Hydrabio Perfecteur SPF 30

Δερματολογική φροντίδα για τέλεια επιδερμίδα.

Καθημερινή φροντίδα

Αφυδατωμένο ευαίσθητο δέρμα Φωτοπροστασία για κανονικό-ξηρό δέρμα

Aquagenium™ patent

Για ποιον;

Ενήλικες, Έφηβοι

Τι συστατικά έχει;

Δες τα συστατικά

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Το δέρμα ενυδατώνεται άμεσα: 95%.*

 • Αποκρύπτει ατέλειες και μικρο-ρυτίδες. Μαλακώνει ανθεκτικά την υφή του δέρματος και φωτίζει αμέσως την επιδερμίδα (Ασία= ρόδινη λάμψη*). Αποτρέπει την γήρανση του δέρματος και προστατεύει από τις ακτίνες UV. Ενυδατώνει έντονα και ανθεκτικά.
 • Πολύ καλή ανοχή- Μη φαγεσωρογόνο- Πολύ καλή βάση για μακιγιάζ
 • Δες τις πηγές

  Όλα τα προϊόντα της BIODERMA στηρίζονται στην οικοβιολογία που αποτελεί την καρδιά του Γαλλικού ομίλου Naos. Με αυτό τον τρόπο σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του.

  Το Hydrabio Perfecteur SPF30, με κατοχυρωμένο βιολογικό σύμπλεγμα Aquagenium παράγει έντονη ενυδάτωση, άμεσα και διαρκώς. Εκπαιδεύει εκ νέου το δέρμα για να ενεργοποιήσει τις φυσικές του ενυδατικές ικανότητες, διεγείροντας την παραγωγή ακουπορίνων, καναλιών νερού στο δέρμα και διατηρώντας το νερό που χρειάζεται για να είναι ισορροπημένο. Χάρη σε ένα γαλάκτωμα εμπνευσμένο από την δομή της επιδερμίδας, τα ενεργά συστατικά του διπλώματος ευρεσιτεχνίας Aquagenium διεισδύουν βαθιά και με πιο στοχευμένο τρόπο. Έτσι το δέρμα ανακτά τις φυσικές του ικανότητες ενυδάτωσης.
  Χάρη στα φίλτρα αντι—UVA- UVB, παρέχει υψηλή προστασία έναντι των επιβλαβών επιδράσεων ακτινών UV και αποτρέπει την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
  Ο συνδυασμός σκόνης και μαργαριταριών μαλακής εστίασης αποκρύπτει αμέσως κηλίδες και μικρο – ρυτίδες. Δίνει στο δέρμα άμεση λάμψη που εντείνεται μέρα με την μέρα. Η λεπτή και βελούδινη υφή του, αφήνει το δέρμα λείο, γεμάτο και λαμπερό. Ένα τέλειο αποτέλεσμα δέρματος για γυναίκες που χρησιμοποιούν λίγο ή καθόλου μακιγιάζ.

  Πρόσωπο
  Λαιμός
  Πώς να χρησιμοποιήσετε το προϊόν της Bioderma βήμα- βήμα
  Πώς να χρησιμοποιήσετε το προϊόν της Bioderma βήμα- βήμα

  Πρωί

  • Βήμα 1 Εφαρμόστε το Hydrabio Perfecteur SPF30 στο πρόσωπο και το λαιμό μετά τον καθαρισμό και την τόνωση.
  • Βήμα 2 Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί

  Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Οι άνθρωποι που είναι επιρρεπείς σε αλλεργίες θα πρέπει να κάνουν μια δοκιμή εκ των προτέρων στο χέρι τους.

