Η Brigitte DRENO, υπεύθυνη του τμήματος Dermatology CHU Nantes (France), εξηγεί πώς μπορούμε να προστατεύσουμε το δερματικό μας φραγμό σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Στη συνέχεια, μπορείς να ανακαλύψεις μερικές δερματολογικές συμβουλές και προτάσεις, για την καλύτερη φροντίδα του δέρματός σου.

Σεβόμαστε τα προστατευτικά μέρα από τις αρχές Υγείας1:

  • Πλένουμε τα χέρια μας συχνά και σωστά: πλένουμε τα χέρια μας τακτικά και με προσοχή χρησιμοποιώντας ένα δερματολογικό gel καθαρισμού για τουλάχιστον 40 με 60 " ή χρησιμοποιούμε ένα υδροαλκοολικό gel.
  • Κρατάμε αποστάσεις: κρατάμε τουλάχιστον 1 μέτρο απόσταση από τους γύρω μας.
  • Αποφεύγουμε να ακουμπάμε τα μάτια, τη μύτη και το στόμα μας: αν αισθανθούμε οποιαδήποτε ενόχληση, καθαρίζουμε τη μύτη μας με φυσιολογικό ορό. Αν έχουμε πρησμένα μάτιαμ χρησιμοποιούμε φυσικά δάκρυα.
  • Προστατεύουμε τους γύρω μας: Καλύπτουμε το στόμα και τη μύτη με το εσωτερικό του αγκώνα και ένα καθαρό χαρτομάντηλο όταν βήχουμε ή φτερνιζόμαστε.Πετάμε αμέσως το χαρτομάντηλο.
  • Σε περίπτωση που έχουμε πυρετό, βήχα και δυσκολία στην αναπνοή, ζητάμε άμεσα ιατρική βοήθεια.
  • Μένουμε ενημερωμένοι και ακολουθούμε τις οδηγίες του εθνικού και παγκόσμιου οργανισμού υγείας για το πως θα προστατεύσουμε σωστά τον εαυτό μας από τον Covid-19. Μένουμε ενημερωμένοι για την εξέλιξη της πανδημίας και βρίσκουμε συμβουλές στο World Health Organization (WHO) : https://www.who.int/
Bioderma - Handwash

Tσ Στην προσπάθειά μας να προστατευτούμε από τον Covid-19 μπορούμε να διαταράξουμε το φυσικό μας δερματικό φραγμό(μάσκα & συχνό πλύσιμο των χεριών). Η Dr.Brigitte DRENO μοιράζεται μαζί μας συμβουλές για τον σωστό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Ο πρώτος φραγμός του σώματός μας μπορεί να διαταραχθεί2

  • Αμέσως μετά τον καθαρισμό των χεριών, ενυδατώνουμε το δέρμα, για να αποφύγουμε τη διατάραξη του δερματικού φραγμού.
  • Όταν φοράμε μάσκα, ενυδατώνουμε το πρόσωπο πρωί και βράδυ για να αποφύγουμε τους ερεθισμούς.

Όλη η ομάδα παραγωγής μας εργάζεται ώστε να παράγει τα απαραίτητα προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης ανάλογα με τις ανάγκες μας. Η NAOS, δείχνει τη φροντίδα της μαζί με επαγγελματίες υγείας, συμπεριλαμβανομένων δερματολόγων, γιατρών, φαρμακοποιών για την προστασία της υγείας μας και τον ανθρώπων γύρω μας.

 

Επειδή η προστασία του εαυτού μας είναι η φροντίδα του εαυτού μας και όσων αγαπάμε, η Bioderma μένει στο πλάι μας.

 

Care first.

 

1Source : World Health Organization
2Dermatologist Opinion Leader.
Covid - factory picture hydroalcoholic gel

Range Sensibio

Υγιεινή & φροντίδα

Ευαίσθητο δέρμα

Η σειρά Sensibio

Range Sensibio

Τα συμπτώματα του ευαίσθητου δέρματος περιλαμβάνουν αίσθηση τραβήγματος, έλλειψη άνεσης, μικρά τσιμπίματα και κοκκινίλες.

Η λύση της BIODERMA: η σειρά Sensibio είναι αφιερωμένη στις ανάγκες που έχει το ευαίσθητο δέρμα. Πέρα από το νερό micellaire Sensibio H2O, ειδικό για τον καθαρισμό και την αφαίρεση μακιγιάζ στο ευαίσθητο δέρμα, η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού και φροντίδας που προτείνονται από τους δερματολόγους: προϊόντα για τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος στο πρόσωπο, προϊόντα κατά της ερυθρότητας και πολλά άλλα. Επιλέξτε το πρόγραμμα φροντίδας που σας ταιριάζει!
 

Range Sebium

Υγιεινή & φροντίδα

Μεικτό ή με τάση για ακμή δέρμα

Η σειρά Sébium

Range Sebium

Το δέρμα αλλάζει στην εφηβεία: γίνεται πιο παχύ, γυαλίζει, εμφανίζονται σπυράκια τα οποία μπορεί να παραμείνουν ακόμη και στην ενηλικίωση.

Η λύση της Bioderma: Η σειρά Sébium είναι εξειδικευμένη για το λιπαρό δέρμα με τάση για ακμή. Η σειρά Sébium περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού και φροντίδας τα οποία προτείνονται από τους δερματολόγους (τζελ καθαρισμού, νερό micellaire), κρέμες για την αντιμετώπιση των φλεγμονών, ενυδατικές για το δέρμα με τάση για ακμή και πολλά ακόμη. Επιλέξτε το πρόγραμμα φροντίδας που σας ταιριάζει!