Η βιολογια στην υπηρεσια της δερματολογιασ, στην υπηρεσια της υγειας

Bioderma - expert focusing on skin

Η εξειδίκευσή μας: Η βιολογία του δέρματος  

 

Η BIODERMA είναι ένα Brand του ομίλου NAOS και παθιασμένα υπηρετεί τη βιολογία του δέρματος για πάνω από 40 χρόνια. Οι καινοτομίες μας και η συμμετοχή μας σε δερματολογικές ανακαλύψεις για τη βελτίωση της υγείας του δέρματος, μας έκανε πρωτοπόρους ειδικούς στη δερματολογική φροντίδα. 

 

Επειδή η υγεία του δέρματος πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους, αναπτύσσουμε προϊόντα για κάθε άτομο, για όλες τις ηλικίες και τους τύπους δέρματος, βασιζόμενοι στην τεχνογνωσία μας στη βιολογία του δέρματος και την εξειδίκευσή μας στη δερματολογία. 

Δουλεύοντας μαζί με επαγγελματίες υγείας από όλο τον κόσμο, τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν το δέρμα υγιές και να παρέχουν προσαρμοσμένες απαντήσεις κατάλληλες για κάθε δυσλειτουργία. Αντιδραστικό δέρμα, ξηρό έως ατοπικό δέρμα, επιρρεπές στην ακμή ... Βοηθάμε όλους τους τύπους δέρματος να ενισχυθούν, ανεξάρτητα από την ευαισθησία ή το περιβάλλον τους. 

Σχεδιασμένα για να είναι πρακτικά και εύκολα στη χρήση, τα προϊόντα μας φροντίζουν το δέρμα σας και το υποστηρίζουν κάθε μέρα, για ορατά, διαρκή αποτελεσματικότητα χωρίς συμβιβασμούς στον σεβασμό για το δέρμα σας. 

Η BIODERMA βασίζεται στο δίκτυο έρευνας και καινοτομίας της NAOS. 

Κάθε μέρα, περισσότεροι από 80 διεθνείς συνεργάτες από εγκεκριμένα πανεπιστήμια, αναγνωρισμένα κέντρα έρευνας και καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις συνεργάζονται με τις ομάδες μας στην Aix-en-Provence. 

Οι γνώσεις και η εξειδίκευσή μας στη βιολογία του δέρματος συνεχώς αυξάνονται χάρη σε αυτήν την τακτική επαφή με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στην υγεία του δέρματος, στην κατανόησή των λειτουργιών του υγιούς δέρματος και στην ευαισθησία του δέρματος, τις δυσλειτουργίες, την αναγέννηση και την καθημερινή προστασία. 

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες υγείας από όλο τον κόσμο που μοιράζονται το όραμά μας για την Οικοβιολογία. Δερματολόγοι, Παιδίατροι, Ογκολόγοι, νοσοκομειακό προσωπικό και Φαρμακοποιοί συμμετέχουν με ενθουσιασμό στα ερευνητικά μας προγράμματα.

Μαζί, με την ίδια προσέγγιση, επιχειρούμε να κατανοήσουμε καλύτερα την προέλευση των ανισορροπιών του δέρματος για να ανοίξουμε το δρόμο για νέες δερματολογικές καινοτομίες και να προσφέρουμε επαναστατικές λύσεις. 

Η συνεχής πρόοδος που σημειώνεται σε αυτήν τη θεμελιώδη έρευνα μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε καλύτερα το δέρμα και την υγεία κάθε ατόμου, βήμα - βήμα. 

Bioderma - experts community

Bioderma - women in laboratory

Κατά την ανάπτυξη των καινοτομικών προϊόντων, συνεργαζόμαστε με γιατρούς, δερματολόγους και ειδικούς στο δέρμα. 

Οι σχέσεις μας βασίζονται στο ότι είμαστε δεκτικοί, προσεκτικοί και σκεπτόμενοι,  έτσι ώστε να αναπτύξουμε τις φόρμουλες και τις συνθέσεις μας. 

Από τη σύλληψη της ιδέας έως το τελικό προϊόν, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης της αποτελεσματικότητάς τους και της ανοχής του δέρματος, η BIODERMA καλεί ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες και καταναλωτές να διασφαλίσουν ότι τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Είτε πρόκειται για στρογγυλά τραπέζια ή μεμονωμένες συνεντεύξεις, προσπαθούμε να διασφαλίζουμε το αγκάλιασμα από όλες τις κοινότητές μας. 

Κάθε δέρμα είναι μοναδικό, για αυτό και η BIODERMA το φροντίζει με εξατομικευμένες λύσεις βασισμένες στις αρχές της Οικοβιολογίας.   

Στη BIODERMA, πιστεύουμε ότι το τέλεια καθαρισμένο δέρμα αποτελεί προϋπόθεση για ένα υγιές δέρμα. Ο σωστός καθαρισμός είναι το πρώτο βήμα για τη φροντίδα του δέρματος και βελτιστοποιεί την αποτελεσματικότητα όλων των καλλυντικών προϊόντων. Για εμάς, ο καθαρισμός του δέρματος είναι ένας τρόπος φροντίδας του. 

Αναπτύξαμε λοιπόν την τεχνογνωσία δερματολογικού καθαρισμού που δεν υστερεί σε τίποτα, γεγονός που οδήγησε σε καινοτόμες δημιουργίες όπως το σαμπουάν Nodé το 1977 - το πρώτο εξαιρετικά απαλό σαμπουάν που δημιουργήθηκε με βάση χωρίς σαπούνι. Φυσικά, το εμβληματικό Sensibio H2O, μια πραγματικά καινοτόμο ρουτίνα καθαρισμού που αντιμετωπίζει τις ανάγκες των δερματολόγων που αναζητούν ένα καθαριστικό που δεν είναι σκληρό στο δέρμα των ασθενών τους. Ως πρωτοπόρος, η BIODERMA εφηύρε το πρώτο μικκυλιακό νερό που δημιουργήθηκε, ένα προϊόν καθαρισμού χωρίς ξέβγαλμα που καθαρίζει βαθιά ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα. 

