Hydrabio Sérum

Το συμπύκνωμα που παράγει άμεση και διαρκή ενυδάτωση.

Καθημερινή φροντίδα

Αφυδατωμένο ευαίσθητο δέρμα

Aquagenium™ patent

Για ποιον;

Ενήλικες, Έφηβοι

Τι συστατικά έχει;

Δες τα συστατικά

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Αποτελεσματικότητα ενυδάτωσης: 24 ώρες* (1)

 • Ενυδατώνει άμεσα και διαρκώς
 • Λειαίνει το δέρμα και αποκαθιστά την λάμψη
 • Πολύ καλή ανοχή- Μη φαγεσωρογόνο- Λεία εξαιρετικά φρέσκια- υφή – Εξαιρετική βάση για μακιγιάζ
  Δες τις πηγές

  Όλα τα προϊόντα της BIODERMA στηρίζονται στην οικοβιολογία που αποτελεί την καρδιά του Γαλλικού ομίλου Naos. Με αυτό τον τρόπο σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του.

  Το Hydrabio Sérum ανανεώνει τις καθημερινές ανάγκες του δέρματος για άμεση ενυδάτωση και επαναπροωθεί τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης του δέρματος για μακροχρόνια αποτελέσματα. Συνδυάζει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Aquagenium ™ και ισχυρά ενυδατικά ενεργά συστατικά (Υαλουρονικό οξύ, Ξυλιτόλη & Γλυκερίνη) για την τόνωση 3 μηχανισμών ενυδάτωσης. Φέρνει το νερό στο δέρμα, διατηρεί το βάθος του και το κάνει να κυκλοφορεί, διεγείροντας την παραγωγή καναλιών νερού που ονομάζονται ακουαπορίνες.

  Πρόσωπο
  Λαιμός

  Πρωί και βράδυ

  • Βήμα 1 Εφαρμόστε Hydrabio Sérum σε πρόσωπο και λαιμό, μετά τον καθαρισμό και την τόνωση.
  • Βήμα 2 Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί

  "Οικολογικός σχεδιασμός των προϊόντων μας: Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των προϊόντων μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Όλα τα εξερχόμενά μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα από χαρτί από αειφόρο διαχείριση δασών Οδηγίες ταξινόμησης: Ανατρέξτε στις τοπικές οδηγίες ταξινόμησης για να ανακυκλώσετε το προϊόν σας πιο σωστά "

  Κάθε μέρα το δέρμα του προσώπου χάνει νερό και αυτή η καθημερινή απώλεια νερού αφορά όλους τους άνδρες και τις γυναίκες από όλες τις χώρες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους ή τον τύπο του δέρματος. Το δέρμα είναι ένα έξυπνο και δυναμικό οικοσύστημα σε μόνιμη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον του. Σε κανονικές συνθήκες, το δέρμα μπορεί να ενυδατωθεί φυσικά, αλλά ορισμένοι εξωτερικοί παράγοντες όπως η ρύπανση, οι ακτίνες UV, ο καπνός, το αλκοόλ, η κόπωση, το άγχος και η κλιματική αλλαγή αυξάνουν την αφυδάτωση του δέρματος αλλάζοντας αυτούς τους φυσικούς μηχανισμούς. Το δέρμα δεν είναι πλέον ικανό να παράγει σωστά τη φυσική του ενυδάτωση και αφυδατώνεται. Η επιδερμίδα μπορεί να σπάσει, να σχηματίσει μικρο-ρυτίδες και να σφίξει. Κατά συνέπεια, η επιδερμίδα χάνει το φυσικό της χρώμα και γίνεται θαμπή.

  Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο

  Ενυδατώνει
  Αποτελεσματικότητα ενυδάτωσης: 24 ώρες (1)

  Λειαίνει
  Μαλακό δέρμα: 85% (2)
  Βελούδινο δέρμα: 70% (2)

  Δες τις πηγές
  Απόδειξη αποτελεσματικότητας του προϊόντος Bioderma

  Αυτό το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την οικοβιολογική προσέγγιση των εργαστηρίων της NAOS με σκοπό να σε φροντίσει. Στην καρδιά αυτού του προΊόντος:

  Το νερό και τα λιπίδια είναι βασικά συστατικά του δέρματος μας, τα οποία του επιτρέπουν να παραμείνει ενυδατωμένο. Σε περίπτωση ανισορροπίας, το δέρμα αφυδατώνεται και δεν λειτουργεί πλέον σωστά. Η συγκεκριμένη πατέντα διεγείρει τη σύνθεση των λιπιδίων του δέρματος και την έκφραση των ακουαπορίνων. Αυτά τα «κανάλια νερού» που βρίσκονται φυσικά στο δέρμα μεταφέρουν νερό σε επιδερμικά κύτταρα. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Εργαστηρίου της NAOS σχεδιάστηκε στην Aix-en-Provence και αναπτύχθηκε στα εργαστήριά μας.

  Το εξωτερικό στρες μπορεί να κάνει το δέρμα αντιδραστικό και ευαίσθητο. Η συγκεκριμένη πατέντα αυξάνει το όριο ανοχής του δέρματος - ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος - για να ενισχύσει την αντοχή του. Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την NAOS Research σχεδιάστηκε στο Aix-en-Provence και αναπτύχθηκε στα εργαστήρια μας. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Εργαστηρίου της NAOS σχεδιάστηκε στην Aix-en-Provence και αναπτύχθηκε στα εργαστήριά μας.

  Δες τη λίστα με τα συστατικά:
  Το προϊόν της Bioderma κατανοεί τα συστατικά και τις ευρεσιτεχνίες του προϊόντος