Photoderm SPOT-AGE SPF 50+

Ενισχυμένη, αντιοξειδωτική αντηλιακή προστασία. Ενάντια στις καφέ κηλίδες, με αντιγηραντική δράση.

Εξειδικευμένη φωτοπροστασία

Υπό δερματολογική θεραπεία Καφέ κηλίδες, φωτογήρανση

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Για ποιον;

Ενήλικες

Τι συστατικά έχει;

Δες τα συστατικά
Συνταγογραφείται από δερματολόγους

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Περιορίζει τα σημάδια της φωτογήρανσης: -13,4% ρυτίδες*

 • Εγγυάται πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος 
 • SUN ACTIVE DEFENSE: αντηλιακή προστασία υψηλής τεχνολογίας, ενισχυμένη κατά των UVA
 • 8ωρη ενυδάτωση
 • Λεπτόρρευστη και dry touch υφή gel κρέμας
 • Κατά των καφέ κηλίδων: Λευκαντική δράση, ενισχύει την ομοιογένεια τους δέρματος χάρη στη Βιταμίνη C. Βοηθάει στην πρόληψη της εμφάνισης νέων καφέ κηλίδων. Αντιοξειδωτική προστασία.
 • Περιορίζει τα σημάδια φωτογήρανσης
 • +15% σφριγηλότητα στο δέρμα
 • 13,4% βάθος των ρυτίδων
 • +20,3% ελαστικότητα στο δέρμα

Μη λιπαρή - Δεν κολλάει - Εξαιρετική βάση για make-up - Με άρωμα - Πολύ καλή δερματική και οφθαλμική ανοχή - Μη φαγεσωρογόνο - Ανθεκτικό στο νερό, τη θερμότητα και την υψηλή υγρασία

Δες τις πηγές

Όλα τα προϊόντα της BIODERMA στηρίζονται στην οικοβιολογία που αποτελεί την καρδιά του Γαλλικού ομίλου Naos. Με αυτό τον τρόπο σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του.

Οι καφέ κηλίδες και η υπερβολική έκθεση στον ήλιο συνδέονται με βαθύτερες βλάβες που εκφράζονται στην επιφάνεια με την εμφάνιση χρωστικών κηλίδων. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να ενεργούμε ειδικά στους εμπλεκόμενους βιολογικούς μηχανισμούς.

Ως εκ τούτου, το Photoderm SPOT-AGE SPF50+ αναπτύχθηκε γύρω από μια συγκεκριμένη συσχέτιση τριών συμπληρωματικών βιολογικών δραστικών συστατικών, αναγνωρισμένων από τους δερματολόγους, που δρουν στην αντιοξειδωτική άμυνα, στη ρύθμιση της χρωστικής και στη δερματική αναγέννηση:

Βιταμίνη C - Βιταμίνη Ε - Centella asiatica
- Η βιταμίνη Ε και η βιταμίνη C, στη βιολογική της ενεργή μορφή που ονομάζεται L-ασκορβικό οξύ, είναι εξαιρετικά σταθερές. Παρέχουν συμπληρωματική αντιοξειδωτική προστασία έναντι των επιδράσεων του ευρέος φάσματος. Βοηθούν επίσης στην πρόληψη της εμφάνισης νέων κηλίδων
- Η βιταμίνη Ε εισάγεται στην πιο φυσική και δραστική της μορφή, την άλφα-τοκοφερόλη. Αναστέλλει τις ριζικές αντιδράσεις επιτρέποντας την προστασία των κυτταρικών μεμβρανών και τον περιορισμό των επιδράσεων της φωτογήρανσης στο δέρμα λόγω του οξειδωτικού στρες και της ρύπανσης.
- Η Centella asiatica αποτρέπει τις βλάβες στο χόριο και αναπλάθει το δέρμα

Προστασία ευρέος φάσματος (UV - Ορατό φως - Υπέρυθρο)
- Η τεχνολογία SUN ACTIVE DEFENSE, αντί να υπερφορτώνει το δέρμα με φίλτρα, ενισχύει τις ικανότητες αυτοάμυνας του δέρματος για να αντισταθμίσει τις βιολογικές επιπτώσεις της UVA. Ο συνδυασμός ηλιακών φίλτρων και βιολογικής προστασίας παρέχει προστασία ενισχυμένη από τις ακτίνες UVA, το ορατό φως, το υπέρυθρο και τη ρύπανση για την πρόληψη και την προώθηση της μείωσης των ορατών σημαδιών φωτογήρανσης (κηλίδες, ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας).

Ένα πραγματικό δερματολογικό προϊόν αντηλιακής φροντίδας, αυτή η υγρή και ελαφριά φόρμουλα ενθαρρύνει την καθημερινή χρήση.

Πρόσωπο
Λαιμός

Εφαρμόστε καθημερινά για την αποφυγή των καφέ κηλίδων και της φωτογήρανσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του  ή μετά την ενυδατική σας κρέμα.

 • Βήμα 1 Εφαρμόστε καθημερινά, ομοιόμορφα και γενναιόδωρα σε πρόσωπο και λαιμό πριν την έκθεση στον ήλιο (περιορισμένη ποσότητα περιορίζει και την προστασία από τον ήλιο).
 • Βήμα 2 Εφαρμόστε ξανά μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή στέγνωμα με πετσέτα για να διατηρήσετε την προστασία.

Αποφύγετε την επαφή με υφάσματα. Ενήλικες. Εφαρμόστε σε υγιές δέρμα. Η υπερέκθεση στον ήλιο μπορεί να επηρεάσει την υγεία του δέρματος, ακόμη και με αντηλιακή προστασία.

"Οικολογικός σχεδιασμός των προϊόντων μας: Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των προϊόντων μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Όλα τα εξερχόμενά μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα από χαρτί από αειφόρο διαχείριση δασών Οδηγίες ταξινόμησης: Ανατρέξτε στις τοπικές οδηγίες ταξινόμησης για να ανακυκλώσετε το προϊόν σας πιο σωστά "

Η φωτογήρανση του δέρματος ή η ηλιοδερμία έχει ως αποτέλεσμα υπερμελάγχρωση κηλίδων που ονομάζονται επίσης φακοί, ρυτίδες και απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος.

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα από κλινικές μελέτες

Αντηλιακή προστασία ευρέως φάσματος

Πολύ υψηλή UVA/UVB, HEVL, IR προστασία και κατά των ρύπων


Λεπτόρρευστη υφή

Ευχάριστη υφή για το 100% των χρηστών (2)

Αόρατο αποτέλεσμα για το 99% των χρηστών (2)


Ενυδάτωση

8ωρη ενυδάτωση (3)


Δες τις πηγές

Περιορίζει τα σημάδια της φωτογήρανσης

-13,4% Ρυτίδες (1)

+15% Σφριγηλότητα (1)

+20,3% Ελαστικότητα στο δέρμα (1)


Κατά των καφέ κηλίδων

Βοηθάει στην πρόληψη και στον περιορισμό των καφέ κηλίδων για το 98% των χρηστών (2)


Διατηρεί την υγεία του δέρματος

+24% Προστασία της αυτοάμυνας του δέρματος (4)

+26% Προστασία από το οξειδωτικό στρες (4)

Δες τις πηγές

Αυτό το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την οικοβιολογική προσέγγιση των εργαστηρίων της NAOS με σκοπό να σε φροντίσει. Στην καρδιά αυτού του προΊόντος:

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT : high-technology sun protection, reinforced against UVA rays. An association of UV filters and a biological protection that improves the self defense capacity of the skin to help maintain long-lasting care of its health in the sun.

Δες τη λίστα με τα συστατικά: