Photoderm AKN Mat SPF30

Αντηλιακή κρέμα με δράση κατά της ακμής, ματ και αόρατο αποτέλεσμα

Εξειδικευμένη φωτοπροστασία

Μεικτό-Λιπαρό δέρμα Δέρμα με τάση ακμής

Fluidactiv™ patent

Για ποιον;

Ενήλικες, Έφηβοι

Τι συστατικά έχει;

Δες τα συστατικά
Συνταγογραφείται από δερματολόγους

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Μειώνει τις φλεγμονώδεις βλάβες κατά 61%*

  • Εγγυάται υψηλή προστασία UVA/UVB
  • SUN ACTIVE DEFENSE: αντηλιακή προστασία υψηλής τεχνολογίας, ενισχυμένη ενάντια στις ακτίνες UVA
  • Ματ αποτέλεσμα όλη την ημέρα  
  • Βελτιώνει την ποιότητα του σμήγματος και περιορίζει την εμφάνιση νέων ατελειών χάρη στην πατέντα Fluidactiv™
  • Λειαίνει την υφή του δέρματος και βοηθά στην πρόληψη του φαινομένου υποτροπής χάρη στα σαλικιλικά και γλυκολικά οξέα

Λεπτόρρευστη υφή - Δεν κολλάει - Μη λιπαρή - Δεν ξηραίνει το δέρμα - Εξαιρετική βάση μακιγιάζ - Με άρωμα - Πολύ καλή δερματική και οφθαλμική ανοχή - Μη φαγεσωρογόνο - Ανθεκτικό στο νερό, τη ζέστη και την υψηλή υγρασία

Δες τις πηγές

Όλα τα προϊόντα της BIODERMA στηρίζονται στην οικοβιολογία που αποτελεί την καρδιά του Γαλλικού ομίλου Naos. Με αυτό τον τρόπο σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του.

Για το δέρμα με τάση ακμής, το δίλημμα είναι ανάμεσα στην προστασία από τις ανεπιθύμητες ενέργειες του ήλιου, περιορίζοντας ταυτόχρονα την εμφάνιση γυαλάδας και ατελειών. Υπό την επίδραση της θερμότητας, η παραγωγή σμήγματος αυξάνεται. Είναι δύσκολο να συνδυάσουμε ένα προϊόν περιποίησης με αντηλιακή προστασία.

Το Photoderm AKN Mat SPF30 είναι μια εξαιρετικά προστατευτική εξειδικευμένη σύνθεση με μειωμένη λιπαρή φάση, τέλεια προσαρμοσμένη για το δέρμα με τάση ακμής, χωρίς συμβιβασμούς στην απόλαυση:

- Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύμπλεγμα Fluidactiv™ βελτιώνει βιολογικά την ποιότητα του σμήγματος για να μην φράξουν οι πόροι και να αποτρέψουν την εμφάνιση ατελειών (σπυράκια, μαύρα στίγματα)
- Το σαλικυλικό οξύ και το γλυκολικό οξύ εξομαλύνουν την υφή του δέρματος και βοηθούν στην πρόληψη του φαινομένου υποτροπής ( rebound effect).
- Η τεχνολογία SUN ACTIVE DEFENSE, αντί να υπερφορτώνει το δέρμα με φίλτρα, ενισχύει τις ικανότητες αυτοάμυνας του δέρματος για να αντισταθμίσει τις βιολογικές επιπτώσεις της UVA. Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και διατηρεί την άμυνα του δέρματος κάτω από τον ήλιο.

Ένα πραγματικό δερματολογικό προϊόν αντηλιακής περιποίησης, αυτή η λεπτόρρευστη φόρμουλα προσφέρει άμεσο ματ αποτέλεσμα, ευνοώντας έτσι τη συμμόρφωση και περιορίζοντας την επανεμφάνιση του δέρματος με τάση ακμής.

Πρόσωπο
Λαιμός

Εφαρμόστε πολλές φορές την ημέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή μετά την ενυδατική ή το ματ.

  • Βήμα 1 Εφαρμόστε ομοιόμορφα και γενναιόδωρα σε πρόσωπο και λαιμό (μικρή ποσότητα προϊόντος μειώνει το επίπεδο αντηλιακής προστασίας).
  • Βήμα 2 Εφαρμόστε ξανά μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή στέγνωμα με πετσέτα για να διατηρήσετε την προστασία.

Αποφύγετε την επαφή με τα υφάσματα. Έφηβοι, ενήλικες. Εφαρμόστε στο υγιές δέρμα. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να βλάψει την υγεία ακόμα και με αντηλιακή προστασία.

"Οικολογικός σχεδιασμός των προϊόντων μας: Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των προϊόντων μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Όλα τα εξερχόμενά μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα από χαρτί από αειφόρο διαχείριση δασών Οδηγίες ταξινόμησης: Ανατρέξτε στις τοπικές οδηγίες ταξινόμησης για να ανακυκλώσετε το προϊόν σας πιο σωστά "

Το μεικτό, λιπαρό ή με τάση ακμής δέρμα χαρακτηρίζεται από υπερβολική παραγωγή σμήγματος. Τα κλινικά σημάδια είναι γενικά τα μαύρα στίγματα, οι κωμωδίες, οι μικροκύστες και διάφορα σπυράκια.

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα από κλινικές μελέτες

Ματ αποτέλεσμα

Ματ αποτέλεσμα στο δέρμα για όλη την ημέρα: 94% των καταναλωτών

Μη λιπαρό αποτέλεσμα για το 94% των καταναλωτών (1)


Αόρατος τελείωμα

Ανεπαίσθητο στην αφή για το 94% των χρηστών (1)

Δες τις πηγές

Προλαμβάνει την εμφάνιση σπυριών

-61% φλεγμονώδεις βλάβες

Περιορίζει την εμφάνιση νέων σπυριών για το 91% των χρηστών (2)

Δεν ξηραίνει το δέρμα για το 97% των χρηστών (1)

Διατηρεί την υγεία του δέρματος 

+24% Προστασία της άμυνας του δέρματος (4)

+26% Προστασία από το οξειδωτικό στρες (4)

Δες τις πηγές

Αυτό το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την οικοβιολογική προσέγγιση των εργαστηρίων της NAOS με σκοπό να σε φροντίσει. Στην καρδιά αυτού του προΊόντος:

Οι αλλαγές στη ρευστότητα του σμήγματος μπορούν να ευθύνονται για τα σπυράκια στο δέρμα. Η συγκεκριμένη πατέντα καταπολεμά την πάχυνση του σμήγματος, προκειμένου να αποφευχθεί το φράξιμο των πόρων και να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος εμφάνισης φλεγμονών.

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT : high-technology sun protection, reinforced against UVA rays. An association of UV filters and a biological protection that improves the self defense capacity of the skin to help maintain long-lasting care of its health in the sun.

Δες τη λίστα με τα συστατικά: