Bioderma - woman face

Το νερό Micellaire αφαιρεί όλα τα ίχνη του μακιγιάζ, του σμήγματος και των διαφόρων άλλων ακαθαρσιών χωρίς να τρίβει ή να καταστρέφει το δέρμα, όλα σε ένα βήμα. Το Micellaire Water είναι ιδανικό για την καθημερινή σας ρουτίνα καθαρισμού. Χρησιμοποιήστε το πρωί και τη νύχτα για απαλό καθαρισμό, σεβόμενοι ακόμη και το πιο ευαίσθητο επιδερμικό δέρμα.

Λειτουργεί ιδιαίτερα καλά για άτομα με αντιδραστικό ή δυσανεκτικό δέρμα για το οποίο ακόμη και το τρίψιμο με βαμβάκι μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό.

Ένα μικκύλιο είναι μια σύνθετη δομή που αποτελείται από απαλά μη ιονικά τασιενεργά (καθαριστικά), με τη μορφή αόρατης μικροσφαίρας.

Τα μικκύλια έχουν δύο χαρακτηριστικά:

 • μια υδρόφιλη κεφαλή που είναι υδατοδιαλυτή 
 • και μια λιπόφιλη ουρά που προσελκύει λιπαρά υλικά και είναι ασυμβίβαστη με το νερό

Αυτή η διπλή συγγένεια τους επιτρέπει να προσελκύσουν κάθε είδους ακαθαρσίες και να τις συνδέσουν στο βαμβάκι. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αφαιρέσουν εξωτερικά υπολείμματα από το περιβάλλον (μακιγιάζ, ακαθαρσίες από την ατμοσφαιρική ρύπανση κ.λπ.) και ακαθαρσίες που σχετίζονται με τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος (σμήγμα, ιδρώτας, απολέπιση, κ.λπ.). 

Micellar water mode of action

Οι μικκυλικές λύσεις της Laboratoire Bioderma συνιστώνται από δερματολόγους και οι επαγγελματίες του μακιγιάζ τις αγαπούν.

Your Skin - Sensibio

Είναι τα κορυφαία προϊόντα μικκυλίων επειδή κατασκευάζονται από αυστηρά επιλεγμένα συστατικά. 

Αυτά περιλαμβάνουν:

 • έναν συγκεκριμένο εστέρα λιπαρού οξέος που ονομάζεται εστέρας γλυκερόλης, ο οποίος είναι ένα βιομιμητικό δραστικό συστατικό που μοιάζει πολύ με τη σύνθεση του δέρματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το μικκυλιακό νερό Bioderma εγγυάται τόσο υψηλή ανοχή, ακόμη και για ευαίσθητο δέρμα.
 • υψηλής καθαρότητας νερό με μοναδικό φυσιολογικό pH που είναι το ασφαλέστερο διαθέσιμο, προσφέροντας το υψηλότερο επίπεδο χημικής και μικροβιολογικής καθαρότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν χρειάζεται να βγείτε από τις μικκυλιακές λύσεις.

Είναι υποαλλεργικά και δεν περιέχουν αλκοόλ και parabens, που ταιριάζουν απόλυτα με το δέρμα και διατηρούν την υδρολιπιδική μεμβράνη του. 

Πώς διαφέρουν από το νερό;

Το νερό της βρύσης έχει ασβέστιο και χλώριο, τα οποία μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα. Τα ιαματικά νερά δεν έχουν καθαρτικές ιδιότητες. Η σύνθεσή τους ποικίλλει ανάλογα με την εποχή, την περιοχή και άλλα.

 

 

Γιατί υπάρχουν αρκετοί τύποι νερού micellaire;

Η Laboratoire Bioderma έχει σχεδιάσει συγκεκριμένες μικκυλιακές λύσεις με βάση αυτό που χρειάζεται κάθε τύπος δέρματος. Παρέχουν τέλεια ανεκτικότητα και βέλτιστη άνεση για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων ευαίσθητων, δυσανεκτικών και λιπαρών. Έχουν ακόμη και ένα προϊόν σχεδιασμένο για ευαίσθητο δέρμα μωρού.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα νερό micellaire για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας πριν εφαρμόσετε προϊόντα περιποίησης προσώπου. 
 • Κάθε βράδυ κατά τον ύπνο, είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζετε το δέρμα σας, ακόμα κι αν δεν φοράτε μακιγιάζ, επειδή πρέπει να αφαιρέσετε τις πολλές ακαθαρσίες που έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας στην επιδερμίδα σας, συμπεριλαμβανομένων των καταλοίπων ρύπανσης, των φολίδων, του ιδρώτα, της βρωμιάς , και τα λοιπά.

 • Φωτογραφία προϊόντος Bioderma, Sensibio H2O 850ml, νερό καθαρισμού micellaire για ευάισθητο δέρμα
 • Χωρίς ξέβγαλμα, καθημερινός καθαρισμός

  Ευαίσθητο δέρμα Κανονικό-Μεικτό δέρμα

  Micellar technology

  Sensibio H2O

  Το Νο1 νερό καθαρισμού micelllaire που καταπραΰνει, καθαρίζει και απαλλάσσει το δέρμα από μακιγιάζ και ρύπους.

  Για ποιον;

  Ενήλικες, Έφηβοι

 • Φωτογραφία προϊόντος Bioderma, Sebium H2O 500ml, νερό καθαρισμού micellaire για δέρμα με τάση ακμής
 • Χωρίς ξέβγαλμα, καθημερινός καθαρισμός

  Μεικτό-Λιπαρό δέρμα

  Micellar technology

  Sébium H2O

  Νερό καθαρισμού Micellaire που καθαρίζει και αφαιρεί το μακιγιάζ απαλά χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Ιδανικό για το λιπαρό, μεικτό ή με τάση για ακμή δέρμα.

  Για ποιον;

  Ενήλικες, Έφηβοι

 • Φωτογραφία προϊόντος Bioderma, Hydrabio H2O 500ml, νερό καθαρισμού micellaire για αφυδατωμένο δέρμα
 • Χωρίς ξέβγαλμα, καθημερινός καθαρισμός

  Αφυδατωμένο ευαίσθητο δέρμα

  Aquagenium™ patent

  Hydrabio H2O

  Ενυδατικό νερό καθαρισμού micellaire, απομακρύνει το μακιγιάζ & ρύπους.

  Για ποιον;

  Ενήλικες, Έφηβοι