Hydrabio Crème

Πλούσια ενυδατική κρέμα προσώπου για το κανονικό προς ξηρό δέρμα. Ενισχύει την ενυδάτωση και επαναφέρει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας

Καθημερινή φροντίδα

Ξηρο-Πολύ ξηρό ευαίσθητο δέρμα Αφυδατωμένο ευαίσθητο δέρμα

Aquagenium™ patent

Για ποιον;

Ενήλικες, Έφηβοι

Τι συστατικά έχει;

Δες τα συστατικά

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Αποτελεσματική ενυδάτωση: 8ώρες*

HYDRABIO CREME

  • Διαρκής και βαθιά ενυδάτωση και θρέψη
  • Λείανση της υφής του δέρματος και αποκάλυψη της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας
  • Αίσθηση άνεσης και απαλότητα

Πολύ καλή ανεκτικότητα-Μη φαγεσωρογόνο-Εξαιρετική βάση μακιγιάζ- Δροσερό και ελαφρύ άρωμα

Δες τις πηγές

Όλα τα προϊόντα της BIODERMA στηρίζονται στην οικοβιολογία που αποτελεί την καρδιά του Γαλλικού ομίλου Naos. Με αυτό τον τρόπο σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του.

Η Hydrabio Crème, με την κατοχυρωμένη βιολογική παντέντα Aquagenium™, παράγει έντονη ενυδάτωση,αποτελεσματικά με διάρκεια. Εκπαιδεύει εκ νέου την επιδερμίδα για να ενεργοποιήσει τις φυσικές της ενυδατικές ικανότητες, διεγείροντας την παραγωγή των ακουαπορινών, των καναλιών νερού του δέρματος, διατηρώντας το νερό που χρειάζεται για να είναι ισορροπημένη.

Χάρη σε ένα γαλάκτωμα εμπνευσμένο από τη δομή της επιδερμίδας, τα ενεργά συστατικά του κατοχυρωμένου με ευρεσιτεχνία συμπλόκου Aquagénium™ εισχωρούν βαθιά και με στοχευμένο τρόπο στην επιδερμίδα.

Το δέρμα ανακτά τις φυσικές του δυνατότητες ενυδάτωσης, για έντονη λάμψη. Διαρκώς.


Η πλούσια και κρεμώδης υφή της Hydrabio Crème θρέφει εντατικά το δέρμα.

Εξαλείφοντας τα νεκρά κύτταρα και μειώνοντας προοδευτικά το πάχος της κεράτινης στιβάδας, της ανώτερης στιβάδας του δέρματος, το σαλικυλικό οξύ εξομαλύνει και λειαίνει την υφή της επιδερμίδας, η οποία αποκτά διαρκή λάμψη.


Τέλος, η βιταμίνη Ε βοηθά στην προστασία του δέρματος από το οξειδωτικό στρες και καταπολεμά την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.

Πρόσωπο
Λαιμός

Πρωί ή/και βράδυ

  • Βήμα 1 Εφαρμόστε τη Hydrabio Crème σε πρόσωπο και λαιμό.
  • Βήμα 2 Εφαρμόστε απαλό μασάζ έως ότου απορροφηθεί

"Οικολογικός σχεδιασμός των προϊόντων μας: Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των προϊόντων μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Όλα τα εξερχόμενά μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα από χαρτί από αειφόρο διαχείριση δασών Οδηγίες ταξινόμησης: Ανατρέξτε στις τοπικές οδηγίες ταξινόμησης για να ανακυκλώσετε το προϊόν σας πιο σωστά "

Κάθε μέρα το δέρμα χάνει νερό και αυτή η καθημερινή απώλεια νερού αφορά τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες, ανεξάρτητα την ηλικία τους ή τον τύπο δέρματός τους. Το δέρμα είναι ένα έξυπνο και δυναμικό οικοσύστημα σε μόνιμη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον του. Σε κανονικές συνθήκες, το δέρμα μπορεί να ενυδατωθεί φυσικά, αλλά ορισμένοι εξωτερικοί παράγοντες όπως η ρύπανση, οι ακτίνες UV, ο καπνός, το αλκοόλ, η κόπωση, το άγχος και η κλιματική αλλαγή το αφυδατώνουν, αλλάζοντας αυτούς τους φυσικούς του μηχανισμούς. Το δέρμα δεν είναι πλέον ικανό να παράγει σωστά τη φυσική του ενυδάτωση και αφυδάτωση. Η επιδερμίδα χάνει τη σφριγηλότητά της και μικρές ρυτίδες μπορεί να εμφανιστούν. Κατά συνέπεια, χάνει το φυσική της λάμψη και γίνεται θαμπή.

Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο

Ενυδατώνει

Δέρμα ενυδατωμένο: 91% (1)


Θρέφει 

Nourished skin: 78% (1)

Δες τις πηγές

Ενυδατώνει

Αποτελεσματική ενυδάτωση: 8h (2)


Αποκαλύπτει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας

Δέρμα πιο λαμπερό: 74% (1)


Δες τις πηγές

Αυτό το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την οικοβιολογική προσέγγιση των εργαστηρίων της NAOS με σκοπό να σε φροντίσει. Στην καρδιά αυτού του προΊόντος:

Το νερό και τα λιπίδια είναι βασικά συστατικά του δέρματος μας, τα οποία του επιτρέπουν να παραμείνει ενυδατωμένο. Σε περίπτωση ανισορροπίας, το δέρμα αφυδατώνεται και δεν λειτουργεί πλέον σωστά. Η συγκεκριμένη πατέντα διεγείρει τη σύνθεση των λιπιδίων του δέρματος και την έκφραση των ακουαπορίνων. Αυτά τα «κανάλια νερού» που βρίσκονται φυσικά στο δέρμα μεταφέρουν νερό σε επιδερμικά κύτταρα.

Το εξωτερικό στρες μπορεί να κάνει το δέρμα αντιδραστικό και ευαίσθητο. Η συγκεκριμένη πατέντα αυξάνει το όριο ανοχής του δέρματος - ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος - για να ενισχύσει την αντοχή του.

Δες τη λίστα με τα συστατικά:

Χωρίς ξέβγαλμα, καθημερινός καθαρισμός

Αφυδατωμένο ευαίσθητο δέρμα

Aquagenium™ patent

Hydrabio H2O

Ενυδατικό νερό καθαρισμού micellaire, απομακρύνει το μακιγιάζ & ρύπους.

Για ποιον;

Ενήλικες, Έφηβοι

Ορός

Αφυδατωμένο ευαίσθητο δέρμα

Aquagenium™ patent

Hydrabio Sérum

Ανάλαφρος ενυδατικός ορός για άμεση ενυδάτωση με διάρκεια.

Για ποιον;

Ενήλικες, Έφηβοι

Καθημερινή φροντίδα

Αφυδατωμένο ευαίσθητο δέρμα Φωτοπροστασία για κανονικό-ξηρό δέρμα

Aquagenium™ patent

Hydrabio Perfecteur SPF 30

Δερματολογική φροντίδα για τέλεια επιδερμίδα.

Για ποιον;

Ενήλικες, Έφηβοι