Photoderm NUDE Touch SPF 50+ Natural

Αντηλιακή προστασία με ματ φυσικό αποτέλεσμα

Κλασική φωτοπροστασία

Μεικτό-Λιπαρό δέρμα

Cellular bioprotection™ patent

Για ποιον;

Ενήλικες

Τι συστατικά έχει;

Δες τα συστατικά
Εύκολο στη χρήση

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Σημαντικό ματ αποτέλεσμα μετά από 8 ώρες *.

  • Προσφέρει 100% ορυκτό πολύ υψηλό ορυκτό UVA / UVB
  • Παρέχει 8ωρο έλεγχο λιπαρότητας χάρη στις απορροφητικές του σκόνες
  • Ισορροπεί και ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας με αποτέλεσμα γυμνού δέρματος
  • Μειώνει τις ατέλειες μέρα με τη μέρα

Εξαιρετικά ελαφριά υφή, μεταξένια εφαρμογή, αποτέλεσμα πούδρας σε τέλεια σύντηξη με το δέρμα - Πολύ καλή ανοχή - Μη φαγεσωρογόνο - Πολύ ανθεκτικό στο νερό 

Διαθέτει 3 αποχρώσεις

Δες τις πηγές

Όλα τα προϊόντα της BIODERMA στηρίζονται στην οικοβιολογία που αποτελεί την καρδιά του Γαλλικού ομίλου Naos. Με αυτό τον τρόπο σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του.

Το προϊόν της Bioderma σέβεται το οικοσύστημα του δέρματος και διατηρεί την υγεία του

Ο συνδυασμός φυσικών φίλτρων UVA / UVB και η ευρεσιτεχνία Cellular Bioprotection ™, προστατεύουν άμεσα και μόνιμα το δέρμα από τις βλαβερές επιδράσεις των υπεριωδών ακτίνων.

Η ευρεσιτεχνία Cellular Bioprotection ™ ενεργοποιεί τις φυσικές άμυνες του δέρματος, προστατεύει τα κύτταρα και καταπολεμά την πρόωρη γήρανση του δέρματος.


Σύνθεση με 100% φυσικά φίλτρα με τεχνολογία Liquid to Powder σε 3 στάδια:


- Με την εφαρμογή η λεπτόρρευστη υφή, για εύκολη & ομοιόμορφη εφαρμογή, μεταμορφώνεται σε ματ αποτέλεσμα πούδρας

- Η καλή εφαρμογή επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή των χρωστικών και των φίλτρων στην επιφάνεια της επιδερμίδας, για ομοιόμορφο αποτέλεσμα και απόλυτη προστασία.

- Οι ενυδατικοί παράγοντες διεισδύουν στα ανώτερα στρώματα του δέρματος αφήνοντας ένα ματ τελείωμα πούδρας.


Άμεση αποτελεσματικότητα με ματ αποτέλεσμα και αντιμετώπιση των ατελειών


- Πούδρες για ματ αποτέλεσμα και soft-focus για αντιμετώπιση της λιπαρότητας

- Σαλικιλικό οξύ για λείανση της επιδερμίδας και ενίσχυση της λάμψης της


Δράση κατά των ατελειών, μακράς διάρκειας:


- Η πατέντα Fluidactiv που συνδέεται με το Capryloyl Glycine ρυθμίζει την ποσότητα και την ποιότητα του σμήγματος που παράγεται καθημερινά, αποτρέποντας την εμφάνιση ατελειών.

Πρόσωπο
Λαιμός
Πώς να χρησιμοποιήσετε το προϊόν της Bioderma βήμα- βήμα
Πώς να χρησιμοποιήσετε το προϊόν της Bioderma βήμα- βήμα

Για καθημερινή χρήση

  • Βήμα 1 Ανακινήστε καλά πριν την χρήση μέχρι να ακούσετε τα μεταλλικά μπιλάκια στο εσωτερικό
  • Βήμα 2 Χρησιμοποιήστε το μετά την εφαρμογή της ενυδατικής περιποίησης της επιδερμίδας σας. Απλώστε στο πρόσωπο και το λαιμό ομοιόμορφα και γενναιόδωρα πριν από την έκθεση (η μείωση της ποσότητας του προϊόντος μειώνει το επίπεδο προστασίας)
  • Βήμα 3 Να επαναλαμβάνετε την εφαρμογή συχνά, πριν και μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα ή μια αθλητική δραστηριότητα.

Διατίθεται επίσης σε ανοιχτό ή σκούρο χρώμα. Απλώστε σε υγιές δέρμα. Ενήλικες. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να βλάψει την υγεία.

"Οικολογικός σχεδιασμός των προϊόντων μας: Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των προϊόντων μας για να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Όλα τα εξερχόμενά μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα από χαρτί από αειφόρο διαχείριση δασών Οδηγίες ταξινόμησης: Ανατρέξτε στις τοπικές οδηγίες ταξινόμησης για να ανακυκλώσετε το προϊόν σας πιο σωστά "

Δεν ανταποκρίνονται όλοι οι τύποι δέρματος με τον ίδιο τρόπο στην ηλιακή ακτινοβολία επειδή κάθε άτομο έχει τη δική του φωτοευαισθησία, που χαρακτηρίζεται από τον φωτότυπό του. Το λιπαρό ή μεικτό δέρμα χαρακτηρίζεται από λιπαρότητα στη ζώνη Ταυ (μεικτό) ή σε όλο το πρόσωπο (λιπαρό), το οποίο μπορεί να εμφανίζει και με σπυράκια.

Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο

Εξισορροπεί την επιδερμίδα 

Δημιουργεί ένα αποτέλεσμα τέλειας επιδερμίδας: 89% (1)

Δες τις πηγές

Ματ αποτέλεσμα 

Σημαντικό ματ αποτέλεσμα κατά την διάρκεια 8 ωρών(1)


Μειώνει τις ατέλειες 

Μετά από 21 μέρες μειώνονται οι ατέλειες (2)

Δες τις πηγές
Απόδειξη αποτελεσματικότητας του προϊόντος Bioderma

Αυτό το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την οικοβιολογική προσέγγιση των εργαστηρίων της NAOS με σκοπό να σε φροντίσει. Στην καρδιά αυτού του προΊόντος:

Για να προστατευτεί από τις κυτταρικές βλάβες που σχετίζονται με την έκθεση στον ήλιο, το δέρμα βασίζεται σε φυσικούς προστατευτικούς μηχανισμούς που μερικές φορές μπορεί να αποδειχθούν ανεπαρκείς. Η συγκεκριμένη πατέντα της NAOS ενισχύει το φυσικό σύστημα άμυνας των κυττάρων του δέρματος για να αυξήσει την αντίστασή τους στις αρνητικές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Εργαστηρίου της NAOS σχεδιάστηκε στην Aix-en-Provence και αναπτύχθηκε στα εργαστήριά μας.

Οι αλλαγές στη ρευστότητα του σμήγματος μπορούν να ευθύνονται για τα σπυράκια στο δέρμα. Η συγκεκριμένη πατέντα καταπολεμά την πάχυνση του σμήγματος, προκειμένου να αποφευχθεί το φράξιμο των πόρων και να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος εμφάνισης φλεγμονών. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Εργαστηρίου της NAOS σχεδιάστηκε στην Aix-en-Provence και αναπτύχθηκε στα εργαστήριά μας.

Δες τη λίστα με τα συστατικά:
Το προϊόν της Bioderma κατανοεί τα συστατικά και τις ευρεσιτεχνίες του προϊόντος