"Ο τρόπος που κάνουμε τα πράγματα είναι πιο σημαντικός από τα πράγματα πoυ κάνουμε."

Bioderma - care for family skin

Η BIODERMA είναι ένα brand του ομίλου NAOS, εμπνέεται από τη ζωή και καθοδηγείται από την καρδιά. 

Με την ένταξη σου στη BIODERMA εντάσσεσαι στη NAOS και γίνεσαι μέρος μιας μοναδικής ανθρώπινης περιπέτειας που λειτουργεί σαν ένα οικοσύστημα.

Όλοι οι υπάλληλοί μας έχουν ένα κοινό, θέλουν να δίνουν ζωή στο brand, κάθε μέρα, να εμπλέκονται στην ιστορία του και να αποτελούν μέρος της προκλητικής και συναρπαστικής περιπέτειας. 

Πιστεύουμε στην ικανότητά μας να αποκαλύπτουμε τις δυνατότητες που έχει ο καθένας μας. 

Όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, αναζητούμε πάντα το ταλέντο. 

Παρουσιάζεται σε 100 χώρες και είναι απόλυτα ανεξάρτητη, η NAOS είναι ένας σημαντικός διεθνής παίκτης στην φροντίδα του δέρματος με τις 3 μάρκες της: BIODERMA, Institut Esthederm και Etat Pur. 

Μια εταιρεία με σκοπό που στοχεύει σε ένα βιώσιμο μέλλον, για την ανθρωπότητα και το περιβάλλον. 

 

Σε όλο τον κόσμο, αυτή η ανθρώπινη περιπέτεια καθοδηγεί την καθημερινή μας ζωή, τις ενέργειές μας και τις ιδέες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση της υγείας του δέρματος. 

Bioderma - company-map

Οι ομάδες BIODERMA μοιράζονται ανθρώπινες αξίες και ηθική που αποτελούν τη δύναμη μιας εταιρείας που είναι παθιασμένη και αφιερωμένη στη δερματολογία.

Bioderma - NAOS values

Το πώς κάνουμε τα πράγματα είναι πιο σημαντικό από τα πράγματα που κάνουμε. 

Πιστεύουμε στην ελευθερία να δημιουργούμε, να καινοτομούμε, να αναλαμβάνουμε δράση με σεβασμό στους μηχανισμούς της ζωής και σε αυτούς με τους οποίους και για τους οποίους εργαζόμαστε καθημερινά. 

Προχωρούμε, μέρα με τη μέρα, παθιασμένοι με την αποστολή μας, με αυτοπεποίθηση και καλοσύνη. 

Οι αξίες της Naos αντικατοπτρίζουν την ταυτότητά μας 

Η NAOS μας δίνει ζωή, μας ενώνει και μας καθοδηγεί στη δουλειά μας, στις σχέσεις μας και στις αποφάσεις μας.  

Η τεχνογνωσία μας αυξάνεται κάθε μέρα καθώς συναντάμε και επικοινωνούμε με ειδικούς που προσπαθούν να διατηρήσουν ή να αποκαταστήσουν υγιές δέρμα: βιολόγοι, δερματολόγοι, επαγγελματίες υγείας και φαρμακοποιοί που σας υποστηρίζουν καθημερινά. 

Επίσης μεγαλώνουμε κάθε μέρα ακούγοντας σας. Η κατανόηση των ευαισθησιών σας και του οικοσυστήματος με το οποίο αλληλεπιδρά το δέρμα σας είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στις ανάγκες σας. 

Αναλύουμε όλες τις βιολογικές διαδικασίες για να κατανοήσουμε αυτές τις αλληλεπιδράσεις και τις αιτίες των ανισορροπιών του δέρματος και να σχεδιάσουμε αποτελεσματικά προϊόντα που σέβονται όλες τις ευαισθησίες. 

Γίνετε μέλος της περιπέτειας μας, συνεργάσου μαζί μας για έναν κόσμο πιο υγιή.