Bioderma Greece | ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ

Allez au contenu Allez à la navigation

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ

Το Εργαστήριο Έρευνας & Ανάπτυξης της Bioderma παραμένει συνεχώς στην πρωτοπορία των επιστημονικών γνώσεων στον τομέα της βιολογίας και της δερματολογίας.

 • H ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

  Το Εργαστήριο Έρευνας & Ανάπτυξης της Bioderma παραμένει συνεχώς στην πρωτοπορία των επιστημονικών γνώσεων στον τομέα της βιολογίας και της δερματολογίας. Μετά από χρόνια συνεργασίας μαζί με κορυφαίους διεθνείς ιατρικούς ειδικούς, η  BIODERMA έχει καταστεί βασικός πυλώνας και παίζει καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση ερευνητικών ανακαλύψεων για δερματικές παθήσεις. Συνεργάζεται με ερευνητές και γιατρούς σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης ενός προϊόντος.

 • ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ

  Αποστολή της BIODERMA ήταν ανέκαθεν να κατανοήσει καλύτερα το δέρμα και κυρίως να κατανοήσει πώς λειτουργεί το υγιές δέρμα, να ξέρει πώς να το εξισορροπήσει όταν δυσλειτουργεί. Πράγματι, η πραγματική εξειδίκευση στη βιολογία του δέρματος είναι απαραίτητη για να κατανοήσουμε τα αίτια πριν την αντιμετώπιση των συνεπειών. Για αυτό τον λόγο, οι ομάδες της BIODERMA βρίσκονται σε στενή συνεργασία με εθνικούς και διεθνείς επιστήμονες και εργαστήρια με την μεγαλύτερη εμπειρία στη βιολογία του δέρματος. Η συνεχιζόμενη πρόοδος στη βασική έρευνα μας παρέχει την δυνατότητα να κατανοήσουμε καλύτερα τις αιτίες των δυσλειτουργιών του δέρματος και ανοίγει το δρόμο για δερματολογικές καινοτομίες.

 • ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΤΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

  Στο παρελθόν, η BIODERMA στηριζόταν πάντα στην κλινική έρευνα για την ανάπτυξη καινοτομιών και αυτό εξακολουθεί να ισχύει και σήμερα. Βασικές πηγές πληροφόρησης, οι δερματολόγοι και η έρευνα της BIODERMA για τον εντοπισμό  προβλημάτων του δέρματος που απαιτούν νέες απαντήσεις. Η σύμπραξη συνεχίζεται καθ 'όλη τη διαδικασία της καινοτομίας για να επικυρώνει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του κάθε νέου προϊόντος. Κλινικές δοκιμές σε νοσοκομεία λαμβάνουν όλες τις πτυχές υπόψη, από την ανοχή μέχρι το πλέον κατάλληλο σκεύασμα. Το Εργαστήριο της BIODERMA δημοσιεύει συχνά επιστημονικές και κλινικές μελέτες μαζί με μεγάλα διεθνή εργαστήρια.

 • ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΕΥΡΑΣΙΤΕΧΝΙΑΣ

  Οι εξελίξεις στη γνώση της βιολογίας του δέρματος καθοδηγούν το ερευνητικό έργο των εργαστηριακών ομάδων και δημιουργούν τις αναγνωρισμένες πατέντες BIODERMA. Οι ενσωματώσεις των ικανοτήτων καινοτομίας του εργαστηρίου, παρέχουν συγκεκριμένες, αποτελεσματικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα του δέρματος. Οι πατέντες ευρεσιτεχνίας BIODERMA δεν μένουν αναλλοίωτες: μεταβάλλονται συνεχώς για να συμβαδίζουν με τις τελευταίες εξελίξεις στη βιολογία του δέρματο καλύπτοντας τις ανάγκες των δερματολόγων και τις προσδοκίες των ασθενών τους.

   

 • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΗΣ Bioderma


  1977: Nodé
  Για πρώτη φορά, ένα σαμπουάν σέβεται τη φυσιολογική ισορροπία του βολβού της τρίχας και διατηρεί τα βιολογικά χαρακτηριστικά του υδρολιπιδικού φιλμ της τρίχας. Σαν αποτέλεσμα, τα μαλλιά είναι καθαρά και προστατευμένα ενώ το τριχωτό της κεφαλής δεν είναι ερεθισμένο.

  1991: Sensibio H2O - Νερό Micellar
  Tο 1ο δερματολογικό μικυλλιακό (micellaire) νερό, απόλυτα βιολογικά συμβατό με το δέρμα. Τα συστατικά που περιέχει όπως οι εστέρες λιπαρών οξέων, τα συστατικά στοιχεία των μικκυλίων, είναι παρόμοια με τα φωσφολιπίδια των μεμβρανών των κυττάρων του δέρματος και βοηθούν στην ανοικοδόμηση του φυσικού υδρολιπιδικού φιλμ της επιδερμίδας ενώ εγγυώνται απαράμιλλη αντοχή και άνεση για βέλτιστη  αποτελεσματικότητα απομάκρυνσης του μακιγιάζ.

  2002: Photoderm – Cellular Bioprotection®
  Photoderm: Η 1η δερματολογική σειρά για τον ήλιο που συνδυάζει την καλύτερη προστασία στην επιφάνεια από UVA-UVB με την κυτταρική προστασία, η οποία διατηρεί τις βιολογικές δομές που είναι υπεύθυνες για την φυσική βιολογία του δέρματος και ενισχύει τα φυσικά συστήματα αυτοάμυνας των κυττάρων του δέρματος.

  2004: Sebium AKN – Με σύνθεση Fluidactiv®
  Προορισμένη για το δέρμα με τάση προς ακμή, η ευρεσιτεχνία Fluidactiv® ενεργεί σε μια από τις κύριες αιτίες της ακμής: την πάχυνση του σμήγματος. Το πατενταρισμένο σύμπλεγμα Fluidactive περιορίζει βιολογικά την πάχυνση του σμήγματος κι επαναφέρει την ποιότητα του, εμποδίζοντας έτσι το σχηματισμό από σπυράκια, μαύρα στίγματα και ατέλειες.

  2005: Hydrabio – Aquagenium®
  Αυτή η ευρεσιτεχνία διεγείρει φυσικά την ενυδάτωσης του δέρματος με την προώθηση της σύνθεσης των δύο συστατικών που υπάρχουν φυσιολογικά στο δέρμα και είναι απαραίτητη για τον κύκλο του νερού: ακουαπορίνες, μεσοκυττάρια κανάλια νερού και λιπίδια που συμβάλλουν για την ανοικοδόμηση του φραγμού του δέρματος.

  2007: Atoderm PP - Ecodefensine®
  Προορισμένη για πολύ ξηρό ως ατοπικό ευαίσθητο δέρμα, η κατοχυρωμένη τεχνολογία Ecodefensine® διεγείρει τη φυσική σύνθεση των αντιμικροβιακών πεπτιδίων που παράγονται από το ίδιο το δέρμα και εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηρίων που είναι υπεύθυνα για τις επαναλαμβανόμενες εξάρσεις της ατοπίας.

  2010: Matricium - Ιατρική συσκευή για την αναγέννηση των ιστών
  Η σειρά Matricium αποτελεί μια παγκόσμια πατέντα και μια αναγνωρισμένη επιστημονική καινοτομία για την υγεία του δέρματος. Η MATRICIUM αναδημιουργεί ένα 100% βιομιμητικό μικροπεριβάλλον που παρέχει βασικά στοιχεία που προάγουν την ανάπλαση των κυττάρων και την αναγέννηση των ιστών.