Bioderma - woman cleansing her face

Με απαραίτητα καθημερινά προϊόντα για τον καθαρισμό του δέρματος που προσφέρουν παράλληλα την απαραίτητη ενυδάτωση. 

Τα προϊόντα  μας περιλαμβάνουν ένα κατοχυρωμένο φυσικό σύμπλεγμα, το DAF (Dermatological Advanced Formulation) που βοηθά το δέρμα να γίνει λιγότερο αντιδραστικό.  

Bioderma - preserve healthy skin

Χρησιμοποιούμε διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας κατά την ανάπτυξη των προϊόντων φροντίδας μας για να παρέχουμε στοχευμένες απαντήσεις σε κάθε δερματικό πρόβλημα. Με βάση τις αρχές της οικοβιολογίας που μας οδηγούν, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας μας δρουν στις αιτίες αυτών των δυσλειτουργιών, ξεπερνώντας τα συμπτώματα για να βοηθήσουν το δέρμα να επανενεργοποιήσει τις φυσικές βιολογικές του λειτουργίες. 

Bioderma - adolescent with acne-prone

Σε ορισμένες μακροχρόνιες ασθένειες (διαβήτης, καρκίνος, νεφρική ανεπάρκεια κ.λπ.), τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται μπορούν να αποδυναμώσουν το δέρμα και να προκαλέσουν δυσμενείς δερματικές παρενέργειες. Ως ειδικοί τόσο στη βιολογία όσο και στη δερματολογία, αναπτύσσουμε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την αντιμετώπιση αυτών των επιπτώσεων. 

Bioderma - dermatological accompaniment

  • ask naos

    ζήτησε εξατομικευμένη συμβουλή στο AskNAOS.com

Για περισσότερο από 40 χρόνια, έχουμε αναπτύξει συγκεκριμένες, αποτελεσματικές λύσεις που είναι προσβάσιμες σε όλους και που απλοποιούν την καθημερινή ζωή και βοηθούν στην καλύτερη φροντίδα της υγείας του δέρματος. 

Μερικές από τις καινοτομίες μας 

2010

Bioderma_matricium

Matricium

MATRICIUM (TM)

Το Matricium ™ είναι μια ιατρική συσκευή που περιλαμβάνει μόνο βιομιμητικά συστατικά, δηλαδή αυτά που υπάρχουν φυσικά στο δέρμα. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία της είναι αποτέλεσμα 14 ετών έρευνας και είναι το πρώτο οικοβιολογικό περιβάλλον για την αναγέννηση κυττάρων και ιστών, σχεδιασμένο να παρέχει στο δέρμα όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. 

2014

Bioderma_atoderm-intensive-baume

Atoderm

Atoderm Intensive Baume

Το Atoderm Intensive Baume είναι ένα εξαιρετικά καταπραϋντικό οικοβιολογικό προϊόν για το ερεθισμένο έως και ατοπικό δέρμα. Αποτελούμενο από βιομιμητικά λιπίδια, η τεχνολογία Lipigenium που περιέχει μιμείται τη σύνθεση του υγιούς δέρματος και βοηθά στην τόνωση της φυσικής παραγωγής πρωτεϊνών και λιπιδίων, έτσι ώστε  να βοηθήσει το δέρμα να ενδυναμώσει το δερματικό του φραγμό. Αποτρέπει επομένως τα αλλεργιογόνα να διεισδύσουν και να επιδεινώσουν το ξηρό δέρμα. Ενεργεί επίσης στις αιτίες της ατοπικής δερματίτιδας χάρη στο πατενταρισμένο σύμπλοκο Skin Barrier Therapy που περιορίζει την πρόσφυση ορισμένων βακτηρίων (staphylococcus aureus) στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτά τα βακτήρια μπορούν να επιδεινώσουν την ξηρότητα του δέρματος. Ειδικά σχεδιασμένο για τον περιορισμό των εξάρσεων και την αίσθηση της άνεσης του δέρματος. 

2020

Bioderma_medisecure

Medi-Secure

Medi-Secure approach

Η προσέγγιση Medi-Secure δημιουργήθηκε λαμβάνοντας υπόψη τις ανισορροπίες του δέρματος που έχει αποδυναμωθεί από ορισμένες ασθένειες και θεραπείες. Με βάση τις αρχές της οικοβιολογίας, η προσέγγιση Medi-Secure είναι δομημένη σε τρεις πυλώνες: προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, πρακτική και υγιεινή συσκευασία Tubairless ™ και κλινικές μελέτες που διεξάγονται υπό ιατρική και ογκολογική παρακολούθηση. Δύο δερμο-καλλυντικά προϊόντα γεννήθηκαν από αυτήν την προσέγγιση: το Atoderm Xereane, ένα καταπραϋντικό, θρεπτικό βάλσαμο που αναπτύχθηκε για το δέρμα που έχει αφυδατωθεί από θεραπείες  κατά του καρκίνου, του διαβήτη ή την αιμοκάθαρση και η Cicabio Restor, μία προστατευτική καταπραϋντική φροντίδα για το δέρμα που γίνεται αδύναμο λόγω ορισμένων θεραπειών , ιδιαίτερα θεραπείες για τον καρκίνο.