  "Οικολογικός σχεδιασμός των προϊόντων μας: Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των προϊόντων μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Όλα τα εξερχόμενά μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα από χαρτί από αειφόρο διαχείριση δασών Οδηγίες ταξινόμησης: Ανατρέξτε στις τοπικές οδηγίες ταξινόμησης για να ανακυκλώσετε το προϊόν σας πιο σωστά "

  Κάθε μέρα το δέρμα του προσώπου χάνει νερό και αυτή η καθημερινή απώλεια νερού αφορά όλους τους άνδρες και τις γυναίκες από όλες τις χώρες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους ή τον τύπο του δέρματος. Το δέρμα είναι ένα έξυπνο και δυναμικό οικοσύστημα σε μόνιμη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον του. Σε κανονικές συνθήκες, το δέρμα μπορεί να ενυδατωθεί φυσικά, αλλά ορισμένοι εξωτερικοί παράγοντες όπως η ρύπανση, οι ακτίνες UV, ο καπνός, το αλκοόλ, η κόπωση, το άγχος και η κλιματική αλλαγή αυξάνουν την αφυδάτωση του δέρματος αλλάζοντας αυτούς τους φυσικούς μηχανισμούς. Το δέρμα δεν είναι πλέον ικανό να παράγει σωστά τη φυσική του ενυδάτωση και αφυδατώνεται. Η επιδερμίδα μπορεί να σπάσει, να σχηματίσει μικρο-ρυτίδες και να σφίξει. Κατά συνέπεια, η επιδερμίδα χάνει το φυσικό της χρώμα και γίνεται θαμπή.

  Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο

  Ενυδατώνει έντονα
  Το δέρμα είναι ενυδατωμένο μετά την εφαρμογή: 95% (1)

  Φωτίζει την επιδερμίδα
  Το δέρμα είναι λαμπερό μετά την εφαρμογή: 75% (1)

  Αποτελέσματα θολώματος
  Σημαντικά αποτελέσματα στο φαινόμενο θόλωσης που παρατηρήθηκε: το προϊόν θολώνει την επιδερμίδα και το κάνει πιο ομοιόμορφο (2)

  Δες τις πηγές

  Ενυδατώνει έντονα
  Δέρμα με ενυδάτωση μακράς διαρκείας μετά από 7 ημέρες εφαρμογής: 90% (1)
  Το δέρμα είναι άνετο : 81% (3)
  Φωτίζει την επιδερμίδα
  Το δέρμα είναι πιο λαμπερό και πιο φωτεινό μετά από 7 ημέρες εφαρμογής: 75% (1)

  Δες τις πηγές

  Αυτό το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την οικοβιολογική προσέγγιση των εργαστηρίων της NAOS με σκοπό να σε φροντίσει. Στην καρδιά αυτού του προΊόντος:

  Το νερό και τα λιπίδια είναι βασικά συστατικά του δέρματος μας, τα οποία του επιτρέπουν να παραμείνει ενυδατωμένο. Σε περίπτωση ανισορροπίας, το δέρμα αφυδατώνεται και δεν λειτουργεί πλέον σωστά. Η συγκεκριμένη πατέντα διεγείρει τη σύνθεση των λιπιδίων του δέρματος και την έκφραση των ακουαπορίνων. Αυτά τα «κανάλια νερού» που βρίσκονται φυσικά στο δέρμα μεταφέρουν νερό σε επιδερμικά κύτταρα.

  Το εξωτερικό στρες μπορεί να κάνει το δέρμα αντιδραστικό και ευαίσθητο. Η συγκεκριμένη πατέντα αυξάνει το όριο ανοχής του δέρματος - ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος - για να ενισχύσει την αντοχή του.

  Δες τη λίστα με τα συστατικά:

  Χωρίς ξέβγαλμα, καθημερινός καθαρισμός

  Αφυδατωμένο ευαίσθητο δέρμα

  Aquagenium™ patent

  Hydrabio H2O

  Ενυδατικό νερό καθαρισμού micellaire, απομακρύνει το μακιγιάζ & ρύπους.

  Για ποιον;

  Ενήλικες, Έφηβοι

  Καθημερινή φροντίδα

  Αφυδατωμένο ευαίσθητο δέρμα Κανονικό-Μεικτό δέρμα

  Aquagenium™ patent

  Hydrabio Gel-Crème

  Χαρίζει ενυδάτωση και λάμψη στην αφυδατωμένη κανονική προς μεικτή επιδερμίδα.

  Για ποιον;

  Ενήλικες, Έφηβοι

  Ορός

  Αφυδατωμένο ευαίσθητο δέρμα

  Aquagenium™ patent

  Hydrabio Sérum

  Ανάλαφρος ενυδατικός ορός για άμεση ενυδάτωση με διάρκεια.

  Για ποιον;

  Ενήλικες, Έφηβοι