθώντας το να διατηρήσει την υγεία του στον ήλιο, με διάρκεια.

Οι αλλαγές στη ρευστότητα του σμήγματος μπορούν να ευθύνονται για τα σπυράκια στο δέρμα. Η συγκεκριμένη πατέντα καταπολεμά την πάχυνση του σμήγματος, προκειμένου να αποφευχθεί το φράξιμο των πόρων και να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος εμφάνισης φλεγμονών.

Δες τη λίστα με τα συστατικά: